Любители на кучета - 71

• 67 447
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • sf
Христос Воскресе! Живи и здрави!

Аз започнах да преглеждам обявите за кученца. Имам няколко въпроса- на каква възраст им бият първата ваксина и след нея ли може да дават кученцето? Има ли нещо специално,на което да обърна внимание?

# 451
  • No Line On The Horizon
Обикновено след втората ваксина ги дават. След което вие трябва да поставите третата ваксина, която е за бяс и тогава може да излиза навън.

# 452
Момичета как режете ноктите на малчуганите  newsm78 и колко се реже

# 453
На мен не ми се налага да режа нокти, като се изпикае така настървено започва да си рие краката в тревата или пръстта, че чак се притеснявам да не си нарани възглавничките. Много са му изтъркани - почти до дъно.

# 454
Моя не рие,чат пат си копае някоя дупчица,но са си дългички ноктите

# 455
Вери повече разходки по асфалт/тротоар и те сами ще се изпилят. Аз на Макс му ги рязах само тази зима, защото имаше много сняг и му пречеха, но го заведох на вет, че да не резна в повече и да го контузя момчето.  Laughing

# 456
Благодаря за темата. bouquet

# 457
  • На брега на реката
Христос возкресе!

Хубаво слънчице имаше за празника, поснимахме се на зелено:

Скрит текст:

Замислям да опитам юнско море с двете кучета. Досега не съм ходила с тях на почивка и още се колебая. Какво им носите, като тръгвате?

Смятам да попитам тук: https://www.facebook.com/pg/ekostar2016/about/?ref=page_internal
Има ли някой ходил вече там?

# 458
  • София
Воистина воскресе!
Аз съм ходила с Балу на море за 2 дни, но той беше малък тогава, на годинка. Носих купа за храна, за вода, гребен, смекта (от морската вода уж се продрисквали, при него нямаше такова нещо), два нашийника (да не седи с мокрия нашийник) и хавлия. Играчки, лакомства... Храната я забравих тогава, беше много забавно, но пътувах с приятели с кучета, и те ми дадоха храна.

# 459
  • DE
Ех, какви сладурковски снимки сте показали-очи жадно впити в благинките наредени като, че ли са за тях

# 460
  • Euskal Herria
Ооох, празници, празници... ми, уморих се:
Скрит текст:

# 461
Ей, заплеснахте ме с тия сладури, гледах, скролвах, любувах се и  Heart Eyes Crazy Heart Eyes......забравих за какво влязох в темата, та се върнах. Embarassed Да питам някой ползвал ли е Пестигон пипета за гадните гадинки, признавам си, че за пръв път чувам/виждам такава и почти не повярвах на цената. Peace

# 462
  • София
Ей, заплеснахте ме с тия сладури, гледах, скролвах, любувах се и  Heart Eyes Crazy Heart Eyes......забравих за какво влязох в темата, та се върнах. Embarassed Да питам някой ползвал ли е Пестигон пипета за гадните гадинки, признавам си, че за пръв път чувам/виждам такава и почти не повярвах на цената. Peace

Аз миналат година, като изтече годността на каишка капах с това чудо, не бих казала че е по лошо от другите капки. Продавачката ми каза, че по състав било същото, като Фронтлайн, не съм ги сравнявала де. Така, че става.  Wink

# 463
жгмъцbouquet    Ще трябва да питам нашия вет, ей това ми хареса: "Продуктът може да се използва като част от стратегията за лечение и контрол на алергичен дерматит (FAD) при котки и кучета, когато това е било предварително диагностицирани от ветеринарен лекар." Рекс прави някакви летни алергии/атопии със сърбежки и нещо като пъпки, които изчезват след намазване с крем Здраве, писала съм тук, да не повтарям, така и няма поставена диагноза, вероятно било от тревите нещо. Лошото е, че няма съставка срещу комареските.

# 464
  • Насред хаоса
Лабрекс, аз го ползвах преди месец и нещо. Даде ми го ветът. Не мога да се оплача. Нямаше забити кърлежи, само два или три пъти видях по един да пълзи по него в опити да намери "чисто" местенце да се закачи, ама не би. Да, не пази от комари и ветът ни го каза. Преди седмица и нещо го накапах с това:
http://www.frontlinecombo.ru/products/Pages/Frontline-Tri-Act.aspx
И от него съм доволна, още повече, че пази и от комари, а вече са се появили тук там гадините.

Общи условия

Активация на акаунт