Септемврийче шава,а на мама коремчето все по-голямо става

• 47 529
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, въпроса ми е към мамите от Варна. Знаете ли кога е деня на отворените врати в АГ ?

# 601
  • Варна
Аз съм от Варна,но си нямам идея.
Ако намериш инфо драсни два реда

# 602
  • Велико Търново
Мисля, че често тези дни се правят със съдействието на 9 месеца и в списанието или в сайта обявяват. Като вариант да получите информация

# 603
Това което ми се случи преди седмица не ми се е случвало преди с момичето и момченцето.Миналия четвъртък съм изгубила съзнание докато съм готвела.Преди това ми се гадеше адски много  Sick ,даже по едно време вдигнах 39 градуса температура.Тъкмо ми беше минало и застанах пред печката да се погрижа за вечеря.Усетих,че не ми понася да гледам манджата,но продължих и не знам как съм припаднала.Добре,че съпруга ми беше нощна иначе ако бях сама щях да си лежа на пода...Не знам колко време е минало,идвали са от бърза помощ и са ми били инжекция,след тази инжекция всеки ден ми се вие свят и залитам.Чудя се дали не е повлияла зле на плода.При вас случвало ли се е?
Здравейте!
Аз след първата ми бременност, броени дни след секциото имах много тежък припадък. И до днес ми е бяло петно. Паднах между ръбовете на мебелите и като по чудо не съм си разбила главата някъде, за сметка на ръцете - доста се понадрах. Случи се през нощта, Мм си беше у дома, поливал ме е с вода и какво ли не. Накрая се събудих в леглото си, из между лекарите от бърза помощ. После няколко дни ме боля главата и бях като дрогирана от инжекцията. Беше ми забранено кърменето няколко дни. След изследвания се оказа, че е от умора и напрежение.
А преди няколко дни ми беше доста напрегнато, бях в тролея за 3 спирки -права, на вратата, с багаж... Напече ме малко и толкова лошо ми стана, че ми причерня и направо не виждах, потене, абее за малко се разминах. Как съм слязла на следващата спирка и съм седнала на пейката, още се чудя. Не съм губила съзнание де, но ми беше много зле. Отдавам го на топлото време, стоенето права и почти нехраненето през деня. Сега съм добре, дано не се повтаря и потретва...

И да допълня... Преди много вървях пеша, а сега не мога толкова. Даже някой път един бърз пазар в Кауфланд ме затруднява - втърдява ми се корема и на мен, контракции. Докторката каза, че е рано още за магнезии, само но шпа. Миналата бременност започнах Магнерот към седми - осми месец.

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 20:42 от dalgoto_chorapche

# 604
Ние пък вкъщи правим ремонт и последните два дни сами с мъжа ми лепихме тапети в детската стая. Не съм седнала от сутринта до вечерта. Много съм уморена, боли ме цялото тяло, като пребита съм. Дано не си навредя нещо!

# 605
Аз имам вече един припадък, заради паднало кръвно, а миналата седмица отново падна на няколко пъти, но се усетих на време и поседнах.И аз не мога да ходя дълго максимум 15 минути и после коремът ми се втърдява и кръвното ми пада 😯

# 606
И аз предната б. Пиех магнезий, не всички лекари казват, че трябва да се прави изследване през 4 месеца, че можело да се натрупа в излишък в организма.

# 607
  • моята мила родна страна
Да се оплача и аз... Изкарах Великден между леглото и WC-то...гадене, повръщане, разтр...во, безсилие-ужасна работа. Според ММ съм получила топлинен удар.  Shocked В събота правих козунаци и в стаята, където месих си беше доста топло-около 30 и повече градуса сигурно + усилията по самото месене...и ето ти резултат. Днес вече съм по-добре. Дано само бебчето е добре...моето е бял кахър.
Отделно от това, снощи както си лежах като че ли усетих първите ритничета, два пъти едно след друго. Но не съм сигурна дали не си въобразявам, т.е. да е било от стомашното неразположение. 18+3 съм вече.

# 608
jovigirl , дано вече си по-добре. Ако и следващите дни продължат тези ритничета ще си сугурна, че е бебето Simple Smile

# 609
  • Велико Търново
Аз мога да се оплача с това, че силно се притеснявам, че ще родя козунак накрая....или пък бебка никога  няма да иска да вкуси такъв Grinning радвам се, че мина Великден....

Момичета да ви питам за мнение...все си харесвам колички, чието положение се контролира с колани (това на гръбчето), а не с ръчка - предполагам ме разбрахте какво имам предвид. Някоя от Вас ползвала ли е такова чудо? Удобно ли е за бебчето? То позицията се сменя на по - късен етап, но все пак се чудя  newsm78

# 610
Добро утро момичета, много сте мълчаливи последно време, защо така?

# 611
Добро утро и от мен, и аз забелязвам някакво затишие.
Хайде разкажете за ритничетата си, на нас това ни беше подаръка за Великден, малчо срита и тати, вече и той може да го усети  Heart Eyes

# 612
  • София
Ей колко хубав подарък за Великден. Аз не мога да се похваля обаче. Имам си някакво мръвучкане, бълбукане, трептене или както там се нарича, което определено не ми е от стомаха, ама мисля да е рано за същинско усещане при мен. Сега така ми е кеф да ме рита, а към август-септември не вярвам да е толкова приятно.  Laughing

# 613
Добро утро,

При мен освен ритници и то сериозни се появиха хемероиди и пигментация. И това ще мине, но ме е яд, че мажа постоянно с 50 фактор и пак съм леко на петна.
Хемероидите са гадната част. Оказа се, че свещичките , които могат да ползват бременните липсват на бг пазара и трябва да се ползва апликатор, а това не е особено приятно и ефикасно. Толкова мног салати и супи и никога не съм яла, а пак си ги докарах до главата...
Другата седмица мисля да изляза в болничен и вече да си почина вкъщи от излишното напрежение.

# 614
  • Варна
Моят преглед беше вчера,бебтата са добре,за сега си отговарят на възрастта.Акушерката реши да ми мери тоновете ,естествено можа само на едното....колкото да се уплаша ,че другото не е в час.
Най- интересната част от целия преглед беше дължината на цервикса 6см при положение че предния път беше 4,3.
Викам на докито брее,аз не бях чувала за обратно развитие,или ти или ехографа ти не си в ред.Вдига рамене и не може да ми отговори ква е таз разлика..
Вярно слагам си утрогестан ,почивам си ама тва не е зелка кат я.поливам да расте ,вие имате ли идея за какво иде реч?

Общи условия

Активация на акаунт