Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 861
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Честито нс всички мамчетааа  Heart Eyes да са ви живи и здрави бебчетата  bouquet
Щъркелите взеха да си пускат пратките Joy

# 256
  • София
Днес пак бебевалеж Simple Smile))
Честито на всички и да са живи и здрави всички бебчета, а на мамите - бързо възстановяване

# 257
Май,май така стана  Mr. Green Видяха малко хубаво време бебоците и заизлизаха  Mr. Green
На мен ми е едно готино,пролетно  Party повдигна ми се рязко настроението с пролетта и родилите се бебоци  Heart Eyes Иначе набивам козунаци от сега,предвеликденско,че да не заслабна  Mr. Green А бебо когато реши да заповяда  Whistling
Добре дошли на новите мами  Hug Защо се скатавахте вие до сега?  Grinning

# 258
  Аз всеки път си казвах утре ще се регистрирам и разуча как се случват нещата... и то си дойде почти април...  Laughing
  Иначе чета всичко, че и на ММ му пълня главата с вашите истории. Когато бейби раждаше, той още едвам отворил очите ме попита: "тази мама роди ли вече?"  Joy
   Да се похваля днес с фотосесията, която си спретнахме. Е, малко беше импровизирана, снима ни една позната, но пък си имам хубав апарат, че и ние сме си Убави  hahaha , та чудни снимки станаха.

# 259
Белинда, не само да се преброим, но и всеки ден всяка да дава отчет, че е 2в1, че ей го като зачезне някое момиче за ден-два и хоп бебе. Само ти ни предупреди онзи ден, че ще пътувате за уикенда. Еми така се прави.  Grinning
Добре дошла, Mrs. queu, значи за 23.04 групичката се увеличава- там сме аз, Катето и Нана Simple Smile

# 260
Пърпъл, да видим дали ще го докараме до 23.04. Косата ми се е изправила на мен, даже в момента имам някакви болки, които не знам какви са. Дали като чета и на мен ми влизат филми в главата, или пък са си контракции, не знам...  Rolling Eyes Thinking

# 261

Добре дошла, Mrs. queu, значи за 23.04 групичката се увеличава- там сме аз, Катето и Нана Simple Smile

И аз съм за тогава, но не фигурирам в списъка  Mr. Green .
Здравейте и от мен, аз не съм се включвала в последните 6,7,8 теми, но ви следя редовно. При мен нищо интересно, вероятно както и с първите 2 бременности ще си дочакам, че и подмина "термина", ще се боря за последното място и закриване на бебевалежа  Laughing.

# 262
Аз вече им загубих бройката на бебоците - да са живи и здрави всичките   ylinfant Който има време и желание, нека да разкаже как е минало раждането, че ние, очакващите, с вашите истории се храним  Hug
Аз все още съм 2 в 1 - утре съм на преглед и се надявам да разбера докога ще съм така   preggo
Добре сте дошли и новите мами newsm10

Абе чак сега го виждам тоя бутон [още] с допълнителни емотикони и все се чудих откъде ги вадите такива специални Joy

# 263
Сетих се за една мама Orion_G от Русе май беше,някой да знае нещо за нея?Беше доста активна а от доста теми няма нищо от нея,да не би да е във фейса?  newsm78

# 264
Привет, Clairette, значи много сме-силни сме  Grinning
Стискаме и чакаме.
Аз също съм много доволна от фотосесията, радвам се, че се запалих от момичетата тук. Нямам търпение обаче да направим и за новородени. Нядявам се всичко да бъде наред, че най-добре е да се правят до 15 ден от раждането.

# 265
  • Бургас
Хваля се официално 😊 Имаме си един сладък господин , който се роди в 12.25ч , 3040 гр, 51 см, нормално /предизвикано с окситоцин/ раждане, без упойка. Добре, че родих за 3 часа и половина, че много болеше. 6 см разкритие си ги стигнах сама. Чак учудих доктора. После ми праснаха окситоцина и шоуто започна. Заради тъпите хемороиди се наложи епизиотомия  Tired Сега от цялото напъване са още по - цъфнали и много ме болят. Поръчах на мъжа ми да ми купи Цикатридина свещички и Проктогливенол. Дано помогнат, че е някакъв ужас. И към това като добавим, че ми става и лошо като стана, картинката е мазало.
Дребният се отряза да спи и не ме отрази като се опитах да го нахраня. Втория път уж лапна зърното и заспа пак. Мързеланчо Heart Eyes

Лили, честита рожба! Да ви е живо и здраво детенцето

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 02:19 от miss july

# 266
Лили,честита бебка. Да е много здрава и щастлива. bouquet
Добрее дошла на новата мама bouquet
Марти,ти ме разби- сега ли откри другите емотикони? hahaha оу,аз много ги харесвам,а през телефона карам на по-непълната версия на сайта,и за да ги ползвам трябва да ползвам пълна версия,на която шрифта е неудобен- като цяло смотан. Иначе са много яки bowuu

# 267
 Hug  Привет и от нас!
Честито на родилите мами! Нека са Ви здрави и спокойни дългочаканите бебета! Бързо да се възстановявате!  Hug

Не съм писала отдавна, но си следя темите, дори понякога с дни чета назад, че все гледам да съм навън по разходки. Аз съм от останалите 2 в 1 с термин 23.04, но едва ли ще дочакам, защото стомаха ми се смъкна преди 2 седмици и нещо. Вчера ходих на консултация в болницата, в която реших да раждам и второто си дете, та след прегледа АГ-то каза: "Няма да дочакаш термин в никакъв случай. Плацентата е започнала да старее, очакваме те като усетиш промяна.". То на мен ми е ясно, че ще се ражда по-рано, ама можеше някакси  по-различно да ми го сервира.  Blush

Относно подготвянето на дрехи за бебето и сака за болницата съм готова от 2 седмици - просто защото държах аз да си наглася и подредя нещата. Сетих се да питам нещо - някоя от Вас ползвала ли е Цикатридина спрей след раждане?

# 268
Мис, честит син!  Hug Да бъде здраво и спокойно бебче, да ви носи много щастие! Ти си истински герой, щом и без упойка си била. Радвам се, че раждането ти е било леко и всичко е минало както трябва. На теб бързо възстановяване и много да се гушкате с малчо!  Simple Smile

# 269
  • Пловдив
Здравейте от мен! Нещо последните дни не ми остава много време да пиша, но ви чета редовно. Честито на всички нови майки! Да са здрави и щастливи малките бебоци! Добре дошли на двете ни нови бременелки  Hug
Аз съм 2в1 (май с това трябваше да почна  Mr. Green). Обикалям последните дни за последни покупки, за актуални изследвания (ПКК, урина, СПИН...), ходих на отворени врати в болницата, която съм избрала. Коремът ми вече пристига 5 минути преди мен, ставам по 3-4 пъти до нулите през нощта, кръстът ме тормози - на кратко: ражда ми се вече  Mr. Green Моят док ме предупреди, че няма да е в града днес и утре, затова сега стискам кълки, но се надявам да родя преди термин.

Общи условия

Активация на акаунт