Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 472
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Пумичка,   Hug Честита ви радост! Наистина не ви е било леко, но ви пожелавам от тук нататък да наваксате само с хубави и щастливи моменти! И на теб и на бебка бързо възстановяване, тя да папка и да порасте голяма принцеса!

# 196
Пумичка,Честита ви радост. Много да е здрава и вие много да сте щастливи с новото попълнение. От тук натам-никакви тревоги bouquet

# 197
  • София
Pumicka честито и браво на малката принцеса, че се е справила успешно с първото си изпитание.
Силвър, честито и на теб и девойката да продължава да е все така активна Simple Smile
Аз си повисях вчера по лекари, защото бъдещия батко си счупи ръката, но пък е щастлив от факта. Иначе не спирам с разходките и днес минах 15 км., имам си контракции и се надявам скоро и аз да родя, но когато реши бебчо тогава Simple Smile. Дано не чака само Великден, че ще се озоря 😊

# 198
Честито бебче, Пумичка! Радвам се, че ввче сте добре и сте си у дома! Да е жива и здрава малката и да има много късмет в живота  bouquet baby_neutral Heart Eyes

# 199
Пумичка,
Честито и от мен!  Heart Eyes Бъдете живи и здрави! Преодолели сте труден момент, но сте се справили и той е вече зад гърба ви! bouquet Браво!

# 200
  • София
Ей, Уми, много съжалявам, че така са тръгнали нещата, но важното е, че всичко е приключило благополучно Hug Честита да е малката Пумичка Hug

# 201
Пумичка,Честита рожбичка  bouquet Имаш си борбена дъщеричка!Да е жива и здрава и много да ви радва  Heart Eyes

# 202
  • София
Честита дъщеричка, Пумичка! Само хубави емоции занапред  bouquet
Аз днес подреждам цял ден и пера бебешки неща. Имам ужасно много розовко... а си мислех, че не прекалявам с него, но и от дрешките, които са ми дали имаше много. Вакуумирах и един плик с дадени ми твърде момчешки неща от племенника, чак моряшки костюми и тъмно сини комплекти с колички няма да и обличам май Simple Smile
Много бързо се уморявам тези дни, а аз гледам да избягвам програмата бързо раждане, че още не съм в 9тия. Утре - педикюр и повече почивка! jumpuu

# 203
мен ме чака куп за гладене на миниатюри и още една пералня с чаршафчета, пелени, одеялца и тем подобни, подреждане по шкафове и така...ох, не обичам да гладя  Crossing Arms

# 204
Pumichka, честито бебче  bouquet Надявам се, че вече сте здрави!
Момичета, както е тръгнало, някой за април ще остане ли?  Laughing

# 205
Момичета вие как се цедите?Аз го правя на всеки 3часа и цедя двете гърди,но не ги изцеждам напълно.От 3 дни доста ми тръгна кърмата,а днес за 15мин изцедих 100мл от двете гърди.Мога и ощееее  Shocked , така напращях .  hahaha Сезона на дините подрани,но много си ги харесвам,все едно имам силикон. Crazy Иначе не са напрегнати,рядко усещам лека болка,а и не са твърди.

# 206
  • София
Бейби, а ти защо цедиш? Бебето още е в болница ли? Ако да и целта е да поддържаш лактация до времето, когато сте заедно, аз бих цедила докрай, в противен случай кърмата ти ще намалее, защото организмът получава сигнали, че няма нужда от толкова много.

# 207
Да в болницата е.  Sad Добре е иначе,само трябва да направи 2200,вчера беше 2060г,още няколко дни и ще е при мен. Значи ще цедя повече.

# 208
  • София
Благодаря ви, момичета, за милите думи и прекрасните пожелания Hug bouquet

Бейби, честито бебче и на теб! Аз цедях двете гърди като започнах от около 60 мл и постепенно увеличавах количеството с цел да стимулирам кърмата. Но не ги изпразвах изцяло, за да не предизвикам пък свръх лактация. Като ги усетех, че поомекват и не тежат вече, приключвах.

# 209
Пумичка, честито бебенце  Hug Много да в радва !
Аз се надявам днес да приключа с гладенето, а от утре ме чака подреждане на бебешките дрехи и пренареждане на нашите. Времето си минава, а и се изморявам все по-вече, та гледам да съм оптимално активна  Mr. Green
Дано бебешока да се съобрази с моя график. Да е послушен, че ме чака голямото съботно-неделно почистване. После, както дойде  Party

Общи условия

Активация на акаунт