Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 445
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро Simple Smile Днес си даваме последен шанс за парти с ММ без дете или поне ще е с мен  Laughing Laughing Laughing
Кате, стискам палци в понеделник и чакам хубави новини  Hug Hug Hug
Мис, не знам какво да ти кажа, направо се разсипа  Cry От хора около мен знам, че с тези жлъчни кризи е много гадно, но хубавото е, че ги махат бързо и безкръвно. Стискам палци всичко да минава и да се успокоиш и безболки накрая.
Теди,, аз си го представям точно как ми изтичат водите - душ, бръснач и марш към болницата  Laughing Laughing Laughing  Laughing
Миналия ден свеки ми пожела да пренося и да родя началото на май, че искала да ходи на някакви процедури. Направо си представях как я  Thinking #2gunfire #2gunfire как може дори и да си го мисли да ми го каже?!?! Нещо накрая съм много чувствителна и добре, че нямам наистина пушка, че трябва да си оставя детето после без мен да расте.

# 61
Привет, момичета Simple Smile Не съм влизала в темата от 2-3 дена и какво да прочета, че си имам още едно бебенце  Heart Eyes
Да е живо и здраво новото ни бебе в темата. Да радва мама и тати .
Ние имаме майстори - бебешкото легло оправяме, гардероб, кухненски шкафчета. Как ще се чисти след тях нямам идея. ММ беше оптимист, че ще се справи сам, сега гледа и ми казва да намерим някоя жена  Mr. Green
Аз не се наемам да изчистя сама. Следобяд като си тръгнат майсторите, ще видим каква ще я свършим  Rolling Eyes

# 62
  • Бургас
Пих един спазмалгон и ми мина.....докога не е ясно. Тая бременност просто ме довърши. Не знам колко операции трябва да си правя после. То не са жлъчки, хемороиди. Аз съм до тук с децата.

# 63
Мис, знам колко ти е тежко, но не го мисли сега. Бременност с бременност не си приличат, а за малките шушулки сме готови на всичко. И аз си мислих, че тежката бременност, ревливото бебе и извънматочната са ме отказали, пък виж ме Simple Smile
Само да сме живи и здрави, ние и децата!

# 64
Мис,искрено ти съчувствам  Sad И аз имах правех жлъчни кризи преди (много боли),но ми мина от хапчета ли от какво не знам,да не казвам голяма дума,но от няколко години нищо! Sad  Дано да ти мине и на теб,че ако я махнеш,ще трябва да пазиш строги диети дълго време.Още малко остана,вижда му се края  Hug Дано спазмалгона закрепи положението.
Да се отчета и аз от вчерашния преглед,бебко е добре,2950гр. в 36 г.с.,доки каза да хапвам повече  newsm78  колко повече аз ще се пръсна по шевовете вече,15 кг. + съм  Mr. Green вратленцето на бебко е чисто,няма увита пъпна връв,и главичката му вече е слязла в малкия таз.Клоня си към нормално раждане  Heart Eyes Доки каза,че няма страшно от тук нататък,най-много да родя  Mr. Green Вълнувам се много,наближава големия ден.Прах,гладих,подреждах ... малко по-спокойно ми е вече.Най-важното е нагласено,другото ММ ще го свърши ако ни изненада базунко  Party

# 65
Манха,ще мине -няма къде да ходи,дано бързо се възстановим. Ама за момент се шашнах с тези контракции,ама щом не са същите се успокоих. Party
Мис,те споменаха ли,че може да те наболява след изписването? Стисни зъбки още малко.
Кате,стискам ти палци. bouquet

# 66
Мис, доста се измъчи и ти, но още малко остана. Живи и здраве като гушнеш бебчо, като мине време всичко ще видиш как тия гадни моменти ще са ти смътен спомен. Манха е права и болка и тревоги се забравят, те затова и хората се навиват за второ, трето и т.н.
Кати, значи в понеделник сме на линия със стиснати палци за теб и бебо.
Теди, всички казват, че няма как да сбъркаш болката от истинските контракции и да не успееш да стигнеш до болницата примерно.

