Любители на кучета - 71

• 67 443
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • под тепетата
Ние спорим по въпроса с пликчетата с моя мъж. Аз събирам акуратно в града, но е прав, че пликчето ми ще се разгради доста след като аз си отида. А съдържанието му  - сигурно след седмица, ако е без найлона.

# 316
Ние спорим по въпроса с пликчетата с моя мъж. Аз събирам акуратно в града, но е прав, че пликчето ми ще се разгради доста след като аз си отида. А съдържанието му  - сигурно след седмица, ако е без найлона.

Абсолютно, и аз това хиляди пъти съм си мислила и се чудя какво всъщност се постига с прибирането на акото в найлоново пликче?! Освен, ако не е от биоразградимите.  Peace

# 317
Аз събирам с тоалетна хартия и пускам в най-близката кофа. Все пак да кажа, че моето куче е много малко и хм, отпадъците са малки по размер Laughing. Освен това съм само градските улици в София, и не ми е удобно, макар моята никога да не го прави на средата на тротоара примерно, а все минава в тревните площи/според мен е добро наторяване, но все пак обирам/. В Холандия я разхождам близо до посеви/ами какво д анаправя като наоколо са все ферми/  и не събирам.

# 318
  • София
Аз ще си призная, че и в града не събирам, защото срещу нас е един пущинак с глутница кучета, и моите обикновено си вършат нуждите там. Ако се случи на друго място - тротоар, пред блока и т.н., ще го събера, но в тоя пущинак, който дори не се коси от общината - няма как да го намеря, дори и да искам. Като ходим по паркове, също си нося торбичките и събирам и мятам в близките кофи за боклук. В гората не събирам, по планините също.
Очаквам потребителката, която се погнуси от разходките в житните посеви, да ме оплюе и заклейми Laughing

# 319
  • Пловдив
Моя, ако се изходи в градска част взимам в салфетка и в коша /но е дребен/, ако е извън града или в тревни площи го оставям.

В Дяволското гърло, определено го беше страх вътре

# 320
  • София
Малко Сладко Коте, по-горе писах, че кучешки изпражнения в гората не ме възмущават.
Сиви първо написа, че кучето рядко върши някакви нужди в посевите, после пък написа, че не върши.
Продължавам да се учудвам на тези, които сравняват кучетата си с диви прасета, а след това изпражненията им с такива на тревопасни - било едно и също. Ами не е, има разлика. Кучето е месоядно и изпражненията му са по-близки до човешките. Не ми казвайте, че ако имате градинка, в която си отглеждате нещо си, бихте я наорили със собствените си или на кучето изпражнения  Peace

# 321
  • DE
И аз водя моето диване на къра на търчи, че там са и другите кучета.
Тъпчат, акат, но ако е само моето-нейсе
Забранено е навсякъде в града да се пускат свободно кучетата, пък дръж куче на каишка да играе
Лошото е, че има къщи наблизо и живущите изхвърлят градинския си отпадък директно върху посева.
Трябва да направя снимка да видите колко мизерия има направена пък от нас хората.
Иначе пред моята ограда имам зелена площ която потдържам. Цветя имам засадени и е все осрано.
Колко е трудно да се наведеш и вземеш акото с торбичка.
Имам една лопатка специално за тая цел:да чистя всеки ден.
Обаче има и добри хорица дето събират в торбичка, носят малко и като им омръзне я зафирясват до някоя ограда(в храстчето).
Има навсякъде пригодени кофи с найлонови черни торбички, но в целия град  се търкалят такива.
Лошото е, че не гният.
Кучешкото колкото и да е гадно след време се разлага.
Пък като се има предвид какво има в консервите и гранулите спокойно може да кажем, че добитъка ни е тревопасен

# 322
Коте тя съфорумката само от моето куче в посева се погнусява, ти каквото и да напишеш няма да се класираш за същото внимание.  Mr. Green

# 323
  • София
Е, ако беше написала, че и нейното куче наторява посевите, разбира се, че щеше да се класира  Laughing

# 324
  • София
Коте тя съфорумката само от моето куче в посева се погнусява, ти каквото и да напишеш няма да се класираш за същото внимание.  Mr. Green
Сиви, аз все не се класирам, пфу! Simple Smile
Може да пробвам пак, има даже подсказка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 325
  • София
Аз нося торбичка, ако се изтропа пред супермаркета - има една мъничка трева, понякога точно там улучва. Или в някоя градинка, или на пътека/тротоар. Иначе на "кучешките поляни" не прибирам. Интересното е, че съм се научила да гледам и не се цапам вече, за разлика от преди, като нямах куче.

# 326
Аз не знам съфорумката чий го дири тук като няма куче  Peace  и на мен преди не ми харесваха някой неща дет съм виждала,но след като вече взех кучето ми мина и тогава вече влязох в темаъа да прочета нещо от момичетата  Peace

Моето също се изпуска все още ама е малък, събирам си го ( не е приятно ама  Mr. Green) и продължавам,а съм срещала по улиците на друго от комшийте дет не са събрани и какво...да седна да се погнусявам,че е на пътя ли Joy или където и да е  Peace

2 дена се занимаваме с едно ако тук,защото на момата не й харесвало  ooooh!

# 327
  • Русе
Осрахте темата Sad

# 328
Ели давай една снимка на порасналия адаш за да тръгне на хубаво темата от тук насетне.  Heart Eyes
Момичета, преди време коментирахте за някакъв домашен лосион за кърлежи и бълхи. Нещо с водка май беше. Какво се слагаше още в него и колко престояваше преди ползване? А някой изпробва ли го дали действа?

# 329
  • Sofia

hahaha hahaha Joy

И аз се включвам в оаканата тема с препоръка към гнусливата дама - не си взимайте малко куче, вземете някой по-улегнал екземпляр, че иначе ще тънете в ***на поне 7-8 месеца и ще ви дойде много  Peace

Едно ето такова малко същество произвежда тор за малко стопанство  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт