Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 466
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Честита рожба, Силвър! Да е много здрава и щастлива! Само радост и усмивки за цялото семейство!

# 181
Благодаря от сърце, момичета  Hug
Явно е било голям бейби-бум вчера  Simple Smile

Кате, малката ми е със завидните 3450 гр., 50 см. А е толкова, толкова фина, с едни кльощави краченца и ръчички. Направо не знам малките юнаци дето се родиха по 2 кг как изглеждат.

Lindichka, това с по-плавните движения към края не знам до колко е вярно. Малката всяка вечер ми разказваше играта и на мен от чекнене. Много, много, активна.

Аз малко преди да ми изтекат водите имах силни пред/менструални болки. Контракции, знаете, имах отдавна. По темата, която обсъждахме с някой - сега също имам доста болезнени контракции от свиването на матката.  

Срамната кост спря да ме боли веднага. В смисъл, явно е било е от тежестта.

Приятен ден и си почивайте повечко  Hug

# 182
Силвър честита радост!Жива и здрава да расте малката принцеса,и много горда да те направи!  Hug
Абсолютно,голям бейби бум е било. Shocked Да са им честити малките пролетни овенчета! bouquet

# 183
Честито, Силвър :* да сте живи и здрави, много щастливи. Валят пролетни бебоци. Не знам аз от вълнение ли от какво се бях панирала, втвърдила Grinning Юнака е добре и нямах през деня контракции, ама ще поя магнезии вече 4 х 2 и ношпа 3 х 1!!! Вече съм като пенсионерка - ходя с една чанта илачи. И моя Щурчо е много активен, ако му натисна задника като спя на дясно откача и докато не ме събиди не спира!

# 184
Silver, честито bouquet Да сте здрави и щастлииви! Не ме плаши - аз се очертава да съм от тези с малките 2-килограмови бебета  Grinning С мъжа ми онзи ден си купихме голям пакет брашно (2 кг) да добием представа колко ще е "голямо" това бебе и си го подавахме  Joy Аз новородено никога ме съм виждала, камо ли толкова дребно...

# 185
  • София
Хахахахаха, а повивахте ли го брашното Joy

# 186
току-що успях да се прегъна и да си лакирам крачетата, че вече няма за кога да чакам и отлагам. мислех, че ще е по-трудно. доволна съм  newsm53

една пералня с най-миниатюрните дрешки се извъртя и сега ще простирам да съхнат, за да мога утре да гладя и прибирам.

малчо е на градина от днес и аз веднага запълних времето Simple Smile

слънчев ден, момичета  bouquet

# 187
Бебевалеж и още как! Общо 6 бебета ги преброих от вчера!  #Crazy Mr. Green Опасна работа. И аз взех да се стряскам. Имам си още неща, които искам да минат пък. Днес е тържеството на малкия в градината, утре се очертава цял ден да сме без ММ, в петък искаме и до Асеновград да мръднем, а вечерта сме канени на гости. И в неделя не може, че ММ е цял ден на работа и няма да може да мръдне покрай тия избори. Абе цирк!  Joy Уж в другата седмица (по към края) се целя, но да видим. И в следващия момент си казвам, че от толкова зор и стискане накрая ще взема да пренося и да си гледам сеира пък тогава.  hahaha Нищо, ако е толкова бавна с излизането, мама ще я води на моминско парти на 1-ви, концерт на Горан Брегович на 7-ми и маникюр на 10-ти. Да му мисли!  hahaha
Днес ми е ден за мърдосване. Цял ден ще съм си сама вкъщи и ще правя каквото си искам! Е, хрумна ми да измия прозорците, но на срещата вчера сложихме тая дейност в графата "методи за раждане", та ще им се размине.  Mr. Green Може поне да догладя последната пералня дрешки и да достегна чантата за болницата. Да, това ще правя. Освен ако не дават нещо интересно по ТВ.  Laughing

# 188
  • Варна
Я кажете това с миенето на прозорци, че аз вчера с това се подвизавах, а уж гледам да внимавам да кътам малкия бонбон колкото може повече на топло в корема Grinning
Изпуснала съм нещо май  Thinking Blush

# 189
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Честито и от мен на всички мамита.Да са ви живи и здрави и бързо възстановяване.

# 190
  • Варна
Сега се връщам от преглед,бебката е вече към 3 кила Simple SmileШийката е добре,няма изгледи за раждане.Видя пак увиването на пъпната връв,но ми каза,че мога и нормално да си родя.Чакам значи да и дойде кефа на момата да излиза. Grinning Честито на всички нови мами с бебоци! bouquet

# 191
Как започнаха да валят бебетааа...😯 направо все още не мога да повярвам,че стигнахме до момента на раждането😇💓😄😄💙 а вече имам чувството,че от векове сме бременни😂

# 192
На мен някак на сън ми мина всичко, галя си корема, и се моля всичко да е наред Heart

# 193
  • София
Здравейте, момичета Hug
И аз се позагубих, но минахме през малко труден период и хич не ми беше до писане.
И ние си имаме госпожица.  Heart Eyes Роди се на 11.03, месец преди термин, с доста добри размери, предвид гестационната си възраст - 2940г и 48 см. Раждането ми тръгна с кървене и силни болки в кръста. Разкритие имах само 2 см, но не можаха да овладеят  кървенето и пристъпиха към секцио, заради седалищното положение на бебка. От операцията и екипа нямам никакви оплаквания. Бебка си изплака и си продължи да си плаче, но няколко часа след раждането разви пневмония и я взеха в интензивното. Изкарахме 3 много тежки дни в неизвестност какво се случва. След 3-тия ден нещата тръгнаха към подобрение. Борбената душичка се справи с първото си сериозно предизвикателство и на 10-тия ден (вчера) ни изписаха.
Сега си припомням какво е ежедневието с бебе, що е то безсъние и нон-стоп кърмене.  Grinning Хубавото е, че докато малката беше в болницата, се цедях непрекъснато и кърмата ми се запази, а и тя, въпреки че я захраниха с биберон, успя да засуче от гърда. 
Раждах в Майчин дом, ако някой се е насочил натам, мога само хубави неща да споделя. Добре че, без да предвиждам това, което се случи, все пак бяхме на най-доброто място за по-рано родени бебенца. Peace

Честито на всички майчета, които вече се радват на бебоците си и много късмет на тези, на които им предстои този вълшебен момент  Flutter

# 194
  • Варна
Честито,Pumichka!Важното е,че всичко е минало добре в крайна сметка и вече се гушкате с бебчето!Да е живо и здраво!

Общи условия

Активация на акаунт