Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 867
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Ооо, момичета какво правите вие,те всички бебечета ще са мартенски като гледам Mr. GreenХайде честитка на всички,да са живи и здрави новите попълнения! Аз пък ще си чакам 5 април... Joy

# 241
Мале, честито и на Мис! Да са живи и здрави!  Hug  Ще я чакаме официално да се похвали и тук.
Бебетата започнаха да изскачат като великденски зайци   Joy
Аз днес влизам в 9 месец. Хич не ще да раждам скоро, най-рано преди Великден ако съм секцио. Дотогава налагам пълна забрана за излизане.

# 242
+ един момък от днес 😆

# 243
Ех,че много бебета  Heart Eyes Честито на мамите  bouquet Да са живи и здрави бебоците  Hug
А как ги кръстихте мъниците?  Blush  baby_neutral

# 244
Честито бебе и на Алиса!  Hug
Ето това е истински бебевалеж. Като можете момичета, разказвайте.

# 245
  • София
Честито на всички мами с бебчета от днес! Да са ви живи и здрави и много послушни малките мишоци! Татковците много да помагат и всички много да ви глезят, но без да ви досаждат!  bouquet
Очакваме подробни разкази от всички ви!
Пърпъл, нали сме заедно, и аз утре го броя вече, че съм в 9-ти месец и започвам да убеждавам малката да изчака майка и да преяде с козунаци и агнешко по Великден като бял човек и тогава да изскача като великденско зайче Party , аз междувременно ще се старая да се подготвя и да и спретна всичко необходимо.

# 246
Мале,още едно бебе ли има, от Алиса? живо и здраво да е  bouquet

# 247
Кате, ние уж имаме време, ама всеки ден с тия новини за бебешоци къде планирани къде не, направо се шашкам. Утре почвам да пера, ще гледам и багажа за болницата да си стегна. Много се надявам моята кифла да си застане като хората, че хич не ми се иска да съм секцио. Вече и с тази мисъл свикнах, но тя надеждата си е надежда. Simple Smile

# 248
Хехееее, супер новини отвсякъде! Честити бебчета на всички тук! Както обичам да пожелавам, нека да плачат, но тихо и рядко!  Party От толкова бебета последните два дни чак се ентусиазирам и аз да раждам вече. Уж пък и април искам да дочакам, обаче... Нямам угодия! Май просто ми писна да съм подута, да се цепя и да пухтя, но то пък на кой ли не му е. Днес поне се поразходих въпреки бодежите от главата на беба през крачка. То пък голяма жега. Чак голи кълки извадих. Simple Smile Утре до следобеда съм сама, че ММ има извънградска мисия и се колебая между това да се разбия от обикаляне или да не мръдна от нас.  Laughing Голяма дилема!

# 249
  • София
Бъбъл, сериозно? За кошмара имам предвид...Кое пък му е чак толкова кошмарното на изваряването newsm78 Аз помня, че помпата съм си стерилизирала така, ама нищо кошмарно не виждам Rolling Eyes Сега ми дадоха стерилизатор, ама като гледам колко място заема, съмнява ме да го извадя въобще.
Нещо ми тегавее на мен това изваряване,в стерелизатора нареждам,пускам и готово ... после вадя и ползвам

# 250
Честито на Манха,Пумичка и Цвети и от мен здрави,кротки и щастливи бебета да са, и майките по край тях  bouquet
И от мен.новина, днес в 8.30 проплака моята фина красавица Simple Smile 2,650, 46 см. Аз съм още в несвяст но ще се оправя няма къде да ида, нямам търпение да я гушкам още Simple Smile

# 251
Доктор, стискай кълки до април, че то имам чувството, че не останаха бебета за излизане.  Grinning
Иначе, голяма дилема, аз днес бях пред подобна и взех, че си останах вкъщи.
От няколко дни гледам пак столчета/кошница за кола, че ту ужким избера и се разколеба, човек ще каже, че ще купувам вила на Карибите.

# 252
Лили честито и на теб  Hug Живи и здравички да сте  Heart Eyes
Хайде разказвайте момичета,ако ви остане мъничко време,има много любопитни  Party Днес е хубав ден - бебин ден  Mr. Green

# 253
 Здравейте на всички момичета и от мен! Видях, че малко по-рано днес още една мама се включи, та събрах смелост и аз. Надявам се и мен да приемете във вашата групичка.  Hug Чета от самото начало, нямам фейсбук вече повече от година, нямах и регистрация тук, но това до днес.
  Сега да се представя накратко: бременна съм за първи път, очаквам момченце и съм с термин 23.04. Знам, че Manha роди и няма да има възможност да ме включи, но да си кажа.  Laughing
  И за финал, честито на всички нови мами, бързо възстановяване и ще чакаме истории за раждането. Лека вечер от мен, момичета!  Heart Eyes

# 254
  • София
E, направо се оляхте Mr. Green Предлагам за другата тема да се преброим останалите 2 в 1, защото според мен редиците ни оредяха стабилно!

Общи условия

Активация на акаунт