Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 457
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Кате,честита радост  bouquet Да е живо и здраво!Голямо бебче си отгледала  Heart Eyes
Моя приятелка роди наскоро бебок 4500гр.  Mr. Green събра ни очите   Crazy
Серенити и аз ще се пускам по течението.Моя доки и той не изражда.Не го мисля много раждането,спокойна съм и вярвам,че всичко ще е наред.Ако трябваше да раждам със секцио,тогава щях да си избера екип.
Хайде мами на разходка,времето е прекрасно  Party

# 121
А Белинда, всички се държахме прилично и никой не посмя да ражда през уикенда  Joy То на Катеро си беше планирано, така че си е друго.
Честита пролет, момичета! Те нашите щъркели са тръгнали вече към нас, ако обичат обаче доставките по заявените дати  Laughing

# 122
  • София
Кате, честит малък мъж и тук  bouquet
Момичета, честита първа пролет  smile3525
Аз днес бях на последните тонове в Токуда преди раждането и секциото си остава за тази седмица. Вчера ходих пак да си пусна хепатит С и т.н., че изтекоха 6-те месеца миналата седмица и май ми пукнаха вената,че е подуто и лилаво мястото,а другата ръка само ме боцнаха ,но не уцелиха нещо вената ooooh!
От снощи много ме боли,пари и е ми е подуто под мишницата  - чудя се да не е лимфен възел. Някоя да е имала такива проблеми?
А днес на регистратурата чаках момичето да запише час по телефона и бях само аз с мъжа ми - нямаше опашка,но дойде една баба и се опита да се предреди и вика на мъжа ми "" не знам къде е опашката""  Joy

# 123
И аз днес бях за последнит тонове, явно заедно ще раждаме, дано се засечем по стаите. Също пусках хепатит Ц, че нямах, попаднах на някаква девойка и много ме заболя боцкането, а никога не съм имала страх или проблем с взимането на кръв.

# 124
  • Варна
 Кате,честито бебче!
Аз в сряда съм при моя лекар,да видим плацентата дали е още около вратлето и да казва дата ако ще е секцио.Излизах на разходка и едва взех един баир нагоре.Голям задух и умора.Днес малко прекалих с шоколада и сега очаквам бебка да подскача Simple Smile Иначе съм 11-12 кг. отгоре вече.Надявам се още само 1-2 да кача,не повече.

# 125
Честито бебче ! Да е живо и здраво!
    Някоя от вас да ѝ е проверявала (шум в ушите,причерняване,световъртеж,пот и отпадналост след това) ???  newsm78 newsm78

# 126
Даянка, това ми прилича на падане на захарта, някакво моментно състояние ли беше?
Взех си слинг, обаче това връзване направо си е за нАучни специалисти  Laughing Ще потренирам вкъщи пък ако не се удуша аз може и да се справя Simple Smile

# 127
Да,моментно е . Все едно всеки момент ще припадна. Две-три минути и като палежа ми минава. Остава ми лека замаяност. Кръвната ми захар по принцип е в норма... Преди бременността ми бях с ниско кръвно ,а сега е нормално . В четвъртък съм на консултация ,чудя се дали да чакам до тогава ..

# 128
Може и от кръвното да е, събиране на границите. Аз на твое място бих пийнала айрян и бих хапнала нещо сладко, не слагай сол обаче, защото не знаеш кръвното ти какво е. Ако пак обаче ти стане така, говори с лекар.

# 129
Ами ще палежа и ще видим. Благодаря за съвета Simple Smile

# 130
Връщам се от преглед аз в 37+5 гс. Не го гледахме колко е пораснал бебока (преди 10 дни беше 2800 грама), но ме проверява за разкритие. Точно бях почнала да се шашкам за раждането и т. н. и доктора ме успокои, че няма изгледи да тръгва скоро - никакво разкритие, шийката - дълга още и най-вероятно щял да си изчака термина 😃. Та сега пак съм на вълна "има време" и ми каза док да започвам повечко разходки 😃.

# 131
  • Велико Търново
Серенити, виждам, че си от Търново. Ако не се лъжа, във вашата болница дойде да работи моят любим лекар Зари Стойков, при който се роди първото ми момченце преди почти 13 години в плевенската болница Heart Eyes Ако решиш да си търсиш лекар за раждане, препоръчвам го с две ръце, родих без никаква болка и без нито един шев. Отделно е и симпатяга Grinning

Да, той е единственият лъч надежда тук, но често е толкова зает, че не успява да е на линия и денем и нощем. Ще го мисля  Peace

# 132
Кате честита радост.  Hug Аз си казах,че повече деца не искам,но даже и болките от контракциите след секциото и всичко останало забравих.

Бебо е 1980,като стане 2кг ще го изкарат от кувьоза,а на 2200,ако всичко е ок ще го изпишат.Иначе аз утре се прибирам.

# 133
Диди, мерси за новата тема,аз нещо взех да изоставам с форума за сметка на ФБ.
Честито на всички родили мами, да се възстановяват бързо и да са им живи и здрави рожбите.

# 134
Още едно бебе си имам е в темата. Да е живо и здраво и да радва мама и тате.
И другите бебета да взимат пример да се раждат на определените им дати  Mr. Green
Аз в сряда съм на тонове и доплер, то не остана за кога, ама хайде от мен да мине. Още малко да стои бебока на топло  Heart Eyes
Може в Токуда да се засечем по стаите - поне ще си правим форумна сбирка  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт