Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 277
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
Ами те хората ако бяха доволни щяха да им пишат на стената с реални профили, нямаше да се налагат да правят скрийншот, който да публикуват като снимка. Къде им ги пишат тези страхотни отзиви тогава?
Не бих си взела от тях. Да не обръщаме внимание на опаковките, които са правени сякаш в гаража до нас.  Grinning

# 31
По темата- с идването на пролетта грижите за косата ми ще са както обикновено. Избягвам да я третирам много, само боядисване и по някоя и друга маска. Нямам и нужда, подстригана е, не е изтощена, има невероятен блясък и е здрава.
Много се замислям дали да не пробвам с Деколор и да сваля тъмния цвят. Искам нещо по-светло, свежо и пролетно. Не съм ползвала обаче този продукт, не смея сама..резултата може никак да не ми хареса. Rolling Eyes  А само мисълта за висене в салон ме отегчава. Та ще го мисля, не е спешно. Simple Smile

# 32
До 22.03 в рибката има намаления до 40 %.  Crazy

# 33
супер Simple SmileНа кои продукти?

# 34
Каролин, честита рожба! Нека расте здрава и носи много радост на семейството! Дано скоро успееш да стигнеш и до нов цвят на косата Wink

# 35
Благодаря на всички ви!💐
Ние сме в болницата и докато бебенцата не са при нас аз си убивам времето.
Искам нещо по-червеникаво определено 😊 ако има как и днес ще се боядисам хахахах,ама първо ще си доизполвам Кастинга от Коледата,който стои.
Ще взема серията Абсолют рипеър.Дано не ми дойде тежка.А ако много я харесам и после я спрат ще е ужас ама искам да я пробвам.Мисля и за подстрижка ама още не съм решила.

# 36
Като казахте нещо с червено да споделя с вас прически правени в салон като казахте червено снимки от scandal vision Асеновград : https://s30.postimg.org/xaliiwktt/FB_IMG_1489953813448.jpg през телефона съм иначе ще дам линк директно към салона това ще е следващия ми цвят  Heart Eyes ето още красоти чии от този салон https://s21.postimg.org/ga04syf7b/FB_IMG_1489953975846.jpg
Перфектната коса като дължина в моите представи и съчетана с огнен цвят https://s13.postimg.org/b1d3t8x6v/FB_IMG_1489953877544.jpg и готина прическа.

# 37
Май всички ви удари на цветна, пролетна вълна. Дано устискам като ви чета. Но така или иначе какво и да съм пробвала все към тъмно кестенявото се връщам, така че, няма смисъл.  Grinning

# 38
Чаровна,много искам последния цвят,който си показала. Heart EyesОтдавна му се чудя,обаче като знам какъв зор минах 3г докато ми израстване моята си коса с естествения ми цвят и се отказвам.А този салон в Асеновград почти винаги като мина е затворен,не знам дали така се случва просто или отварят само ако имат записани часове  Thinking
Пускам ви снимка отпреди малко повече от година,когато имах червено в косата

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 23:02 от Пацолина

# 39
Пацолина на чудна си.Нежна, красива.Но с твоя си цвят ми харесваш повече.  Peace .
Ох да ми порасне косата така и ще си го направя този цвят  Joy.Само да расте тази коса Simple SmileЩе я стимулирам аз с ампулите на селектив  Mr. Green

# 40
  • Варна
Много си хубава, Пацолина! И косата ти ми харесва с това червеното. Hug

# 41
Пацолина, хубава си и с червено в косата, но в момента /без него/ си много по-добре и много повече ми харесваш  Hug

# 42
  • В полите на Пирин планина
Пацолина, хубава си и с червено в косата, но в момента /без него/ си много по-добре и много повече ми харесваш  Hug

И на мен така.  Grinning

# 43
Ами не знам, не смея да я отворя.  Joy

# 44
Ами не знам, не смея да я отворя.  Joy
Joy разсмя ме.Отворих.Това което искам не е намалено  Laughing а и не не е налично очакват доставка.Това  са балсама и серума за права коса на Маракеш. Утре ще ми дойде спрея за разплитане на Маракеш. Тази седмица като ми преведат пари ще си взема и маската на Лореал.Каква съм скромна.Не мога да си се нарадвам на скромността  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт