Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 870
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, в последната секунда бих помолила да се присъединя към Вас. Виждам, че вече има много бебчета в темата - Честито на всички мами ! Аз съм бременна с трето момченце, приятна,непланувана изненада. Термина ми е 3 април, но тъй като от първото раждане се наложи секцио по спешност, така си вървя с операции и ще бъде след няколко дена. Най-голямото ми момченце е мартенче и уикенда празнува рожден ден.Ще имат разлика няколко дни, но ще са различни зодии - риба и овен. По средата си имам и един тригодишен палав козирог. Ще се радвам да споделяме, видях в списъка че има и други дами, очакващи трето дете. Ако може да ме добавите - Благодаря !

# 226
  • София
Надали ще има кой да те добави точно сега, понеже момичето, което прави темите току що роди Mr. Green Но добре дошла и леко раждане Hug Аз също чакам трето момче Heart Eyes

# 227
Добре дошла,Панда. Hug леко раждане ,здрав бебок и бързо възстановяване

# 228
Благодаря момичета ! Е, значи ще си имам "сестра " по съдба Белинда ! Зимата една приятелка роди трето момиче и предложи да разменим. Joy

# 229
Колко яко и колко бебета, загубих им бройката вече  Laughing
Честито ylinfant ylinfant ylinfant Пумичка, Манха и Цвети! Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват.
Прочетох, че и Мис вече си е видяла Моцарелчо и той да й е жив и здрав  bouquet
Аз си оставам за април, хич не бързам  Laughing ама ММ такава паника го обзела, че ако не му дигна и откача.
Добре дошла и на новата мъжка майка  Hug

# 230
  • София
Да, и аз имам познат с три щерки, предложих на моя да ходи на стаж - нямало нужда. И накрая пак момче направи! Кой каквото си може Laughing

Нана, нашата ли Мис, бургаската мама?

И аз нямам усещането за скорошна раждане. Чак се зачудих на мъжа ми, че дава зор да сглобяваме кошарата - за къде се е разбързал Laughing Козунакът още втасва Sunglasses

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 17:52 от belinda

# 231
Белиндааа,дааа ,нашата Мис -коя друга. Heart Eyes има си и тя бебче Моцарелчо вече😇😁❤❤❤❤❤

# 232
  • София
Уууууу, браво Hug Устиска, милата, опази го тоз моцарелчо Joy Да е жив и здрав Hug

# 233
Супер,нали... мътим,мътим... и е много готино като поредната маминка измъти🙈🐥❤❤голяма радост

# 234
  • София
Обаче много мартенски бебета. В предната ми отчетна не помня да е имало чак толкова много подранили. То вярно, че за април не останахме Laughing

# 235
Процедурата беше клизма, 2системи физиологичен разтвор. После в операционната упойка (тук я слагат докато съм седнала, а не легнала). После започнаха да ми изтръпват краката, доста по-бавно от първия път сякаш. Мърдах си пръстите на краката доста след поставянето. Последва доста дълго ръчкане заради сраствания от секциото и лапарото. След това натискане и дърпане да излезе бебето, по-малко от първия път, явно с главата излиза по-лесно. Младежа с големия глас се постара да го чуят всички, целунах го, погалих го и го взеха. После шиене и бях готова. След операцията пак бързо ме пусна упойката. Сложиха ми някакво обезболяващо и торба с лед на корема. Доста бързо започнах да си сгъвам краката спокойно. Контракциите болят, но то било нормално с второ да болят повече. Слагах го на гърда, доста лакомо захапа и уж преглъщаше нещо, кой знае. Утре пак Simple Smile

# 236
Ее, браво, чакаме я Мис да се похвали и тук! Жив и здрав да е малкия мъж  bouquet

Първа пролет ни донесе цяло стадо овнета  Joy

# 237
  • София
Честито на всички майки,гушнали своите бебчета!
 Ние с бебе Борис от понеделник се гушкаме и свикваме един с друг.Много ми е добричък и послушен.
 Вчера направихме кратка 5 минутна разходка на ръце на вън.
Педиатърът ми помогна да изрежем ноктите ,а и пъпчето му падна точно на 14 ден от раждането.
 Първоначално мислех да изварявам шишетата в тенджера,оказа се просто кошмар,още на другия ден мъжа ми отиде в Хиполенд и ми взе стерелизатор.Голямо удобство е,колкото и малко да го ползвам.
 Борис се оказа че предпочита каучуковите биберони на Нук,пред тези на Авент,бибата им е по-мека и малка и му е по-лесно да си цока.

# 238
Манха, аз се гърчех от контракции след секциото. Особено вчера много ме боля.

Аз минах без клизма, а и хубаво си бях хапнала леща с кюфтета за вечеря  Mr. Green

Не ми се е гадило, всичко беше наред, даже след 3 часа ми донесоха филийка със сладко и кафе в recovery стаята  Crazy  Бях изненадана, още си размърдвах пръстите на краката.

Иначе нищо не са ми слагали на корема. Вчера беше доста голям все още, днес значително е поспаднал. Не че ми е важно в момента, де.

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 18:09 от SilverLining

# 239
  • София
Бъбъл, сериозно? За кошмара имам предвид...Кое пък му е чак толкова кошмарното на изваряването newsm78 Аз помня, че помпата съм си стерилизирала така, ама нищо кошмарно не виждам Rolling Eyes Сега ми дадоха стерилизатор, ама като гледам колко място заема, съмнява ме да го извадя въобще.

Общи условия

Активация на акаунт