Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 451
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Пих един спазмалгон и ми мина.....докога не е ясно. Тая бременност просто ме довърши. Не знам колко операции трябва да си правя после. То не са жлъчки, хемороиди. Аз съм до тук с децата.
Мис,
И аз като слушам за предродилния период, родилния процес и следродилния период с лохии, контракции, чувствителни зърна, бебешки колики си мисля, че скоро няма да има покой, но всички казват, че това се забравя!  Hug
Мисли си за това вълшебство, което дарява живот!  Heart Eyes
Аз поначало имам нагласа за едно дете. Последните събития само ми затвърдиха нагласата, ама нали хората са казали да не се заричаш  Wink

Baby.st.ss, жалко, че все пак се е наложило кръвопреливане, но пък в крайна сметка важното е, че си добре. Дано скоро ви изпишат и да си се радвате тримата с таткото в домашна обстановка  Hug

# 76
Честито на Бейби! Много да ви радва малкият!  Crazy
В сряда бях на запис на тонове,после измерихме тегло 3200. Аз съм + 13 кг Confused Снощи повръщах много от киселините, сигурно досега съм изпила около 10 шишета Гавискон..нощите са просто кошмарни. Следващата седмица предстои секцио. Да попитам пак - вие каква упойка сте си избрали за секциото?  Flutter

# 77
Alisa напълно те разбирам, и аз съм така последните 5/6 дни. Имам чувството че гавискон не помага, в момента в който легна всичко се изсипва обратно. Не съм спала цяла нощ, явно накрая става тежко така го усещам аз. Но дръж се не остана  Peace
За упойката не те ли консултира анестезиолог, те казват разликите между упойките и препоръчват.
Но като чета масово е спинална. И аз ще съм с такава.

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 11:30 от LilyRose

# 78
Аз избрах пълна упойка Thinking

# 79
И пълната не е страшна, аз бях с пълна когато ми правиха абразио, но от нея много ми се повръщаше, виене на свят аз явно имам странични ефекти от нея. А и със спиналната в болницата в която аз ще раждам ми казаха че като съм с упойка само от кръста надолу ще ми дадат да си я гушна веднага.

# 80
Лили, и аз преживях същото и съм наясно с последствията. Благодаря ти Heart Eyes Heart Eyes

# 81
И аз ще съм с пълна,но в моята болница нямаш право на избор. Предният път ми беше ок сякаш, не помня нещо трагично да е станало след упойката. Някакъв обрив ми се появяваше 2 поредни нощи, но така и не разбраха от какво е.

# 82
Здравейте, милички  Grinning
Тъкмо се оплаквах във ФБ групата, че вече изпрах и изгладих всички дрехи, даже някои по 2 пъти  Joy всеки ден чистя, за да минава време, не се търпи тази скука, ражда ми се.. днес влизам в 37-ма г.с.
От 2 дни бебо не е чак толкова активен като преди, мърда си, но някак по-муден ми е.. що така? newsm78 а и много хълцаа, вече чак ме плаши Tired
Сега мисля да се изкъпя, че да мине малко време..

# 83
Малкия е в кувьоз.Добре е,храни се,но му сложиха и сондичка,всичко е наред,просто го правят за да качи по-бързо.Като ми каза др,че е в кувьоз косата ми се изправи...Важното е,че и добре и това го правят за да качи по-бързо и да ди го взема.Той се роди 2100,сега бил около 2кг,но мишонката ми ще наддаде.Голяма маймунка,вчера таман да заплаче и пляс усмивка,но после му се чу гласа.Доста е силен,чак през стъклото се чу.Мъка ми е.  Rolling Eyes
Иначе аз бях със спинална,доктора каза,че ако не ме е страх това е хубав избор за да се насладя на първия плач и всичко друго.Каза ми,че ако не се чувствам добре,ще ми сложи друга упойка,но няма да съм заспала,нито пък ще съм будна.Докато ми слагаха упойката бях много спокойна,но кръвното ми скочи до 160 ,макар че наистина се чувствах добре,не ме беше страх и се зачудих даже.  newsm78 .Започна операцията и явно заради кръвното ми сложиха маска.Ту отварях очите,ту ги затварях.  Laughing По едно време ми казаха- Ето го Стоян,целуни го.Нямам спомен кога е изплакал,нито спомен кога съм го целунала.Само помня паравана и голямата бяла лампа.Всичко друго са бели петна и разговорите им.Без сили ги попитах как е и колко кг е,започна се шиенето,усещах придърпване,като ми сменят превръзката виждам само два шева,единия в единия край,другия в другия край. Grinning Явно е лепено,но усещах и си казах,тогава анестезиолога,който ме държеше за ръката през цялото време и ми галеше косата ми каза,спокойно правят те красива.И пак се замаих и моето АГ ми вика пак ли заспа. Grinning Минути по-късно вече ме местиха в реанимацията,тези 2часа там вътре минаха като минути.Като се освестих си включих интернета и получих снимки от ММ с думите уникален е. Heart Eyes Като ме свалиха и ми го показаха не успях да реагирам,но вчера като го видях се влюбих. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 15:43 от Baby.st.ss

# 84
Аз ще съм със спинална упойка пак. Много искам да си видя бебето веднага, а и възстановяването е по-бързо. Освен това тя не стига до бебето, а с пълната трябва да са бързи. Това са ми казвали лекари. Иначе съм "пробвала" и двата вида упойки, нищо страшно.
Бейби, ще порасне малкия герой Simple Smile И моя имаше глас като за трима. Ще видим този.
Да се оплача и тук - днес най-после донесохме дрехите от баткото за сортиране. 7 големи чувала с дрехи до 2 години. Направо е абсурдно... Вече ги разпределих, прибрах над 9 месеца, 3-6 и 6-9 също ги опаковах, а най-малките приготвих за пране. Даже вече се върти първата пералня. Надявам се да мога да ползвам повечето дрехи, че има 3 месеца разминаване между бебетата.

# 85
И на мен ми се иска да съм със спинална,точно, за да видя бебенцето веднага Heart Eyes

# 86
Baby, много се развълнувах, докато ти четох разказа  Heart Eyes Надявам се бързо да качи грамчета и да го пускат да сте си тримата вкъщи. Колко трябва да стане, за да го изпишат?

Аз бях на тонове и в петък, и днес - добре са. Вече ме водят рискова, заради намалелите води и трябва максимум през ден да ме гледат. Утре съм на консултации с анестезиолог и кардиолог, във вторник съм пак при Чавеева да каже колко е спешно положението и колко още може да стои малката в тумбака ми и в четвъртък съм при моя АГ да насрочим дата за секцио... Така рязко ми се промениха плановете, много ми е тъжно, че нямам шанс за естествено раждане, но важното е малката да е добре. Дано поне да успея да я кърмя, че много ме е страх какво ще стане като я захранят с АМ след секциото, че и каквато ще е мъничка... Cry

# 87
Baby стискам палци много бързо да наддава Стоянчо и да с гушкате вече Simple Smile
 Марти, колко ще е малка, че и ти се притесняваш ? И мен ме страх да не са точни мерилките на ехографа (а те както знаем не са) да се роди много малка  Praynig но гледам да съм оптимист.

# 88
Марти, повтарям се, но изобщо не е задължително да се научи на АМ бебето. Моето си засука без проблем на втория ден.

# 89
Lily - около 2 кг е в момента (36 г.с) и Марков каза, че я качи още 100-тина грама, я не - много е зле плацентата. И до 10-тина дни трябва да я вадим според него, ще видим и Чавеева дали мисли така.
Manha - и аз на това се надявам. Пък и според Марков тя хронично е гладувала в стомаха ми, така че се надявам на гладно лакомо бебе, което да засмуче като прахосмукачка и аз да имам достатъчно кърма де Praynig  Heart Eyes Wink

Общи условия

Активация на акаунт