Септемврийче шава,а на мама коремчето все по-голямо става

• 47 605
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
 Добро утро и от мен. Дъщеря ми беше при нас в спалнята до година и половина. После я отделихме и до ден днешен,вече на 5 години,нямаме проблем. А бебето като се роди,пак ще е при нас. Според мен не е редно още първия ден и да се отделя, поне заради неудобството,което ще е. А понататъка живот и здраве,ще са си заедно в една стая.

# 346
  • София
Аз се притеснявам, че нашият татко хърка и не знам как ще се разберем така.
Хайде на разходка, вижте какво е хубаво времето! Аз съм като отвързана.

# 347
  • София
Бебетата са способни да спят на всякакъв шум и хъркане, ако от малки са свикнати. Баткото спеше като упоен докато ние до него гледахме всички части на "Умирай трудно" и "Смъртоносно оръжие". Нямаше и месец. Сега е на 7 години и все още няма шум на света, който може да го събуди  Laughing
Иначе съм чела ужасно много изследвания и становища на психолози и педагози, които твърдят, че бебета и деца, които спят при родителите си са много по-спокойни, уравновесени и уверени в себе си в по-късна възраст. Не знам доколко е вярно, но баткото наистина е най-благото и спокойно дете (кротко не мога да го нарека, но е много тихо и разбрано). Той спа при нас до доста късно. След това сам пожела собствена стая и се отдели без никакви драми,без страх от тъмното, самотата или нещо друго.

# 348
Здравейте мамчета  Heart Eyes доста дълго ме нямаше, но съм тук и ви следя.. колко много сте изписали Crazy
Да се похваля и оплача на бързо, ще си имаме второ момиче  Blush ФМ и БХС минаха добре, вече съм в 16г.с чакам да ми порасне коремчето и да си усещам бебка Laughing . А сега да се оплача хремата не ми спира месец вече съм така ходих консултирах се къде ли не и накрая станаха жълти, унг ми изписа зинат пак  Sad за да не се усложни и някакви капки"назостад" били от рода на кортикостероидите така ли беше незнам Flutter ама консултирах се с АГ не дава да ги слагам а той унг-то казва че няма проблем, четох доста в нета ами да кажа се поуплаших и сега съм 50/50.. моля ако някоя мама има инфо нека сподели с мен!  Simple Smile
Ех как се затопля времето, чудесно е за разходки и въздух..  Blush
Цял роман изписах сори.. приятен уикенд мамита  bouquet

# 349
  • София

Love_your_Smile Според мен недей да използваш "Назостад" Все пак си е кортикостероид, а те дават понякога  нежелани реакции, особено сега докато си бременна. Пробвай Фитоназал.Не са толкова силни и са на билкова основа Peace

# 350
  • София
Да, не бързай веднага. Пробвай с нещо по-леко - морска сол, ракия, бабини рецепти. Никога не знаеш какво ще помогне.

# 351
Оффф, ужас е това с ремонтите! И ние трябва да правим ремонт в жилището, в което сме, някакъв брутален конденз от нищото се случи тази зима, изби мухъл навсякъде, ама ейй такива огромни петна. От 5-6 години го имам апартамента, сега изби, луда работа. Купихме някакви пръскала, но пък аз писнах, че бременна няма да ги дишам тези химии и ще чиситим мухъла като се стопли и проветрява. И после искам да се бодиса. Другата седмица ме няма в София, да видим бащата какви ще ги свърши. Много мразя ремонти, само като си представя да се разправям с майстори, а после да ходя да чистя след майсторлъка, ми иде да хвана секирата Sick #Cussing out Но това с влагата трябва да го решим, защото другата зима с детето май никак няма да е добре. Sad

# 352
  • Варна
Оф,ние почнахме ремонт....ама голяма мизерия е

# 353
  • София
Аз кихам много от прах, а и нас ни чака освежителен ремонт. Сигурно ще се изнеса за няколко дни, че не знам как ще издържа.

# 354
  • София
И ние от днес официално сме ремонт, много прах, уж гледах да не стоя там, нл все се навъртах по някое време, ужасно е

# 355
Stela и АГ-то каза за фитоназал, слагах ги в началото когато бях с запушен нос не ми помогнаха Sad сега капя по капка само в една ноздра ксилометазолин за да спя, Unknown16 пробвах мила всичко истината е че не спира това чудо, да беше нещо да се влияе ами то ме изтормози, правих и носен секрет 2 пъти не улови жълтите нишки но е факт че ги има, най-вече сутрин като се събудя и се "чистя" отврат  Crossing Arms това все храчене, плюене, бърсане.. не знам какво да правя Shocked

# 356
Love-your-smile, аз пръскам назонекс, което пак е с кортикостероиди заради алергична кашлица и сополи. Утре ще ходя да ми вземат носогърлен секрет, за да видим дали не са бактерии заради жълтия сопол. Докторката каза, че ако е бактерия ще ми даде бактробан, което е локален антибиотик за мазане. Общо взето каза, че продължителното боледуване е по-опасно за бебо от лекарствата.

# 357
Tenderseducer знам че инфекциите са опасни, за това цял месец се чудя къде да ида, почти всеки ден съм пред лекарската врата, накрая отидох и при УНГ който ми изписа АБ за жълтите сополи но каза че трябва и локално лечение и ми предписа и назостад ама аз не смея да ги слагам тоест върша работа на половина, в вторник пак съм на преглед, не знам губя вяра че ще надмогна тая хрема! Още са жълти и още ме мъчат... не знам вече  Embarassed

# 358
Ние за радост сме в апартамента ни от 1 година и всичко все още е ново. Но помня какво беше като го правихме, ремонтът ни продължи също година, защото си беше от до, нов апартамент в който не беше жевяно. Голям зор майстори, бои, плочки, мебели...едната боя ако не стане пробваш друга и така докато се напаснат нещата. Бъдещото бебче си има стая, но тя не е обзаведена, така или иначе до годинка поне ще бъде при нас. Живот и здраве като се роди ще му направим стаята лека полека. Днес голямо чистене му ударихме та сега си лежа малко да почина. Хубав и слънчев ден  Sunglasses

# 359
Love_your_smile, пусни си един носен секрет, там пускат и антибиограма, т.е. от какъв антибиотик се повлиява дадената бактерия, ако има такава. И моите сополи са жълти и гъсти, но с назонекс доста намаляха.

Общи условия

Активация на акаунт