В момента чета...52

• 71 136
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Започнах снощи :

# 721
  • София
Приключих Хроника на птицата с пружина  newsm57 на Мураками - в момента мога да кажа само: newsm81
За мен това е най-страхотната му книга  Heart Eyes  Peace.

# 722
  • София
Прочетох Индийската съпруга на Карин Фосум-непретенциозно написана криминална история с неочаквано трогателен и симпатичен главен герой. Краят е нетрадиционен за този жанр, толкова въпроси са оставени без отговор, че ги умувах и след като приключих с четенето. Бих прочела и други книги от авторката.

Сега съм на The handmaid's tale на Маргарет Атууд.

# 723
  • Разпиляна във въображението

И аз.

# 724
  • София
Прочетох Индийската съпруга на Карин Фосум....
Краят е нетрадиционен за този жанр, толкова въпроси са оставени без отговор, че ги умувах и след като приключих с четенето.

Нали? Доста отворен финал....  Sunglasses И аз така - мислех сума ти време  Simple Smile

# 725
  • София
Започнах "Стоманените пещери" (Айзък Азимов). За момента съм запленена от тази страхотна класическа фантастика  Heart Eyes
Нали, чудесна е  Heart Eyes!

Аз започнах "Черната къща" на Питър Мей. Хванах я ей така, на шега, а историята много ме увлече. Малко на шега ще кажа, че е нещо като Балтиморовите на Жоел Дикер, ама по-хубава  hahaha.

# 726
В интервю Несбьо казва, че любимият му норвежки криминален автор е Карин Фосум.
Скрит текст:

# 727
  • София

И аз.

Момичета, от къде я имате? Купувана или изтеглена ви е?

# 728
  • София

И аз.

Момичета, от къде я имате? Купувана или изтеглена ви е?

Аз си я свалих, ако искаш, мога да ти я пратя.

# 729
  • София
Може ли и на мен?  bouquet
Скрит текст:
Иначе за 3 дни глътнах Черната къща на Питър Мей, страхотна е!
И съм заредила от библиотеката 2 книги на Карен Фосум, да се запозная и с нея, като толкова ми я нахвалихте.  Laughing

# 730
  • Mostly in my mind
Приключих с "Жените, които го познаваха". Много ми хареса, макар да очаквах, че някои други неща ще се развият по друг начин. Но не е късно. Simple Smile като съм на тази тематика чудя се дали да не продължа с "Да защитаваш Джейкъб". Или да започна "Пилето". Отзиви? Simple Smile

# 731
  • София
В интервю Несбьо казва, че любимият му норвежки криминален автор е Карин Фосум.

Не се учудвам, страхотна е!!  Heart Eyes
Изобщо не е типичната кървава скандинавка  Laughing , ами засяга много по-дълбоки теми, въпреки наглед да изглежда сякаш "непретенциозна".
Само не се отказвайте от нея след първата й книга ...  Peace

# 732
Само не се отказвайте от нея след първата й книга ...  Peace
Помня, помня, че ми каза да не се отказвам. Ще я чета по-нататък със сигурност.

# 733
Прочетох Деликатност на Давид Фоенкинос. Беше в четеца, среднощно не ми се спеше и реших да почна нещо на него и да не ми се счупят  ръцете от държане на някоя книга от 400+ страници в леглото. Grinning Ами... не е мой тип, даже се чудих какво прави в четеца ми. Too much деликатност за моите разбирания.  Laughing

На телефона бях започнала Пасажер на Александра Бракен. Мисля да я метна на четеца.  Heart Eyes

# 734
В момента:

Преди много години я започнах, но нещо я зарязах, сега й дойде времето Simple Smile

Прочетох "Мрак" на Джилиан Флин. Като представител на зодия Дева предпочитам по-различен стил, този ми беше малко разхвърлян, но може да се каже, че като цяло ми допадна.

Общи условия

Активация на акаунт