Любители на кучета - 71

• 67 447
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • Euskal Herria
Хм, моят и в тоалетната влиза с мен. А когато си бях в България, цяла седмица е отказвал храна и вода, седял до входната врата да ме чака.
Скрит текст:
Ето го сиамския ми близнак - помощник във всички дейности:

# 436
YanaDG и моя влиза с гръм и трясък докато съм в тоалетната или в банята. Как така ще се отделям от него, я.  Joy
Много е сладък този ушат косматко.  Heart Eyes Имат страхотни уши тези кокери. Като видя някой на живо и само ушаците им мачкам.  Crazy

# 437
  • Sofia
Мммм, какви сладури са всички! А Тайсън с това зайче ме разтопи  Heart Eyes Голям, голям, колко да е голям  Mr. Green Hug

Страхил е изключително възмутен, че не му дадох ВСИЧКИ сварени яйца на него  Joy hahaha Ходи по мен и подлайва от сутринта, а сега седи до масата с кошничките и само гледа жално нагоре Simple Smile Ето го, сложих едната на дивана да го снимам и замалко да ги налапа, след първоначалното чудене какво е това шареното Simple Smile

# 438
Той как не е нападнал пилето  Joy
Голям бонбон е  Heart Eyes и се чуди ли чуди как така са станали шарени  hahaha

# 439
  • Пловдив
Насилието над животни ме отвращава винаги от човешкия род, сърцето ми се къса, че няма как да се помогне на всички, а и колко ли случаи изобщо не достигат до нас...в момента се набират средства за куче с отрязани крачета  Sad

# 440
  • София
Привет!  Hug
Аз този Страхо  hahaha
Ние водихме Бианки на един гьол:

https://www.facebook.com/inabg/videos/10209606495423819/

Имаше и други хора с немска овчарка, красавец на 3 години, но по едно време нападна Биани, а хората му бяха доста неадекватни и се наложи да си тръгнем.  ooooh!

Явно сезона на тъпите случки е отворен.  #Cussing out

# 441
  • DE
Моето често го нападат други кучета и ми е жал за нея, че е много добродушна и само иска да играе.
Не познава никаква злоба и не може да се пази-ляга и дига крака
Доста хора имат страх от нея, че е с дръпнати очи и светли на това отгоре.
Все го мислят за някое от така наречените" бийни породи"-пък то няма нищо общо.
Лигня е и само целувки раздава

Днес докато се врътна и успя да открадне един козуначен заек
Така изтрясках с юмрук по масата, че сега само обикаля като котка
За проба сложих на холната маса-тцъ, души и се оглежда...ама че градливо цинге значи

# 442
  • София
Ето и от нас снимка с прическа:

# 443
  • София

Имаше и други хора с немска овчарка, красавец на 3 години, но по едно време нападна Биани, а хората му бяха доста неадекватни и се наложи да си тръгнем.  ooooh!

Така е много гадно Confused Confused А тя очевидно адски много се радва на гьола bouquet

И Лисандра онзи ден нападна едно малко куче Embarassed Close Бяхме на кучешкото заграждение само и отвън мина една от ония колички с дистанционни #Crazy #Crazy Тя много се страхува от подобни неща и подивя #Crazy Явно докато съм се опитвала да я хвана  в заграждението са влезли с 2 френски булдочета. Едното директно се лепна за нея  ooooh! Като го видях, направо изтръпнах. Посегнах да я хвана за каишката, но за малко ми се изплъзна ooooh! Връхлетя го директно с обръщането  ooooh! Успях да я хвана почти веднага след като го натисна на земята, но не успях да му спестя кофти случката ooooh!

# 444
newsm26
Включете се в Петицията: "Не на насилието срещу животни". - www.medfom.com/ne-na-nasilieto/

Нека изразим гражданското си мнение!

Да защитим нашите приятели - животните. 

# 445
  • UK
Христос Воскресе, дами и момче  Party

Ние сме добре, кучето поне, де. Вчера си умря от кеф да се вре, докато боядисвахме яйца и правехме сладки за празника. Днес, докато правехме снимки с кошницата започна да яде пиленцата  Crazy
Някоя и друга снимка за момента от мен, ама с лошо качество
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 16 апр 2017, 16:37 от adorable™

# 446
  • Euskal Herria
Христос Воскресе!
Един поздрав и от Макс:
Скрит текст:

Няма как да не го похваля - всичко, оставено на ниската маса, не беше и докоснато. Не пипа момчето.  Grinning

# 447
Христос Воскресе момичета и кучовци bouquet

Страхотни великденски снимки  bouquet
Макс какъв е послушен  Heart Eyes
А другия кучо направо да го разцелуваш значи  Heart Eyes с тези заешки уши  Hug

При мен абсурд да се получат такива снимки Joy  едно,че ще нападне козунака и отделно ще размята яйцата  Joy

От мен една поза  hahaha

# 448
  • Пловдив

# 449
  • Euskal Herria
Големи сладури са!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт