Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 779
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Кю честит син , да ти е жив и здрав и много да радва мама и тате 😄. На теб бързо възстановяване. 

# 676
Честито Бебенце, да е живо и здраво и много да ви радва, а ти бързичко да се възстановяваш  bouquet bouquet bouquet
Белинда, дръж се малко остана! Явно ще се ражда в грипна епидемия и покрай мен много болни и много се страхувам изнежения ми мъж да не ми докара нещо в нас Praynig
За херпесчето, ацикловира помага много, но е важно още като усетиш да почнеш да мажеш. Според мен сега излизат от напрежение и слаб имунитет.

Някой има ли идея за мъжки подарък?!?! Мислих си за един ваучер от андрюс и едни шоколадови бонбонки от тези ръчните където пише обичам те?!?! Малко прекалявам с тези ваучери ама нямам друга идея. . . .

# 677
  • Варна
И аз станах мама отново!Днес в 10.05 се появи нашата втора мома.3490,50 см.Нормално раждане.Бързо я изстрелях Simple Smile

# 678
  • Бургас
Честито на всички мами с бебчета  Hug
Да са ви живи и здрави и много радости да ви носят!

# 679
И аз станах мама отново!Днес в 10.05 се появи нашата втора мома.3490,50 см.Нормално раждане.Бързо я изстрелях Simple Smile
Честитооо Simple Smile Жива и здрава да е Момата и ти бързо да се възстановяваш  Hug

# 680
Браво, Вее. Да ти е жива и здрава принцесата!  Hug
Белинда, твоят козуначко има още време. Тъкмо батковците да се оправят, да боядисате яйцата, да хапнете едно хубаво по Великден и после да заповяда.
Нана, мисля че, това което си избрала е напълно достатъчно. Аз отдавна спрях да търся оригиналност в подаръците за ММ. То в началото е едно, ама след някоя и друга година с всички празници и поводи, няма кой знае какъв избор. Решавам си проблема с дрехи, парфюми или нещо, което знам, че си е харесал.  Joy Въпреки, че понякога се изумявам какви неща харесва, за мен не е нормално четирийсет годишен мъж да иска тениска с калашников  newsm78

# 681
честито на мамите с нови бебчета! да са ви живи и здрави и много да ви радват!

аз се разходих до Джъмбо с една приятелка и както нищо не ми трябваше, така изпуках едни суми  #Crazy #2gunfire но поне подсигурих един рожденик, за който нямаше да имам време да избирам подарък и уредих почти всички аксесоари за партито в детската градина на бъдещия батко  Heart Eyes

и намерих органайзерче за кошарата, горе-долу каквото исках, ама за 8лв. нямам право да се оплаквам, направо си е супер  Flutter

сега се залавям да прибирам и чистя, че утре не ми се вършат такива неща clean clean

# 682
Честито на всички нови мами  bouquet Да са ви живи, здрави и спокойни бебоците и вие бързо да се възстановите  Hug Не успявам да ви чета редовно, за писане пък съвсем нямам време...
Само да се похваля набързо, че Бояна няма токсоплазмоза Simple Smile И кръвният, и генетичният тест потвърдиха! Страшно съм щастлива и толкова ми олекна Simple Smile Освен това, тази нощ й падна пъпчето Simple Smile И грамчета качва - вече е 2380 грама Simple Smile Аз продължавам да се цедя като луда на 2-3 часа, но има напредък и в това отношение - вече успява да засуче през силиконово зърно, но гледам да не я мъча повече от 5 минути, защото се уморява. Консултантката Хедра каза, че като си наближи термина вече ще е по-силна и тогава мога и по-дълго да я тормоза, но за момента приоритет трябва да ми е да си изяжда нужното количество, за да качва грамчета, а аз да поддържам лактацията. Иначе режимът й засега е ужасен - по цял ден спи, едвам я будя да яде, а нощем няма сън - тогава е най-активна и най-гладна. Дано да успеем да го обърнем скоро, че вече съм като зомби...

# 683
Честито на мамите!  bouquet
Lindichka може ли да качиш една снимка на органайзера? Hug

Моя мъник има колики,но не плаче,стиска зъби,инат ама инат...Капки за колики давам Еспумизан.Колко време трябва да ги ползваме за да видя дали помагат,а ако не трябва ли да се консултирам с педи за смяната,или направо мога да купя нови.Препоръчаха ми Абоколикен всички били много доволни. newsm78  Почна да ми повръща след ядене,но не на фонтан.Говорих с педи било нормално.Тези,които кърмят спазват ли интервала от 2 2часа и 30мин или на поискване?Като спи не го будя,а понякога той се събужда час след сукането и пак търси.Угаждам му.  Rolling Eyes Развали си режима от болницата,първата вечер си спа много хубаво,а сега като го изкъпя в 8 го храня,след това се събужда през 2 3 часа и пак му давам да цока.
 newsm78 Иначе моя мъничак Стоян вече е 2500.За една седмица качи 300гр. Heart Eyes Другата седмица става на 1месец,направо времето летииииии  Heart Eyes

# 684
  • София
Честито и на Вее Hug
Каква стана тя - някои вече ще имат месечинки, други още не сме родили hahaha

# 685
Здравейте! На 03.04 се роди нашият син Мартин, тежащ 3090 и 49 см. Раждането беше нормално, но мъчително и дълго. Не му се излизаше много, но ми изтекоха водите. Минах и през големи препятствия с кърменето. Като не става - не става. И предния път бях така! Най-важното е, че сега освен прекрасна дъщеря си имаме и прекрасен син.

# 686
Привет, момичета Simple Smile
На 30.03 се роди нашето момче с планово секцио  Heart Eyes
изписаха ни в понеделник. сега чакаме коликите да ни почнат - дано и това мине леко.
Имаме ли още в темата момчета, които са 2 в 1

# 687
Бее, честита мома  bouquet жива и здрава много красива на мама и на тате радостта Simple Smile радвам се че лесно си родила.
Алексис честито и на теб  bouquet  живи и здрави много щастливи всички и Бързо възстановяване.
Мече честито и на теб  bouquet  и вие да сте живи и здрави много щастие и усмивки от мен Simple Smile
Ейй колко много бебенца голяма радост 😘

# 688
Алексис, Мече - честито и на вас Simple Smile Ах, колко бебчета. Да са ви живи и здрави.
Има ощр две в едно, тези които сме с термин края на месеца.
Дими и тя е родила синче, тежко раждане е било, но са добре! Много се зарадвах за нея, понеже писала във фейсбук посреднощ, че и изтекли водите и преди малко писала за синчето.

# 689

Lindichka може ли да качиш една снимка на органайзера? Hug

https://photos.google.com/share/AF1QipNr_I_Fy2YXzDm8gbd6VqmhZtaQ … 1QkNhWks1dkZiZk5R - ето го органайзерът

Честито! лелеее, днес много бебета, много нещо...

не останахме много  preggo

Общи условия

Активация на акаунт