Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 461
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Искрено ти съчувствам за жлъчката, но за петте килограма умрях от завист! Аз ставам все повече като цепелин ooooh!

# 151
  • Бургас
Искрено ти съчувствам за жлъчката, но за петте килограма умрях от завист! Аз ставам все повече като цепелин ooooh!
Даже не разбрах как съм ги свалила. Иначе няма нищо за завиждане. Така искам да се напукам с нещо мазно/пържено/сладко/калорично, ама не може.

# 152
Аз от две нощи получавам контракции и някакъв дискомфорт и сега ще ходя да ме погледне АГ. Интересното е, че през деня ми е добре.

# 153
  • София
Бях забравила колко тежък и тромав става човек накрая. Заведох детето на училище пеша, направих едно кръгче из квартала, към пазара, купих си плодове и на връщане по баира умрЕх sweating Като ми се облещи едно слънце в лицето, като си почувствах краката като талпи - едвам издрапах до нас ooooh! И това човек, който катери планините като коза...егати...

# 154
Да се похваля и тук след поредния преглед пред Чавеева - положението не е чак толкова зле  Wink Днес я измери 2,400, а Марков миналия четвъртък 2,000. Та не вярвам да е качила 400 грама за 3 дни, но си избирам да вярвам на днешното теглене  Mr. Green Плацентата си е все така презряла, но според нея ще издържи още малко, така че засега няма да вадим бебка другата седмица, а в началото на по-другата (около 3-ти април), когато ще е станала на 38 седмици. За всеки случай Чавеева иска другия вторник пак да ме види дали не се е влошило положението, че водите ми наистина са на долната граница и плацентата вече очевидно не функционира както трябва.

# 155
  • Бургас
Днес имаме як бебевалеж във фейсбук групата  Heart Eyes

# 156
  • Варна
Юхууу  още едно бебче побърза да излезне от коремчето на мама  Party Heart Eyes

# 157
  • София
Аз уж на срещата видях софийските момичета от ФБ, но то с едно виждане няма как да ги запомня. Без значение, да са живи и здрави новите ни бебета Hug

# 158
Честито ново бебче!
Марти, радвам се, че новините са добри от прегледа. Важното е, че бебка си слуша и си се развива, още малко й остана.
Мис, не го мисли как ти е прозвучала лекарката.  На тоя етап от бременността е нормално и водите да са намалели и плацентата да старее. Може жената нещо лично да си е имала, но понеже ние нали все търсим да се филмираме.
Нещо днес бая се изморих, че гледах сто неща да свърша, а и снощи се въртях до никое време, въобще цял ден съм една чудно тегава.
Утре има лекция за кърмене с Елена Василева в Лабиринт, та ще се надигна да отида, че нали гледам поне на теория да знам какво как ще се случва, въпреки че бях един път в Майчин дом, ама то само със слушане веднъж ако ставаше  Grinning

# 159
Оле бебета, колко са повече от едно ли ?
Да са живи и здрави не знам на кои мами са но много да ги радват  bouquet И на мамите бързо възстановяване Simple Smile

# 160
Цели 3 бебета се родиха днес  Crazy baby_neutral Много се развълнувах.  Laughing
Аз днес сготвих, изчистих печката и към 1 излезнах навън. Прибрах се преди половин час  Joy Голяма скитница съм, но гледам сега накрая да ходя повече, че тази зима от дивана не станах и съм се обездвижила.
Белинда и аз се чувствам супер тромава и св изморявам много, но днес при нас с тези 25/6 градуса нямаше как да устоя. А и ми действа добре да съм цял ден навън (не се сдухвам и не мисля простотии)  Wink

# 161
  • Варна
Тръгнаха Овнетата с пълна сила  Joy

# 162
  • София
Аз не бих могла да издържа вече цял ден навън. Имам нужда да прилегна, даже да подремна по някое време Blush 3-4 часа с присядвания ми е макса Laughing

# 163
Е то и аз не съм ходила от 1 до 7 нон стоп. Бях на кафе първо с една приятелка за около час, после с друга зяа по-малко от час  Whistling ама си се раздвижих като цяло и авга ме болят здравата краката  hahaha

# 164
Леле леле наистина бебевалеж Simple Smile
Аз също не се чувствам добре ако тръмбовам часове наред. Всички ми казват да спя сега, че после няма, обаче на мен през седмицата следобед нещо не ми се получава, виж събота и неделя почти задължително придремвам.
Нана, това не са ли някакви подготвителни контракции? Някъде бях чела/чула, че контракциите се получавали по-често вечер, защото някакъв хормон се отделял.

Общи условия

Активация на акаунт