Любители на кучета - 71

• 67 438
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря bouquet

Като че ли страх ме хвана да ги режа  newsm78
Аз виждам розовкото вътре в нокътя и има малко след него беличко,което мога да режа вероятно  Thinking

Днес бяхме на чичо доктор,малкия върви чудесно за възрастта си и съм много доволна от това което чух  Party другата седмица ще ходим за ушите (стана време вече) и тогава ще го питам и за ноктите дали не може той да ги резне,че по знае  hahaha

# 481
По време на разходката напипах един кърлеж, уж запомних къде е, и сега не го намирам. Толкова щателно го препощих - няма и няма.Значи  с каишката няма да я бъде тая година, отивам утре и аз за масла.

# 482
Благодаря bouquet

Аз виждам розовкото вътре в нокътя и има малко след него беличко,което мога да режа вероятно  Thinking

Днес бяхме на чичо доктор,малкия върви чудесно за възрастта си и съм много доволна от това което чух  Party другата седмица ще ходим за ушите (стана време вече) и тогава ще го питам и за ноктите дали не може той да ги резне,че по знае  hahaha
Моля, но няма защо  Hug
Ако се вгледаш на поста във Facebook страницата, към който сложих линк има детайлна снимка отблизо на неотрязан нокът, по време на рязането и след рязане. Но щом те е страх не се насилвай, по- добре първо да ти покажат. Най- важно е кученцето ти да е спокойно и да се отнасят с внимание/ търпение към него, за да не го наплашат и после да изпитва стрес от процедурата. Понеже съм свикнала покрай нашите кукли да мисля първо за психиката, затова и все натам изкривявам нещата, съжалявам, ако е досадно  Embarassed

# 483
  • Варна
Много ми е притеснено,днес отидохме да сменим паспорта с еврепейски,понеже ще
пътуваме до Германия.Показах една рана на крака на кучо,доктора каза,че е доброкачествен
тумор и трябва да се оперира.Утре в 16 ч е операцията,раната е голяма около 50 стотинки,черна,кучето постоянно
я хапе и разранява.Умирам от страх..

# 484
  • Sofia
Ани1, не се притеснявай  Hug Щом е доброкачествено, всичко ще е наред. А операцията ще премахне раната и кучо ще е добре. Стискаме лапи!

# 485
Ани1, стискам палци и пожелавам много късмет на кученцето ти утре  Hug
Вярвам, че всичко ще бъде наред  Praynig

# 486
  • под тепетата
Добре дошла на Chihuahuas Mom!

Ани1, ще му мине като на куче, не бой се!

Макс по Великден

# 487
  • София
Ани, стискам палци и аз! Пиши как е минало!  Hug

# 488
Стискам палци, вс ще е наред. Hug

# 489
Добре дошла на Chihuahuas Mom!

Ани1, ще му мине като на куче, не бой се!

Макс по Великден

Ммм, красавец! Като на картичка си го докарала! Heart Eyes bouquet

Ани1, и от нас палци и лапички! bouquet

# 490
Chihuahuas Mom, хубава страничка и аз вече я следвам!
Аз режа ноктите на Джу. Внимавам да не засегна живеца. Не му харесва процедурата, но няма избор  Mr. Green
Стискам палци, Ани1  Praynig

# 491
Благодаря bouquet

Моля, но няма защо  Hug
Ако се вгледаш на поста във Facebook страницата, към който сложих линк има детайлна снимка отблизо на неотрязан нокът, по време на рязането и след рязане. Но щом те е страх не се насилвай, по- добре първо да ти покажат. Най- важно е кученцето ти да е спокойно и да се отнасят с внимание/ търпение към него, за да не го наплашат и после да изпитва стрес от процедурата. Понеже съм свикнала покрай нашите кукли да мисля първо за психиката, затова и все натам изкривявам нещата, съжалявам, ако е досадно  Embarassed
Ох той милия е толко енергичен,че не седи на едно място за повече от 30 сек  Joy аз докато мина с мокра кърпичка лапите,той вече ме е наръфал на 5 места  Joy не обича никакви процедури  Joy  но благодаря за съветите,видях снимката къде точно се реже и ако почне да се укротява ще му ги резна малко

# 492
  • sf
Пак аз , дано не досаждам. Ако всичко е по план, другата седмица ще вземем нашия четириног приятел. Ще му купя легло, панички, каишка, играчки, храна.
Чуденката ми е за ветеринар- да се доверя ли на някой в квартала или да търся клиника в района?
Приемам всякакви съвети, в която и да е сфера, че нещо се ошашках. За раждането на децата си не съм се притеснявала така  Shocked

# 493
  • На брега на реката
Аз режа ноктите съвсем малко, от страх да не стане беля и гледам да е сутрин, след сън или след обедната дрямка, когато са още сънени и не се дърпат толкова енергично. Иначе сме по нокът на минута и с непрекъснато "Браво!", за да ги поощря.

# 494
Пак аз , дано не досаждам. Ако всичко е по план, другата седмица ще вземем нашия четириног приятел. Ще му купя легло, панички, каишка, играчки, храна.
Чуденката ми е за ветеринар- да се доверя ли на някой в квартала или да търся клиника в района?
Приемам всякакви съвети, в която и да е сфера, че нещо се ошашках. За раждането на децата си не съм се притеснявала така  Shocked

donsita, ще се оправиш!  Simple Smile И аз бях така и точно така казвах, че за децата си не съм се шашардисвала толкова, колкото за кученцето. Ветеринар е много важно читав да си намерите, поговори с познати собственици на кучета, и в темата предполагам ще ти препоръчат, аз не мога, не съм от София. Лека-полека всичко ще си дойде на мястото. Но ще си имаш грижи постоянно, ту храната, ту нещо му станало, възпитанието.......но пък удоволствието от присъствието му всичко надминава. Peace

Общи условия

Активация на акаунт