Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 460
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Аз се моля да родя след Великден, но ако може и преди термин, което е малък прозорец от време  Rolling Eyes Не знам накрая как ще е... На прегледите тази седмица се оказа, че бебето е ок, плацентата е свежа, има си достатъчно води и кръвтотокът е добър и въпреки това тя си е дребна - поне 2 седмици назад върви и няма 2 кг. Главичката е слезнала вече много ниско и имам контракции обаче. Увеличиха ми магнезия и лежането, за да го добутам колкото се може по-близо до термин и да и дам шанс да наддаде. Вчера и днес сглобихме скрина, взехме и количката от магазина, прахме пердета и изпразнихме моя гардероб за пренараждане - от утре ме чака много работа - финалното пране, гладене и чистене. Остава ми и един малък пазар по списък, но той ще е бърза работа Simple Smile
Кате, ние с теб сме на един термин Simple Smile Тя от кога върви по-мъничка? При мен забелязах, че като седи напречно и я мерят си излиза на седмицата, като застане косо излиза една седмица напред, но аз хич не се връзвам на мерки и теглилки, по-скоро питам от любопитство. Плюс това ако изрично не си си следила овулацията, няколко дни да ти е била по-късно ей го разминаването.
Бейби, малчо бързо ще дръпне това са малко грамчета и ще си го вземете вкъщи.  Hug

# 136
Сега е 2030г.Кантара ли лъже?  newsm78 Laughing Нека,нека така бързо да наддава.

# 137
Браво на Стоянчо, доказва, че е истински юнак и още от сега слушка и иска при мама и тати. Много се радвам, Бейби  Hug

# 138
Браво на мъничето  Heart Eyes Хайде да се гушкате вкъщи  baby_neutral

# 139
Кате, честита радост още веднъж  bouquet

Серенити, вече 2 пъти постъпвам авантюристично и не избирам екип.......мисля и сега да е така. Смятам че всичко е Божа работа, а и когато си с нагласа за нормално раждане, по-важна роля играе акушерката, така че по-скоро ме сърбят ръцете за избор на акушерка Simple Smile

Даянка, откакто съм бременна поне веднъж дневно или на два дни се чувствам по начина по който описваш. Първоначално мислех че е от липса на кислород, защото все ми се случваше докато съм в някой хипермаркет, но вече няколко пъти ми става и на открито и в къщи. При мен помага нещо сладко-хапвам малко шоколад или вафла или каквото имам под ръка.......може и солети или нещо подобно. Бях споменавала на АГто а тя каза че най-вероятно е кръвното. Тази седмица пак ще я питам да видим дали няма да даде и друга идея за проблема. И на мен ми мина през акъла за кръвната захар (въпреки че досега на изследвания не е имало отклонения) - но възможно е наистина и тя да пада  моментно newsm78 .......Надявам се с раждането нещата да се нормализират. Иначе и аз преди бях с ниско кръвно, а сега е що годе нормално....е на няколко пъти го качвах до 135/75-80, но слава Богу това не се запази като тенденция Simple Smile

# 140
Ще е много забавно ,ако има форумни срещи по болниците Grinning аз съм планувана за Надежда,за сега,във Фб съм писала,ако има още някой,който там не наднича да си казва,ако е за там Joy

# 141
Като цяло това със срещите е много готино.Мен като ме приеха сега в болницата и като се паднах с July в една стая,тя ме попита
-Ти пишеш ли в bgmama?
-Да.
-Baby това ти ли си?  Joy
Адски смешно ми стана,защото тук с тези никове и бейби това ти ли си  Joy

# 142
  • София
Да, забавно е Grinning Аз веднъж преди години на една опашка за дюнери - А, Белинда, здрасти, аз съм...еди коя си от мама-та Mr. Green

Отивам да давам кръв за последните изследвания и както съм гладна, се чудя дали да не се метна на едно такси, да не ми стане нещо лошо на връщане или просто да си взема един сандвич да мушна преди да съм се качила в колата на обратно newsm78

# 143

Отивам да давам кръв за последните изследвания и както съм гладна, се чудя дали да не се метна на едно такси, да не ми стане нещо лошо на връщане или просто да си взема един сандвич да мушна преди да съм се качила в колата на обратно newsm78

Белинда, аз точно това правя - слагам в чантата шише вода и нещо за хапване (сандвич, кифла, козунак) и слвд като дам кръв, веднага хапвам и чак след това продължавам по пътя си Simple Smile

# 144
  • София
Добро утро, да много е комично това с форумите.
Днес ще има обедна среща в Годзила (Спортната палата) от 13,00. Май няма да сме много, че болежките са ни налегнали много напоследък. 😜
И тук да се отчета, че вчера бях на тонове и преглед, бебчо е с перфектни тонове, 2890, без омотана пъпна връв. Според лекарката не е слезнал и наместил за раждане, а и плацентата е свежа. Според ММ и свеки бил много малък, да съм ядяла повече 😲. Къде повече от това, вече съм +18 кг. (Имам и +5 от преди това), накъде повече да наддавам не знам 😂. Вече съм в обмисляне на режими по време на кърмене.
Вече съм болничен и днес в това хубаво време започвам с разходките, за да се намества беб 😊

# 145
  • София
И аз вероятно ще започна режим рано-рано. Айде да не е още първия месец, ама към втори-трети, да се установи стабилна лактация и почвам. Вероятно ще пиша на Руми Илиева, да ми направи нещо спешъл за кърмачки, нали и тя кърми сега, няма да е трудно Simple Smile Спазването е трудно, като се събудиш в 3 през нощта да кърмиш и си умрял от глад Laughing Ама няма как, лято идва, нема да се излагаме на плажа!

П.П. Приказвам си, не ми обръщайте внимание, сигурно по Коледа още ще съм  Animal Pig

Иии, забравих да се похваля с перфектна МБ. Едно време година не можех да изкарам, без да завъдя гъбки. Сега цяла бременност без проблеми, много съм доволна!

# 146
  • Варна

Иии, забравих да се похваля с перфектна МБ. Едно време година не можех да изкарам, без да завъдя гъбки. Сега цяла бременност без проблеми, много съм доволна!
[/quote]

Браво на теб,при мен няма отърване от гъбите.Сега отново започвам Полижинакс,че в последната мб пак имаше.Голяма напаст са. Sad

# 147
  • Варна
Белинда, да споделиш после тук, какъв режим ти изготви Руми Simple Smile

# 148
даа, после ни чака море и трябва да сме във форма Simple Smile
е, морето може да е есенно, така ще имаме време да влезнем в старите бански  Mr. Green

# 149
  • Бургас
Днес бях на ЖК. Гинеколожката ми така се опули като се качих на кантара. Свалила съм 5 кг  Shocked Тая жлъчка ми разказа играта. Аз й викам ужасено "Детето ще се роди като сомалийче с хлътнали бузи ", тя се смее. Дребния е към 3 кг. Водите са намалели, но каза, че накрая намалявали, плацента 3 степен. Каза утре след тоновете да й се обадя. Не знам, но сякаш нещо я притесни. Не знам какво. В четвъртък пак иска да ме види.

Общи условия

Активация на акаунт