КГБ = Клуб на Готините Баби - 177.

• 73 821
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

- Христос Воскресе!
- Воистину Воскресе!

# 586
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 587
Честито Възкресение Христово! Светъл празник на всички!!!

Айша, музеите работят по цял ден, включително празнични и почивни дни. Ще проверя за всеки случай пак.
 Може гостуването да бъде индивидуално, но може и организирано, ако се навият повече кагебейки.

Последна редакция: нд, 16 апр 2017, 00:43 от K.A.G.

# 588
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Това е моето производство ,стана в 24 часа ,точно за Възкресението , топъл ,топъл и като го нападнахме , почти свърши. Толкова ми беше хубаво ,че децата така се радваха и им беше вкусно , а стана и на пластове ,пластове. Това е радостта ,да предаваме на децата обичаите  и да ги спазват и те да правят козунаци. Внучката ми има голямо желание да се учи да готви и всичко си пише заедно като готвим двете.
Днес ходихме на село всички ,искаха малко да се поразходим ,да сме сред природата , а свършихме и полезна работа , изкосихме , барбекю си направихме,беше много приятно а и времето топло. Мислехме утре на Великден там да си направим обяда ,но нали дават ,че ще вали ,та решихме да е днес.
Аз утре рано ще напълня агнешката плешка и до обяд ще се опече. Мислех тази вечер ,но ми дойде малко в повече , та затова утре.
Сега ви казвам Лека и спокойна нощ!
Весели ,светли празници на всички ви ! радвайте се на любимите си хора ! бъдете щастливи и благословени ! easter easter easter easter easter easter easter easter easter easter

# 589
  • София

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ЧЕСТИТИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ, ДАМИ!

И аз направих два вида козунак, в малки контейнерчета за хляб, за да може да оставя и за децата като се върнат. Те отидоха в Тетевен за някой ден. Яйца не правих много, пак по тази причина. Колкото за адет. Пробвах с естествени оцветители - станаха, да ви кажа. С червеното  нещо не се догодихме, но имам и от този цвят. Иначе аз много харесвам синьо-зелената гама и май най-много  от тях съм направила. Боядисах и с лучените люспи, харасвам ги. Пламен също ги одобри.  Wink Сега ще закусваме с козунак, да видим на вкус как е - надявам се, че ще е супер - то е по моите изпитани рецепти.

Момичета, видях ви красотите - невероятни домакини сте! И е права Луси - да предаваме традициите на децата си и на внуците - това  е важно!

Лек ден и весело изкарване!

# 590
  • в малка спретната къщурка
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 591
  • София
 easter easter easter
Честит Великден на всички!
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17861748_172864686 … d&oe=594F7674   
само червените са мое производство.
А най-шареното е от музея на Фаберже, но реплика.

Последна редакция: нд, 16 апр 2017, 08:41 от Aisha

# 592

ДОБРО УТРО И ВО ИСТИНА ВОЗКРЕСЕ!!!НА ПРАЗНИЧНА ЗАКУСКА ВИ КАНЯ!!!

# 593
Христос воскресе!
 Нека Христовата светлина озари домовете ни и стопли сърцата ни!
Мир,здраве и радост във всеки дом!

# 594
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ХРИСТИЯНИ.
ВОИСТИНУ ВОСКРЕСЕ!НЕКА ДА Е МИР, ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА.

# 595
Честит празник!
Мир;любов и благоденствие в семействата ни!

А аз да почерпя,че днес мама е рожденничка!
Да ни е жива и здрава и все така да бъде нашата опора!😍😍😍😍
И да почерпя 🍸🍺🍨🍦🍧🍰🍬

# 596
  • Кубрат/ Пишурка
       ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ДОБРИ И ОБИЧАНИ!

Гъбче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЙКА ТИ! ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ И МНОГО ДА СИ Я ПАЗИТЕ!

# 597
Весели празници мили момичета!,Да се радваме всички на добро здраве, и хубави събития
Честит рожден ден на Гъбкината майка

Честит имен ден на Вели старши и младши на Шпунци

]Да са  живи и здрави и да радват всички около себе си[/b][/i][/size]

Айде пък оставете някое парче вкусен козунак във фризера, за през лятото. И с тези индустриални количества шарени яйца , внимавайте Simple Smile И аз имам слабост към шарените яйца, затова имам един грамаден поднос с такива, събирано от по света, но са само за гледка не за хапване Simple Smile [/b][/i][/color]

Последна редакция: нд, 16 апр 2017, 10:18 от Caroline

# 598
# 599
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честит празник на всички!
Мир и любов в душите и сърцата ви и да сте много здрави!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт