Любители на кучета - 71

• 67 451
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Кая си е така преди, по време и след разгонването. Laughing
Радва се на всяко куче, опъва се, скимти... За някои хора също си решава, че са симпатяги и задължително трябва да им се порадва ooooh!
От първата разходка из квартала си запомни в кой двор има куче и всеки път си спира да ги проверява как са Laughing и да им се радва, а те я лаят отвътре.
Душица ми е тя, страхотно любвеобилна и добричка, просто често разходките са с доста сложни еквилибристики от моя страна. Докато си върви кротко и... опит да се навре на някого в краката, или да види ей онова куче, което е на другия тротоар. Котки също гони - за да си играе.

Зара е съвсем друга работа - тя ходи като горда принцеса по улиците и много рядко благоволява да удостои някого с вниманието си. Joy
И добре че е така, да не спасявам и нея от ситуации, както е голяма колкото коте.

Ето ги - загубени в тревата:

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 08:49 от MEERA

# 406
....
От първата разходка из квартала си запомни в кой двор има куче и всеки път си спира да ги проверява как са Laughing и да им се радва, а те я лаят отвътре.
Душица ми е тя, страхотно любвеобилна и добричка, просто често разходките са с доста сложни еквилибристики от моя страна. Докато си върви кротко и... опит да се навре на някого в краката, или да види ей онова куче, което е на другия тротоар. Котки също гони - за да си играе.

....

Моята Грейс е такава, помни всички дворни кучета, ходи да ги души, а те винаги я лаят Rolling Eyes. Много ме дърпа навън, а тя е 3,5 килограма, не знам ако имах 30-килограмово, сигурно щях да летя след нея. Аз Съм късогледа и е абсурд без очила д авидя куче на другия тротоар, но тя ги вижда, дори в тъмното и все иска да си общува с тях, като не подбира малки ли са, големи ли.

Откраднах си я от темата "Покажи ми красота", много мила картинка! Heart Eyes Peace

Страхотни са Heart Eyes

Синът ми има нещо подобно с Грейс, жалко, че не е на фокус:

# 407
И нашата разходка става достояние на целия квартал - разлайваме всички кучета, а нашият мълчаливец не издава и звук - само стои и ги гледа нагло.
Страхотни снимки на деца и кучета Heart Eyes

# 408
Страхотни снимки!

Ох, сега пък лоши новини на Bravecto. Какво да давам за кърлежи и бълхи?  Thinking
Това с ванилията и водката - не става ли с ракия, вместо водка?  Thinking

# 409
Момичета дали мога да изкъпя малкия с бебешки шампоан,че не съм в нас и нямам подръка кучешки  newsm78

# 410
  • Euskal Herria
Аз напоследък само бебешки ползвам, защото се налага често да го къпя.

# 411
Аз напоследък само бебешки ползвам, защото се налага често да го къпя.
Мерси  bouquet

То и на мен,че е предимно бял  hahaha и не пропуска да не се отърка в земята,а сега сме на вилата и в почвата както беше окопана като се метна Joy и рови и се мята в нас и откача буквално навън Joy в момента е толко мръсен,че с плакнене само  няма да стане и затова питах за бебешки,че имам

# 412
  • София
Някой беше споделил преди време в темата, че при липса на кучешки шампоан, къпел с... интимен гел. Laughing
Не съм пробвала, но от веднъж едва ли нещо ще му стане на кучето. Важното е да не се прекалява с къпането - нито с човешки, нито с кучешки продукти.

# 413
Ели, добре си е Макс, по-добре да не расте бързо
една хубава снимка на Хектор
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211444640185993&se … 950677&type=3

Много хубави сминки показвате  Heart Eyes
за Бравекто и аз четох, и май няма да давам

# 414
  • София
Да докладвам зарязахме окончателно гранулите и тази седмица сме на дробчета с ориз - кеф. И акото е ок. Разхождаме се повече и имамв повече приятелчета. Ох, говоря като за бебе. А тя вече е на почти годинка.

# 415
  • Sofia
Влизам да ви покажа нашите приятелчета от блока, всички са родени на една дата и ако се появи друго куче, докато си играят, голяма ревност настъпва  Mr. Green Flutter

# 416
  • Насред хаоса
Ех, че сладки муцунки!
Момичета, как се оправяте с прости и нахални хора? Случка от тази сутрин - както винаги, излизаме двамата с кучето за сутрешна разходка. Пътят ни минава покрай къщи, в които са насъбрани куп кучета от кол и въже, и като усетят нашия, настава страхотна какафония. И докато му събирам на нашия продукта от земята, насреща ми се приближава една войнствена бабетка, застава пред мен в поза Ф и изграчва: "Ти къде живееш, ма?" Отговарям, и реакцията - "Ми води си го там при вас, кво ми го влачиш тук да разлайва нашите и да ни пречи".  #Crazy Учудването ми от наглостта й беше такова, че едвам сварих да й изсъскам, че е нейно задължение да си връзва кучетата и да следи да не лаят по де що мине човек или куче, както и че моят е вързан и не е в двора й, че да ми държи сметка. Подозирам, че довечера ще има продължение, защото не смятам да променям маршрута.
Ей го виновникът за свадата  Heart Eyes: вързан и примерен, както всеки път навън.
Скрит текст:

# 417
Прекрасен е виновникът Heart Eyes
Аз веднъж с един циганин се разправях, не даваше да минавам покрай тях, че овчарката му лаела. Поисках му документ за собственост на улицата, но си признавам, че доста ме разтрепери.

# 418
  • Насред хаоса
Благодаря, Ая.
Аз не се разтреперих, защото се изненадах от тая грубост и наглост. Разтреперих се вкъщи от яд, като осъзнах напълно случката. Ако не беше изненадата ми, доста още щеше да отнесе бабет. Казах на мъжа ми, той се засили да ходи да се разправя.  ooooh! Едвам го спрях. Егати, цяла глутница кучета в двора й, не се старае да ги озапти, ами другите, които ги разкарваме из улицата, сме криви. Сега пък се притесних да не вземе да разхвърля отрова там.  Tired

# 419
  • София
Било е грешка дори да й обръщаш внимание. Тези хора си нямат работа и търсят с кого да се скарат, заядат, да развалят деня на някого.
За отрова ме съмнява, нали и тя има кучета, ама с възрастта хората изперкват май...
Следващия път я подмини просто. С прости хора няма оправия.

Преди години, когато Бела беше бебе на 6-8 месеца, бяхме при баба ми на гости. Там до нас има нещо като парк. И разхождам си аз Беланка, събирам й чинно "тортичките", хвърлям ги в кошчетата, изобщо идилия няколко дни. И бам, един ден ме пресреща войнствена майка с отрочето си. Защо кучето пишкало в тревата, нейното дете там играело! А пред блока има детска площадка, на която ние с Бела не сме стъпвали, камо ли да й дам да пишка там по тревичката, пясъчника и т.н. И аз зяпнах, обясних, че не ходим на детската площадка, събирам на кучето акитата... И оная: знам! Всичко съм видяла каквото правите! И кучето не трябва да пишка в тревата! Тук реших, че няма смисък да обяснявам отново, явно със стена говоря, и си се прибрах. След един ден срещам отново въпросната особа, т.е. тя ме пресреща отново. И като започна да ми вика, какво съм си позволявала, изобщо откачена работа. Оказа се, че някой е оставил (или го е свършил направо там, не знам) екскремент пред входната й врата. Аз до ден днешен не знам в кой апартамент е жената, но тя си остана убедена, че сме ние с Бела....

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 12:49 от Малко Сладко Коте

Общи условия

Активация на акаунт