Любители на кучета - 71

• 65 028
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз давам в момента Биогая на капки.

# 31
  • Русе
Моите са някакъв симбиотик в капсула които са останали от децата. Нищо не намирам из Гугъл по въпроса  Crossing Arms

# 32
  • София
Аз съм давала много човешки лекарства. Но при нас особен момент е дозировката заради колосалното тегло 3 кила на кучето.
За Макс може би доза като за пубер ще е подходяща.

# 33
  • Русе
На моят пубер (60 кила) и на малкото 20кг. им давам по една капсула. Това лятото на морето Simple Smile
Дозата не ме притеснява чак толкова колкото че е човешки  newsm78

# 34
  • Euskal Herria
А аз се чудя по колко капсули рибено масло и как да давам на Макс. Купих му Рибчо, капсулката е 134 мг. Макс тежи 15 кг.  Понеже няма листовка в кутията, като информация - написано върху опаковката е само "Препоръчителна дневна доза 5 капсули дневно".
Иначе Макс гълта перлата като бонбон, че и за още се нарежда.  Simple Smile

# 35
  • Русе
Яна, в предната тема  имаше написано дозировката за рибеното масло. Обаче не я записах  Embarassed
На Макс се падаха по 15 перлички но нашите са много малки. Не съм изчислявала за новите му кг с колко да завиша   Embarassed

# 36
Имам малко странен въпрос: кученцето ми е приблизително между 6 и 7 месеца /осиновено е и не знаем кога е родено/ и в момента тежи 6.700 кг. Колко килограма приблизително ще порасне според вас и кога кучетата достигат постоянното си тегло?

# 37
Мога лаишки да ти отговоря - ако има големи лапи , значи ще стане голямо . Иначе до към годинка растат , ако си спомням правилно .

# 38
  • Euskal Herria
Да, Ели, мисля, че Змия беше давала дозировка. Но рибеното масло беше течно, или поне такъв спомен имам.

Днес като излязохме на разходка, го пуснах без повод. По едно време от една от кооперациите излезе друго куче, почнаха да се обикалят. След това кучето хукна към стопанина си, Макс понечи да го последва. Обаче когато чу "Не", много бързо се върна. Ха, дано да почнат да му "чуват" ушите. Само не знам как ще се тренираме за пустите коли. Изобщо, изобщо не реагира - нито на шума им, нито, че се движат. Никакъв инстинкт за самосъхранение, направо се хвърля напред. А в същото време отдалеч заобикаля деца или предмет, който му се види страшен.  Grinning

Jаs, а каква порода предполагате, че е?

# 39
Не, изключително фини и слабички лапи има, както и дълги крачета:)

Майката е кокер, а бащата неизвестен:))) Mr. Green

# 40
  • Euskal Herria
И нашият Макс е кокер, сега е на 2 години и тежи 15 кг. Не знам дали това може да ти служи за ориентир.

# 41
За какво ползвате рибеното масло,че съм пропуснала да прочета  newsm78

# 42
  • Euskal Herria
За козината. Уж по-малко да капе, да се позаздрави косъма. Ама като гледам какво чудо пада от Макс... на талази - по пода, по дрехите, къде ли не. Ми така, де, друго си е да си пия кафето, гарнирано с косъм  Mr. Green.
Трябва да го подстригвам, тия дни ще е. Засега действам с ножиците, още нямам смелост направо с машинката да го минавам.

# 43
Аз за моя късокосмест да му слагам ли  newsm78

# 44
  • Sofia
И моят е късокосмест, не давам рибено масло, но храната му е със сьомга и реших, че ще му дойде множко  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт