Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват пожеланията за ново начало и обединените пожелания за щастие?
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума?
Какви са препоръчителните изследвания за уреаплазми, микоплазми, хламидии и тромбофилия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват пожеланията за ново начало и обединените пожелания за щастие?
-
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума?
-
Какви са препоръчителните изследвания за уреаплазми, микоплазми, хламидии и тромбофилия?
-
Какво е тромбофилията и какви са потенциалните последици при бременност?
-
Какви са препоръките за изследване на тромбофилия и какви изследвания се препоръчват при тромбофилия, както и възможните резултати?
Чудя се защо не се пише за тези изследвания и специално за тромбофилията на всички младежи.... още преди да се опитат да станат родители. Така много миссед нямаше да ги има. Вярно е, че струва 150 лева, но аборта ми струваше 180 по здравна каса, та... някак си, ако знаех, щях да съм се изследвала по - рано. Сега го чувствам като след дъжд- качулка. Гоня вятъра, а бебчо вече го няма и ми е едно пусто. Тези, които вече имат деца, поне могат да видят, че могат, а тези като мен, които нямат, живеят с ужаса дали изобщо ще могат да станат майки. Това според мен е най - мъчително. Чувствам се непълноценна, някак негодна след случилото се и много, много уплашена.