# 67
Юлка хайде вече да излиза този твоя моцарелчо.  hahaha Измъчи те милата. Sad Аз много кръв изгубих и хемоглобина ми падна доста,и се наложи преливане.Ама сега поне съм добре раздвижих се сама.Бебо е със сгъстена кръв,било нормално заради риска от прееклампсия.Малко му паднаха килограмите към 2020 бил,но било нормално.Сега е на АБ и системки,ще го задържат около 2седмици за да качи кг.Иначе всичко друго е наред,помолих ги да ми го докарат за 10мин ако може,казаха,че като му свърши системата ще ми го докарат.Нямам търпение вече никакво. Heart Eyes

# 68
Кари, да, няма как да минеш без контракции след раждането, матката се свива. Мен не са ме боляли толкова силно.

Има, имаааа  Joy Joy Joy ...... С второто раждане нямах нито хубави родилни контракции, нито имах следродилни (тези които се появяват по време на кърмене). Нямам идея защо и как точно се получи но факт. Възможно е и да е имало, но не съм усещала абсолютно нищо.......а първия път като се сетя само какви болки бяха...... Леле, никога няма да ги забравя - що е то родилна  контракция и такава след раждането за да се събере матката.....Сигурно първия път е било двойно, че за втория не е останала болка  Joy Joy Joy

# 69
Еее Мис какъв е този късмет, айде да ти мине бързо от хапчето, да не те тревожи жлъчката повече. Още малко има не се давай  Peace
А аз да ви се оплача съм с болно гърло, нещо като и кашлица се обажда, студено ми става за един ден от къде ми дойде Confused Пих парацетамол дали ще подейства за гърло  ooooh! Не съм звъняла на аг, дано да не стане проблем. Как можа кажи речи на финалната права да ме хване  #Cussing out

# 70
Здравейте, няколко дни не съм ви чела и ето,че има ново бебче.Бейби, честито и бързо възстановяване и на двама ви!
Баткото ми е четвърти ден болен у дома с кашлица,та от притеснения с него пак започнах да получавам контракции,тъкмо бяха постихнали.Правил е ларингит с бронхоспазъм,заради което сме влизали в болница и сега като чуя кашлица и треска ме тресе.
Да се отчета и аз за запис на тонове,в сряда бях,измери ги апарата много високи,та лекарката ме върна веднага за повторен запис вече за 30 минути.Вторият запис вече получи лекарското одобрение,другата сряда, живот и здраве отново. Фраксипарина вече го спрях по предписание на лекарката заради ниските тромбоцити и предстоящото секцио.

# 71
Бейби, честито, да ти е жив и здрав Стоян, много палав и много бели да ти прави и много, много да те радва и прави щастлива Simple Smile
Баткото ми е четвърти ден болен у дома с кашлица,та от притеснения с него пак започнах да получавам контракции,тъкмо бяха постихнали.Правил е ларингит с бронхоспазъм,заради което сме влизали в болница и сега като чуя кашлица и треска ме тресе.
nev78sk и ние имахме подобни проблеми като беше по-малък Марио. Най-редовно си бяхме на инхалации и на урбазон, метилпреднизолон и вентолин. Да чукна на дърво като, че ли го израстна. Иначе и аз като чуя кашлица изтръпвам. Тези дни явно се е повил някакъв вирус с кашлица, че и нашия батко кашляше, но в момента, в който започна да кашля, започнах да му давам флавамед на хапчета в комбинация с мед и много лимони и да не кажа голяма дума, за сега ни се размина. Но си го оставих в къщи, за да не се разболее съвсем и да ми се лепне и на мен нещо баш накрая. От приятелки чувам, че ако не се лекува навреме слиза към бронхите и става бронхит Sad Дано ви мине бързо.

# 72
Момичета, бях получила една опаковка като подарък от някъде хербитусин за деца, доколкото видях е за кашлица. Нямам представа дали е добър и как действа, но ако някоя мама го е ползвала, нека ми пише, с удоволствие ще й го пратя.
Лили, тъпчи се с мед и лимони и чайчета и бързо да се оправяш.

# 73
Purple, да тъпча се и с витамин Ц и лимони и чай, дано до утре да съм овладяла положението.

# 74
Пих един спазмалгон и ми мина.....докога не е ясно. Тая бременност просто ме довърши. Не знам колко операции трябва да си правя после. То не са жлъчки, хемороиди. Аз съм до тук с децата.
Мис,
И аз като слушам за предродилния период, родилния процес и следродилния период с лохии, контракции, чувствителни зърна, бебешки колики си мисля, че скоро няма да има покой, но всички казват, че това се забравя!  Hug
Мисли си за това вълшебство, което дарява живот!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт