Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 864
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,
Включва се още една нова бъдеща мама, която също ви чете от доста време  Simple Smile И първо, поздравления за всички, които вече гушкат бебоците си, пожелавам ви много усмивки.

А иначе мен също много ме интересува как минава най-общо раждането, предстои ми през април това преживяване (термин 28.04). И също така в кой момент вече знаете, че трябва да тръгвате към болницата (лекарят ми обясни, но много ми се иска да "чуя" мнение и от някоя мама, която е минала през това скоро).

# 271
2 в 1 и аз  Grinning  preggo
вчера на доктора му викам - ще стягам багажа за болницата вече, а той - ама за къде бързаш, 12ти чак ти е терминът, има време, и другата седмица пак ще се видим... С две думи каза, че абсолютно си отговаря на седмиците, така че ще дочакам април  Whistling

честито на всички родили мами  bouquet - спокойни бебчета и бързо възстановяване на вас

аз пера и гладя тия дни, подреждам, изобщо стягам се wash hang 1ironing

# 272
Първа пролет дойде и щъркелите почнаха да раздават бебета  Heart Eyes
Честито и да са живи и здрави новите бебета Simple Smile На мамите бързо възстановяване.
Манха, как мина нощта - дадоха ли ти обезболяващи, раздвижиха ли те?
Ако имаш време пиши.

# 273
Лили и Алиса, а честито! Да са ви живи и здрави бебоците и вие бързо да се възстановявате! Чакаме подробности  Hug
Ах, че чудно колко мами с термин 23. 04 станахме. Аз също се бях стреснала и ходих на лекар и се оказа, че се подготвям за раждането.
Относно раждането онзи ден бях на една лекция- 1. Ако ти падне тапата 2. Спукат ти се водите 3. Почнат контракции на 5-6 мин тръгваме към болницата.

# 274
 Благодаря за посрещането, момичета!  Hug
  Честито на Мис и бързо възстановяване, да се прибирате скоро вкъщи.  Heart Eyes
  Момичета, да ви питам за изследванията СПИН, васерман- има ли такива като мен, на които не са назначавани? Thinking В понеделник съм на преглед и ще я питам, все си мисля, че може би е искала да е валиден и да ми го пусне накрая, знам ли и аз ... newsm78

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 10:09 от mrs. queue

# 275
  • София
Изследването за СПИН е по желание, но весерманът е задължителен, защото ако се окаже, че си заразена, бебето минава курс на АБ веднага след раждането си. Отделно е задължителен и при първите изследвания в 12-та седмица. Едва ли са го пропуснали, по-скоро не си разбрала, че са ти го направили. Сега накрая ще го направиш пак Peace

# 276
Честито на Алиса и Лили! Много здрави и щастливи бебчета!
На мен доста отдавна никакви изследвания не са ми пускали newsm7. Даже и документите не са ми дали, а имам по-малко от две седмици ди термин, поне тях трябва да си взема май.

# 277
 Благодаря за посрещането, момичета!  Hug
  Честито на Мис и бързо възстановяване, да се прибирате скоро вкъщи.  Heart Eyes
  Момичета, да ви питам за изследванията СПИН, васерман- има ли такива като мен, на които не са назначавани? Thinking В понеделник съм на преглед и ще я питам, все си мисля, че може би е искала да е валиден и да ми го пусне накрая, знам ли и аз ... newsm78

На мен са ми ги пускали 2 пъти тези изследвания- веднъж в началото и веднъж сега, наскоро (в края на 8 м. съм)

# 278
 Белинда, благодаря за инфото!  Peace Вероятно е пусната с първото ПКК, но понеже повечето изследвания, правени в тази лаборатория, се доставят директно на лекаря, може и да не знам, че е направено.
  Тинтири, и на мен нищо не ми е дадено все още. В понеделник съм на консултация и ще ми издадат направление и обменна карта.  #Crazy
 Сън, аз съм вече в 9, затова се учудих, но може би Белинда е права, че са ми пуснати и сега ще повторим.  Rolling Eyes

# 279
Кристална, точно за теб се бях сетила, че ти май беше с термин в началото и си викам айде и при нея дойде щъркела  Grinning
Спин, васерман и хепатит се правят в първия триместър, обаче вече в много болници изискват да има и от последния. Това и в Майчин дом го казаха на отворените врати, ако нямаш при постъпване ти ги пускат задължително. Било някакво ново изискване на СЗО с цел превенция.
Аз още като си взех 45 дневния ми дадоха почти всички документи.

# 280
  • София
Аз тази седмица пусках всички изследвания и МБ, днес ще си взема обменната карта попълнена. Направлението за раждане ми го дадоха в деня на болничния и....то май е това newsm78 Консултациите вече са ми по веднъж седмично, за запис на тонове все така не е ставало въпрос, моят лекар явно не държи особено на тях. Абе, хората вече родиха, ние тука още с изследвания и документи се занимаваме Laughing

# 281
  • Пловдив
Хаха добре, че бебка е търпелива, че и моите документи не са съвсем пълен комплект. Резултатите за Васерман и СПИН ще ми излязат следващия вторник чак. Ако тръгна да раждам преди това, ще ги направят в болницата и ще си ги платя (така е, като се ослушвах до сега).
Пърпъл, да, съвсем в началото на април съм, но в понеделник док каза, че още си стои високо бебчето  Mr. Green Май ще си дочакам датата, въпреки нетърпението ми Grinning
Днес проведох 5 разговора с различни хора, които ме питат няма ли да раждам вече  Laughing "Само се обаждам да чуя как си и дали нещо не се случва вече". И аз искам, ама няма ощеее. На лекцията тази седмица казаха, че в края на бременността жените ставали раздразнителни - ами като ми се ражда и ме питат постоянно какво става, как да не съм раздразнителна хаха
Та за сега съм тук и съм на линия - дано да не родя последна сред априлките, както са тръгнали нещата  Mr. Green

# 282
  • Sofia, Младост 3
Честито на всички родили мами  bouquet
Нека бебоците да са послушни и да ви радват  Heart Eyes
Моята госпожица ще си стои предполагам до датата на секциото вътре, засега няма изгледи да й се излиза.След Великден ще излиза  Party Хапвам малко козунаци и отивам да си взимам малкото козуначе  Heart Eyes То вече е 2,500 гр., онзи ден така я измериха. Има плътни устни каза АГ  newsm32
И аз вече нямам търпение, но съм от последните и ще си чакам. Поне вече свърших с прането, вкъщи прередих и мебелите  hahaha Все нещо ме човърка и правя планове. Остава да измием терасата и прозорците само.
За изследванията моята АГ каза, че онези стават, края на октомври ги правих уж, за да са валидни за раждането точно. Ще видим  Thinking

# 283
Здравейте момичета, аз вече се окопитих от раждането. Sunglasses Направо ви се възхищавам, колко сте дейни срещи разходки чистене в последнте седмици, аз нямах търпение да ми олекне. И то за беля настинката ми ускори секциото с няколко дни.
Сега съм в болницата беше ми много зле първия ден, всичко лоши ефекти от упойката ми дойдоха на главата. Малката е при мен от днес и познайте започнаха мъките с кърменето, не ще и не ще проклетийката на мама  hahaha но иначе е толкова сладка и мъничка че ми пълни сърцето  Blush

# 284
  • София
Не можах да си видя козуначето Sad На вратата на доки имаше бележка, че по спешност е в болницата - някоя мама ражда Heart Eyes Нищо, и понеделник е ден!

Общи условия

Активация на акаунт