Любители на кучета - 71

• 67 452
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Може, да.

# 181
  • Euskal Herria
Благодаря, жгмъц! Дадох вече, сега ще чакам да видя дали ще има резултат.

# 182
  • София
Благодаря, жгмъц! Дадох вече, сега ще чакам да видя дали ще има резултат.

Бианка също имаше разстройство. Да няма кучешки вирус ?
Ние бяхме извън БГ и "дядо и" и купил стоперан, това го посъветвали в аптеката.  Wink

# 183
  • Euskal Herria
Не знам. Дори не беше излизал 2-3 дни заради пороите тук, когато почна разстройството. Сега се чудя какво да му приготвя да яде.

# 184
  • София
Не знам. Дори не беше излизал 2-3 дни заради пороите тук, когато почна разстройството. Сега се чудя какво да му приготвя да яде.

Аз варих ориз  морков.

# 185
ориз с тиква

# 186
  • София
Много кърлежи и бълхи има в момента, но предполагам, си знаете.

За сълзяща, постоянна рана - вижте за алергии.

# 187
  • София
Откакто сложих Килтикс-а не съм намирала кърлеж.

# 188
  • под тепетата
Ето ни и нас миналата събота и неделя на "Бялата река"

фотографът още се учи - внукът ми  Mr. Green

А този уикенд на друго място да не ни омръзва.

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 07:55 от bilqna_69

# 189

Страхотни момчета и страхотно момиче! Чудесни сте! Природата също! Hug bouquet

# 190
  • под тепетата
Благодаря, labrexче! Покрай тоя рошавия започнахме много да се движим, аз му викам безплатен фитнес  Mr. Green
 На Дессси... трошичката много сладка, как се е изтегнала само!
  FreakOnALeash, честит да ви е младежът!

Скрит текст:
Видях Free Agent и Жгмъц, ама без кучето... Колко е хубаво да си млад , завидях  Embarassed

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 18:56 от bilqna_69

# 191
  • Русе
Биляна, страхотни сте  Heart Eyes

За смекта-та и аз да потвърдя че може, макар че късно се включвам. И Ентерол можело.

Плашите ме с тия кърлежи  Shocked

Страхотен е Jackop  Heart Eyes. Само за гушкане е. Напомня ми за нашето диване като го взехме  Simple Smile
И нашите ваксини са няколко валентни но сложихме трите и след това чак започнахме с разходките. Този месец сложихме и "бясната". Нищо не прескачам. Като имам съмнения, ходя на друг вет. за второ мнение.
На Макс му сложиха някаква пипета за бълхи, кърлежи и прочие но направи рана от чесане на мястото. Обаче пък гадини няма по него.
За храната още не мога да дам категорично мнение. Сменяме я постоянно и все още не можем да уцелим правилната. Минахме през Acana, Роял Канин, Брит, Еукануба и сега е на проба с някаква английска. Като че ли тя ще е нашата но ще изчакаме още няколко дена преди да вземем чувал. Вече отиват по 15 кг. на месец. Отделно разни деликатеси.

# 192
  • Sofia
Здравейте, аз не успявам да пиша, но чета редовно. Липсва ми темата, да мога да отделя време и внимание, ама ремонта се усложни и е голяма дивотия  Confused

Страхотни муцунки видях! Леле какви са души всичките, голям кеф  Heart Eyes Heart Eyes Добре дошъл на новия бонбон! Такава сладост е Simple Smile

Да ви питам нещо, днес кварталният вет, много ценен и известен, го сгащих между блоковете и го разпитах по кърлежовата тема. Каза ми, че Нексгард-а въобще не пазел от кърлежи и ме хвърли в лека паника. Препоръча да сложа каишка, забравих коя, каза, че и Килтекс можело. Ама аз някак не мога да си представя на това вратле да сложа каишка, освен това е такава смрад, че предпочитам да си го спестя.. Sad Вие какво мислите, особено за Нексгарда? Аз бях толкова спокойна, че пази....

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 22:45 от cutesmallcat

# 193
.... Каза ми, че Нексгард-а въобщене пазел от кърлежи и ме хвърли в лека паника. Препоръча да сложа каишка, забравих коя, каза, че и Килтекс можело. Ама аз някак не мога да си представя на това вратле да сложа каишка, освен това е такава смрад, че предпочитам да си го спестя.. Sad Вие какво мислите, особено за Нексгарда? Аз бях толкова спокойна, че пази....

Не пазел,сигурно имаш предвид.

Не вливай ни в сърце отрова....

bilqna_69 ,моля сподели ( може и на лични) къде ходите около Пловдив събота/неделя да тича кучо.
Над Горна Махала хижа Воден камък е кърлеж до кърлеж положението  Shocked

# 194
cutesmallcat, когато съм ползвала НексГард нито бълхи, нито кърлежи съм намирала по Макс, а тук при нас има от всички гадини по много. В началото на март го накапах с Адвантикс, но днес купих НексГард за следващото външно обезпаразитяване, че нали сме диването и всеки ден сме в канала. Даже ветеринаря ми препоръча каишка, която била водоустойчива, така че поръчах да ми я доставят за следвашия месец, но ще му я сложа чак през май, защото имам хапче за април вече. Отплеснах се нещо в приказки Crazy, ама исках да кажа, че при Макс пазеше от бълхи и кърлежи и такива не съм намирала по него.
На всички нови муцунки добре дошли в темата. През телефона ми е трудно да ви изредя всичките.
Днес моето прасе ми е сърдито.  Mr. Green На вечерната разходка глътна найлонова торба и съответно му дадох кислородна вода за да повърне съдържанието на стомаха си барабар с торбичката. Стана един унил и сърдит милия и никакво внимание не ми обърна преди да тръгна за работа. Ама кат му казвах Не, да беше ме слушал.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт