Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 780
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Имам усещането, че ми е отекъл левия крак Thinking А е само усещане, защото видимо изглежда горе-долу като другия, т.е. и двата са дебели hahaha Обаче ми тръпне едно такова неприятно и преди малко, докато шофирах, малко ми запецна Rolling Eyes
Мисля смело да отида да си купя бели яйца за Великден, докато има навсякъде. Пък ако стигна до боядисване - добре, ако не - здраве Laughing

# 661
Боже момичета, като ви чета колко сте активни, и подвижни и ангажирани, се чувствам пълен провал.  Embarassed 
Но ви се радвам де.  Laughing
Аз нямам грам силичка само се преобуваме храним и след най-жизнено важните дейности пране, къпане гледам да полегна до малката ..
За великден и за яйца изобщо не мисля казах на майка да ми донесе готови боядисани.
Дано скоро това да ми мине отдавам го на "пролетната умора"  Wink 

# 662
  • София
Ееее, ама чакай сега, мойта е лесна, аз съм още 2 в 1 Wink Живот и здраве, после и аз мисля първите две седмици да ги изкарам в сладка дрямка и кърмене, ама зверовете надали ще ме оставят Twisted Evil Когато си с повече от 1 нямаше особен избор, всеки си иска неговото...

# 663
Браво, Кристална Simple Smile радвам се, че споделяш с нас такива мили мигове :* Това да сте си 3мата е най-доброто решение, предполагам има и сърдити, но и аз така съм решила, че ще направя.
Аз днес съм пълен провал, снощи не спах много, та сега наваксвам.

# 664
Днес ми дойде възглавницата за кърмене със спелта. В началото си бях взела една съвсем обикновена, която на мен ми свърши идеална работа за спане, обаче бая се е деформирала и сплескала, а за правилното поставяне при кърмене било хубаво да има удобни възглавници. То възглавницата да ми е проблема де, но реших да се презастраховам, че то нали знаете приказката за кривата комета и космоса  Joy
И да се пооплача, излезе ми някакъв херпес, баш сега на финала.

# 665
  • София
Съчувствам! Аз и двата пъти, като раждах, все бях с херпеси. Много е гадно, защото не можеш да си целунеш бебчето Sad Ама това да ни е кусурът, да сме живи и здрави, херпесите минават Hug Вземи си да се мажеш с Ацик Peace

# 666
Права си, Белинда  Hug То това да е.
Ще го видя този Ацик. Мисля си, че ми изби от притеснение, явно подсъзнателно си преживявам всичко, което предстои. Да не говорим, че съм в неведение как ще раждам, защото не знам кифла дали се е позиционирала.  Утре съм на преглед, белким поне това стане ясно.
На теб кракът мина ли ти от сутринта?

# 667
  • София
Ами по-скоро не Confused  Гледам, че чорапчето ми е оставило резчица там, където минава ластика. Но пък се сетих от какво е! Вчера ядох чипс и ето от солчицата какво става! Лошото е, че днес преди да се усетя пак ядох.

# 668
моето бебе няма никакво намерение да излиза още... аз такива разходки правя, уморявам се уж - явно си му е добре. какво да се прави - човек предполага, господ разполага... сигурно ще ми привали плановете за рождения ден на баткото, ама какво да се прави...
мрън Sad

# 669
Здравейте, момичета!  Hug
  Синът ми се появи на този свят вчера вечерта. Смея да кажа, че е с добри размери предвид датата на термина (23.04) и повръщането ми през цялата бременност. Малкият инатлив овен е 2,650 кг и 50см. Ще разкажа и тези дни за самото раждане.  Heart Eyes
 Успех на всички 2в1 и на родилите вече мами. 😊

# 670
  • Бургас
Честит син! Да ви е жив и здрав, а за килцата не се тревожи. Бързо ще дръпне човечето.

# 671
Miss July, благодаря! И аз така мисля за килограмите, ще дръпне като гъбка, на мама синчето.  Heart Eyes baby_neutral

# 672
mrs.quene ,честито бебче. bouquet Да ви е жив и здрав Heart Eyes Heart Eyes

# 673
  • София
Честито бебенце, Кю Hug Само хубавини да ви се случват Hug

Моите и двамата се тръшнаха баш преди ваканцията ooooh! Сега едно, че ме е страх да не ме заразят, второ - да не взема да родя с тия болните вкъщи и въобще...Почакай, бебенце Praynig

# 674
Mrs. Queue, честит син! Бързо да порастне юнака, а на теб бързо възстановяване!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт