Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 854
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Марти, всичко ще бъде наред! Ще ти стискаме палци и ще чакаме да се похвалиш!  Hug
А за недовършените неща хич не го мисли, мъжа ти ще се оправи в крайна сметка трябва да свиква, че с появата на бебка тепърва купона започва  Grinning

# 376
Кари, относно катетъра - наистина е много неприятно, но става много бързо. Плашеше ме е махането, но не е чак толкова зле Simple Smile

# 377
За махането на катетъра и аз бях стиснала зъби, но не се усеща изобщо.

Имам чуството, че този катетър ми е отпушил канала или просто, защото няма напрежение върху пикочния мехур, но сега такива силни струи вадя и толкова лесно пишкам, че не е истина. Докато бях с тумбака с триста зора течеше.

Тъкмо една приятелка ми пишеше разни работи в детайли за нейното раждане и вика: извинявай, че малко прекалено детайлно и неудобно.. та се замислих как след раждането наистина няма какво да те бутне от гледна точка на срамни неща. Аз понеже нали поизпитах и първата част от нормалното раждане, та за да не се чуства неудобно и разказах как в предродилна на леглото ми течаха водите, имах контракции и изведнъж много ми се припишка, та нямаше какво да направя и си се напишках директно в леглото  Rolling Eyes
ММ реши да се прави на санитар, вместо да викне сестрите и той ме оправя.
Спомени  Heart Eyes

# 378
Марти, успех и чакаме да се похвалиш!  Hug
  Тъкмо щях да ви питам кога ще перете или вече сте изпрали обиколници, завивки и чаршафи и гледам Белинда е пуснала. Значи няма да избързам, аз се чудех дали няма да полепне прах, ама ако не родя скоро, ще ги пусна пак. Laughing
  Иначе днес бях на преглед, взех вече направлението, оказа се, че наистина са пропуснали да ме изследват за СПИН, хепатит и васерман. (Как пък все на мен?) newsm78
 Пуснаха ми и запис на тонове за първи път. Уж всичко е ОК, ако не съм родила до 10 април, тогава ме викат пак на консултация и гинекологичен преглед.

# 379
Shkembi,още веднъж честито,станахте и известни.  Laughing Hug
Момичета аз имам проблем. Sad Лявата ми гърда отдолу много ме болиииии  Cry Като се изцедя и намалява малко болката,иначе е непоносима.До такава степен боли,че като се завъртвам в легло я придържам,а дума да не става да спя на тази страна.Какво да правя?Съвет?
И друг въпрос,взех козметика на Hipp,обаче съм взела душ гел за коса и тяло.Това проблем ли е? newsm78
Напари се с възможно най-топлата вода, която издържаш, топли компреси, компрес със зелеви листа. Най-веротно някой канал се е " затиснал ".

# 380
Помощ  Cry Cry Cry В болницата даваха на бебчо АМ Фризо 30 мл на хранене, днес се прибираме вкъщи и сме си купили Аптамил Пронутра - там пише 2 мерителни лъжички с 60 мл вода...... Реално ли е това? Дадохме му 30 мл с 1 лъжичка и продължи да неврничи половин час, накрая заспа..Не знам като се събуди какво да правя...
дай си ме 60 мл с 2 лъжички Аптамил, но имай едно наум, че е доста по-засищащ от Фризо.

# 381
Обаче,вярно няма да има срамна тема след бременноста Joy

# 382
Да се отчета и тук  Grinning
Днес бях на запис на тонове и ми казаха, че са чудесни.
2, 3 дни имах болки ниското и накарах АГ-то ми да ме провери за разкритие ( то било ужасно.. и стаята, в която се ражда е като от някой хорър филм  Shocked)
Иначе разкритие нямам. Да си чака април мвсец да дойде ида излиза  Joy
АГ-то ми стисна дясното зърно и потече кърма (аз не съм се стискала, не знаех, че имам, понеже не си е текло само  Joy)
Таа.. това са днешните ми приключения.

# 383
Аз не знам дали е правилно,ама понякога ги ръчкам тези зърна от любопитство Joy

# 384
Аз не знам дали е правилно,ама понякога ги ръчкам тези зърна от любопитство Joy
И аз не знам дали е правилно,но и аз го правя ха ха . Нещо съм се стреснала,че няма да имам...

# 385
Момичета, аз знам, че не е хубаво да се ръчкат много, защото предизвикват контракции. Нека и някоя веща мама да каже де.  Grinning Не че и аз не съм пипала да видя какво става  Joy
Четох доста за кърменето и на лекции ходих, уж на теория съм подготвена, после обаче на практика какво ще става ще видим.

# 386
И аз ги инспектирам често зърната.  Joy Все ми се вижда, че има някакви загорели капчици.
 Дими, шийката ли опипват като гледат за разкритие? Мен на следващия преглед ме чака това.  #Crazy

# 387
За катетъра не помня кой повдигна темат, но да ви кажа самото място къде влиза ти е лично  Stop но при мен не болеше. То е една многи мека хлъзгава трабичка. А ваденето не е по неприятно от тампон.
Гърдите и аз съм си ги ”проверявала” префи да родя но нямах нищо. Даже като родих тук започват да те учат и ме стискаха нищоо викам си яй няма да има кърма. Но на четвъртия ден изведнъж, след една нощ и гърдите ми се напълниха. Сега цедя повече мл и ги давам. Обаче малката ми много се измаря при кърмене зазпива ми в ръцете и предполагам е изяла малко, а само да и дам изцеденото изяжда повече от полагаемото. Така ли е по принцип, че не искам нон стоп цедене, а да  си я кърмя?

# 388
Напари се с възможно най-топлата вода, която издържаш, топли компреси, компрес със зелеви листа. Най-веротно някой канал се е " затиснал ".
[/quote]
Болката намаля много,но сега ме боли зърното при цедене.Докато свикна и потече кърмата е ужасно.  Sad

# 389
  • София
Ох, много съм доволна Grinning Беше ми леко притеснено дали бебко няма да забави растежа след спирането на фраксипарина, но не само, че не го е забавил, ами и пак е дръпнал бързо и е с една седмица напред, както си вървеше почти цялата бременност, освен последните 1-2 месеца. Поотдъхнах си Simple Smile
Днес е страшно активен. Голямо ритане и въртене. Иска да си види креватчето Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт