Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 58 250
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Честити бебенца на Пумичка и Силвър! Да са много здрави Simple Smile
Днес в 10:09 часа се роди и моето второ чудо с чудесните размери 3.470кг и 49см. Много е хубав Simple Smile И двамата сме добре Simple Smile

# 211
Браво Манха, да ви е честит младежът! bouquet  Той направо с манекенски мерки! Да е жив и здрав, да бъде спокойно и неревливо бебе, както си го беше поръчала Simple Smile  Да ви носи много радост! На теб бързо възстановяване!  Hug

# 212
  • София
Manha, честито ти синче! Hug Да е много здрав и да компенсира със спокойствие и спане за сметка на батко си Wink Бързо възстановяване на теб  bouquet

# 213
  • София
Честито на всички нови мами  bouquet
Днес в 8:37 се роди и моя син с размери 3340 гр и 48 см.  baby_neutral

# 214
Манха,Цвети  Hug много щастие и здраве ви желая. bouquet Бързо възстановяване.

Дясната ми гърда започна да тече едва едва.Да я стимулирам ли повече?

# 215
  • София
Честито, момичета Hug Да сте живи и здрави Hug

# 216
Цвети, честито и на теб! Да сте живи и здрави!  Hug
Ех колко много бебета си имаме вече Simple Smile Голямо вълнение си е и за нас чакащите.

# 217
Честито ма Пумичка, Манха и Цвети! Много здрави и щастливи бебчета, само радост и усмивки занапред!

# 218
На Манха и тук да честитя bouquet Heart Eyes Цвети,на теб също bouquet bouquet bouquet Бързо възстановяване

# 219
Манха, Цвети, честито  Hug Много радост да ви донесат бебоците. А на вас бързо възстановяване.
За Април, дали ще остане някое бебе  newsm78
Манха, като имаш време пиши подробности, може и на ЛС. Е, май няма да се засечем с теб Simple Smile Да не си правя сметки без кръчмар - бебока да си чака датата  Flutter Flutter

# 220
Честито на Пумичка, Манха и Цвети! Да са здрави и щастливи бебчетата, само радост и усмивки занапред!

# 221
Манха, Цвети, Пумичка, честити ви бебчета! Живи, здрави, с късмет, а на мамите бързо възстановяване  bouquet

Ще останат, ще останат бебчета и за Април. Но то така се получава винаги, нормално е най-началните термини да застъпят предния месец. В края на април ще влязат май-ки и така.

Пак си мисля и умувам как се стекоха при мен нещата - с моя страх, че няма да си дочакам датата, така и стана. Един ден и половина беше, ама не я дочаках. Ей, така, съдбата да ми покаже, че не трябва да го мислим и страхуваме, защото всичко си следва своя план и всичко се случва в най-подходящия момент. И всичко е наред. Мислете позитивно  Hug

# 222
Честити бебчета! Да са живи и здрави!

# 223
  • София
Благодаря ви момичета  Hug bouquet

# 224
Честити бебчета! Да са живи и здрави  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт