Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 455
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Докторката каза,че трябва да стане поне 2200 и ако всичко е наред ще го изпишат.Видях го,много мъничак,теглото му спадна на 1800 ,но било нормално.

# 91
Здравейте, Момичета Simple Smile
Лили, моя бабин илач е изтисквам сока на 1кг лимони, 2 лъжици мед и доливам вода до 1л да стане. Пиеш почти на екс Wink
Бейби, няма страшно сега ще видиш как ще дръпне Стоян с кг.
Ние тъкмо се прибрахме и се скапах ама почти напазарихме за бебо Simple Smile

# 92
Бейби, стискам и аз палци да качи Стоянчо и да ви пускат да си ходите. След раждане е абсолютно нормално да има 10% намаляване на теглото на бебето и при вас е така, така че спокойно.
Дими, аз поне така знам, че вече в тези седмици нямат място и затова и не се движат много много.
Марти, добре а ти къде ще раждаш сега, защото ако не се лъжа беше се насочила към Щерев.
Манха, тази или следващата седмица ще е големият ден?

# 93
Пърпъл, следващата. Броя ги дните вече, страх ме хвана вече.
Моите и двамата младежи не са били по-лениви накрая. Направо ми разказва играта номер 2 Simple Smile

# 94
ММ сглоби кошарата ама не като хората.  Grinning Пише,че е на 3 нива,а има дупки само за две. newsm78  И какво ще рече подвижна решетка.Някоя запозната мама да разясни.  Laughing

# 95
Каква е кошарата? Ние на нашата пробихме още едни дупки, за да съвпадне нивото с нашата спалня. Съответно свалихме подвижната решетка, за да я долепим до леглото.

# 96
https://www.google.bg/search?q=dizain+baby+nia&client=ms-and … c=eF8JcrnPiu9DDM:
Нашата била на 2 нива,второто ниво идва точно по средата,а третото не трябва ли да е малко по-високо?Само че ние нямаме дупки за 3то.А подвижната решетка т.е. може да се маха?
Това е нашето последно ниво ,а и така като гледам нещо долната дъска има огромна разлика.  newsm78 Някаква дефектна ли излезе,той ли нещо бърка(в което е категоричен,че не е)

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 22:09 от Baby.st.ss

# 97
https://www.google.bg/search?q=dizain+baby+nia&client=ms-and … c=eF8JcrnPiu9DDM:
Нашата била на 2 нива,второто ниво идва точно по средата,а третото не трябва ли да е малко по-високо?Само че ние нямаме дупки за 3то.А подвижната решетка т.е. може да се маха?
Това е нашето последно ниво
Бейби,
Подвижна решетка означава, че преди слагане на бебето можеш да я свалиш малко надолу. И решетката може изцяло да се маха.

# 98
Оправихме се,,тя решетката била цаката.Иначе ми праща снимки и ми вика много високо идва,ясно.Мерси.  Hug

# 99
Това е нашето последно ниво ,а и така като гледам нещо долната дъска има огромна разлика.  newsm78 Някаква дефектна ли излезе,той ли нещо бърка(в което е категоричен,че не е)
Бейби,
Вижте и сравнете с монтирането на леглото на клипа :
https://www.google.bg/search?q=dizain+baby+nia&client=ms-and … rc=nMQ4ez8FFiGMmM:

# 100
Точно това,което ме интересува не е снимано,но нищо той утре ще я разгледа.

# 101
Бейби нашето легло е същото и е на 2 нива,като сложихме и матрачето стана идеално.Аз съм нисичка и ми е добре на височина  Peace

# 102
PurpleS, засега си оставам в Щерев. Според Марков и според моя АГ бебето е напълно развито и не би трябвало да ни трябва неонатология, просто ще е по-мъничка... дано да са прави  Praynig Но ще видя и Чавеева какво ще каже във вторник - ако според нея има риск, сигурно ще се насоча към Майчин Дом или Токуда.

# 103
  • Пловдив
Мен май ме е страх от спиналната и ще си искам пълна.С моята психика май по-добре да спя.Но това,че трябва да вадят бързо бебето да не стигне до него малко ме притесни.Чудно ми е и няма ли да вреди на кърмата,но като в последния момент решаваме секцио не съм много запозната.

# 104
лелеее, броите дните, то и аз де. това бебе не се спира. мисля, че ще изскочи през корема направо. такова мърдане....
дала съм си време още 2 седмици. да стане април и да се пръква, че вече е тегаво много. Crazy
днеска даже детето ми вика - не искам да излизам с тебе, че ти много се уморяваш - преставяте ли си... Joy

Общи условия

Активация на акаунт