Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 456
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз се моля да родя след Великден, но ако може и преди термин, което е малък прозорец от време  Rolling Eyes Не знам накрая как ще е... На прегледите тази седмица се оказа, че бебето е ок, плацентата е свежа, има си достатъчно води и кръвтотокът е добър и въпреки това тя си е дребна - поне 2 седмици назад върви и няма 2 кг. Главичката е слезнала вече много ниско и имам контракции обаче. Увеличиха ми магнезия и лежането, за да го добутам колкото се може по-близо до термин и да и дам шанс да наддаде. Вчера и днес сглобихме скрина, взехме и количката от магазина, прахме пердета и изпразнихме моя гардероб за пренараждане - от утре ме чака много работа - финалното пране, гладене и чистене. Остава ми и един малък пазар по списък, но той ще е бърза работа Simple Smile

# 106
Не знам колко бързо ги вадят, но моята щерка е родена в 15.35, а си гледах по тел кога съм звъняла на мм последно - 15.00 часа за да му кажа, че ще съм секцио. До 15.35 ми взеха проби някакви, съблякох се, качих се на масата, всички бързаха, но бяха страшно организирани. Не знам обаче дали реално са я извадили в 15.35 както пише в епикризата.

# 107
  • Пловдив
Щастлива съм да споделя,че бебчето ми изплака тази сутрин в 8.23ч.Не ме питаха за упойка и сложиха спиналната.Раждането беше страхотно. Секциото било голям кеф.Роди се 3,900 и 51см.

# 108
Katy21, честито,да е живо и здраво бебчето и бързо възстановяване!

# 109
  • Sofia, Младост 3
Честито бебенце, Кате  Hug Да е здраво и да ви носи радост !
За днес ли си беше планувано секциото или ви изненада по спешност ?
Добро утро и на другите  bouquet Мъжът ми е на диета, сам пожела, и сега по сто манджи ще се готвят, ще трябва и аз покрай него да внимавам, че да не го дразня. Но няма как, ще съм съпричастна.
Аз не бързам с излизането на беба, че още е малка, преди две седмици и нещо още нямаше 2 кг, сега сигурно ги е надхвърлила, но съм 34+3 дни и до 38 седмица се чудя колко ли ще дръпне  Thinking Иначе е дългичка уж и здрава, ама не е дебелшка. То и аз преносена хем съм родена точно 3 кг. Да мине 2500 гр. и ще съм спокойна. Днес трябваше да съм на преглед и тонове, но АГ е в чужбина и сменихме часа за 22, ще си я видя тогава малката шушка. Не знам как, но вече усещам преливаща любов към нея, а още не съм я видяла и пипнала  Heart Eyes Много ми е мило да отварям гардероба й, да гледам подредени дрешките, вече съм хормонална бременна бомба  Laughing

# 110
Кати, честито!   bouquet Да бъде спокойно и здраво бебе, а ти бързо да се възстановяваш. Голямо бебе си отгледала! Simple Smile

# 111
Кати, честито, страхотни размери! Да е живо и здраво Simple Smile

# 112
  • Пловдив
За днес си беше планувано.Преди 5дни реших да е секцио и АГ и ММ избраха датата.Извадих късмет да мина бързо.Вече и краката си мърдам.Толкова е прекрасно.

# 113
Еее,браво Кате. Честито бебе! bouquet много да ви радва,бъдете щастливи с бебчето и бързо възстановяване Heart Eyes

# 114
  • Бургас
Катенце, честито бебче! Да ви е живо и здраво и много да ви радва. Чудесни размери /ще има за ръфкане  Mr. Green/.

Аз продължавам със стискането на кълки. Днес племенника ми е рожденик и се шегувам, че ще е голям майтап да родя днес  Laughing

# 115
Kате, Честито  bouquet Да е живо и здраво, малкото човече, много да ви радва и много щастие  Heart Eyes

# 116
  • Пловдив
Честито, Кате! Да е здраво и щастливо най-новото попълнение в семейството! Бързо възстановяване на теб, "звучиш" много добре  Hug

Аз тъкмо се връщам от преглед - бебка е високо още, води и плацента са ок и док каза, че имам още време. А какви бузки си има дребосъчка  Heart Eyes

# 117
Кате, честито бебче! Да е живо и здраво и много да ви радва!

# 118
  • Велико Търново
След спокойния уикенд бебетата пак заваляха. Кате, честито  bouquet Леле, много голямо бебе, браво  Hug
Аз започнах да се чудя като ви слушам, че всеки се е уговорил с някой лекар, на когото има доверие и с когото се чувства по-спокоен. При нас има едно АГ, така че не мога да подбирам, а моят наблюдаващ не изражда, така че мислех да е просто който се падне на работа. Има и други авантюристи, които са се оставили в ръцете на случайността?

# 119
  • София
Аааа, така не сме се разбирали! Казах, докато ме няма уикенда - никакви бебета Crossing Arms Ама не слушате! Честит малък бузанко на Катето Hug

Серенити, виждам, че си от Търново. Ако не се лъжа, във вашата болница дойде да работи моят любим лекар Зари Стойков, при който се роди първото ми момченце преди почти 13 години в плевенската болница Heart Eyes Ако решиш да си търсиш лекар за раждане, препоръчвам го с две ръце, родих без никаква болка и без нито един шев. Отделно е и симпатяга Grinning

Аз в събота срещу неделя през нощта имах толкова силна и болезнена контракция, че се събудих и си викам - айде, и третото ми бебе ще е плевенчанче. Ослушвах се за повторение да засека, но не, нямаше, слава Богу. Но беше толкова истинско Shocked Вече съм си вкъщи и на линия, който иска да се ражда - да заповяда Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт