Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 463
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Аз вечер усещам предменструални болки. Иначе през деня не,не знам какво са. Иначе днес е страхотна порцията бебета Heart Eyes

# 166
Хайде и още едно бебе от мен днес  Heart Eyes
Снощи със спешно секцио в 4:16 се роди нашата дъщеря, дойде като пролетта - символ на вечният нов живот след зимата, като надеждата и вярата! Цял ден седя и я гледам. И благодаря  Heart Eyes
Имах планирано секцио за утре сутринта, 22ри март, но нашата красавица заизлиза на 20-ти вечерта, и се роди на 21-ви, след като водите ми се спукаха вкъщи и ме подкараха супер болезнени контракции на 4-5 мин. Панирах се малко, но се държах. Леле, момичета, какви води, какво нещо - като по филмите, имам чуството, че литри изтекоха .
И двете сме добре, аз всъщност не знам къде се намирам в някакъв транс съм, ама прекрасен!
Да са живи и здрави и другите бебета от ФБ групата!
Целувки  Hug

# 167
  • Бургас
Да е жива и здрава малката кукла  Heart Eyes

# 168
Silver честито да сте живи и здрави, много щастие и усмивки  bouquet
Ох аз да се оплача паднах геройски пак съм болна,грипа хремата сериозно че тръшна, доктора всеки ден ме гледа, а мен ме е страх да не стане спешно да я вадим... ох как тази година нищо не ме прескочи  #Cussing out

# 169
ехеее, тези бебоци нямат търпение да дочакат април и почнаха да изскачат! да са живи и здрави всичките, на мамите бързо да се възстановяват.

дойде пролетта и топлото време и вече ми се добута количка. много ме рита вечер това бебе, ей! като почне от следобяд и няма спиране, вечер е ужас. нали уж към края нямат място и се движат по-малко??? моето само се чекне...

# 170
  • София
Ехааа, Силвър, браво, честита да ти е малката звездичка Hug

Лили, мисли позитивно! Сега като родиш едно бебе, с железен имунитет, с антитела към всички познати вируси, няма да боледува до първи клас Wink

Линдичка, нямат място да се обръщат, обаче да ритат имат и още как, че са и силни вече! И моят козунак почти ми е потрошил дясното ребро Crazy

# 171
Силвъър,Честито бебенце. Heart Eyes Да ви е жива и здрава и много да ви радва bouquet

# 172
Белинда а дано, поне файдица да има като ги преболедувах  Peace
За мърдането да ви кажа и моята шушка няма толкова място една е по плавна, но виж за сила ..  Shocked ребрата ми натъртени все едно съм каскадьор  Crazy

# 173
Силвър, честита принцеса! Да е жива и здрава и да ви носи много радост! Hug
Много бебета, много нещо  Joy
Кари, а при теб тези болки само като менструални ли са и ли има и стягане като контракция. Че и мен сега привечер ме заболя леко няколко пъти, но не усетих стягане, полегнах и ми мина.
Лили, стискам палци бързо да се оправиш.

# 174
Силвър,честито бебче!Да е жива и здрава,много да ви радва и бързо възстановяване!

# 175
Пърпъл,само като преди цикъл. А пък как ме болят долу срамните кости,особено като се обръщам,намествам в леглото...

# 176
Силвър честита бебка!Да сте живи и здрави!  Heart Eyes Честито и на мамите от фейса!

# 177
  • София
Силвър, честита принцеса! Да ви е  жива и здрава и много, много да ви радва! Сподели мерки на малката Simple Smile
Пърпъл, аз съм ин витро и си знам точната дата на трансфера, така че не може да има грешка от премсятане на овулация, просто дребосъчката си е дребосъчка...
Мис, аз колкото съм била слаба с болките от жлъчката, никога не съм била иначе, много ти съчувствам, знаеш.
Аз днес хем до срещата не стигнах, хем вкъщи се преуморих с шетане. Уж не си давах зор, но много ми дойде и малкото и съм цял ден с болки, контракции, все гледам да полегна.
Надявам се да имам сили да доизпера и изгладя и да влезна спокойно в 9тия, че днес малко ме стреснахте с бебевалежа във ФБ и тук.

# 178
  • Варна
Честита бебка, Силвър💗
Да ви радва много, и да ви е здравичка и умерено палава 😄
При толкова много бебета вчера и аз реших за изпера дрешките вече. Скрина за бебо не е готов, за това ще махна 1 шкаф наши дрехи от гардероба, за да складирам дрешките там. ММ ме моли от 2-3 седмици да съм подготвяла дрехите за бебчо, та и той нажежава обстановката 😁

# 179
Бебетата във ФБ са 4 даже, снощи е имало още едно. 
Силвър, честито и на тебе! Да сте здрави!
Аз също се чувствам все по-тромава, направо като инвалид съм. А ръцете ми са постоянно надути, добре че краката не са все още. Също не мога постоянно навън, освен ако няма за посядване място, ама и то не ми харесва, друго си е да полегнеш.  Embarassed
Чак на 30-ти съм на жк, много бавно ми се точи времето на края, броя дните и все са ми много. Иначе с багажа съм готова. Вчера се опитах да разглобя количката да я изпера и не успях. Който има джейн нека каже изобщо става ли номера с махането на тапицерията? Или да я мятам с четката на терасата?!

Общи условия

Активация на акаунт