Звездни компромати - 318 част

• 103 518
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Ооо, не и мой тип. Целият е ваш!  Mr. Green Аз харесвам мъже, не момченца с неясен уклон Wink
Прекалено дивашко ми идва излъчването на Джо, виж този   или този какъв поглед имат, хубав спретнат вид. Този също не бих го върнала. Сексапил 😘

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 07:01 от Spring is my season

# 631
  • Rock & Roll feeling ...
Виктория Бекъм
Скрит текст:

# 632
  • Gotham City
Сериозно ли с този надпис на тениската Grinning

На мен Джаред ми харесва, но само като Жокера, с моите си психични отклонения психопатщината му ми харесва

# 633

На мен Джаред ми харесва, но само като Жокера, с моите си психични отклонения психопатщината му ми харесва
И на мен много ми хареса като Жокера, а по принцип не го харесвам, прилича ми на несериозно момченце, което за мен е отблъскващо.

# 634
  • У Диспансера ...♥♥♥

И на мен много ми хареса като Жокера, а по принцип не го харесвам, прилича ми на несериозно момченце, което за мен е отблъскващо.
И аз от Жокера ми стана симпатичен, иначе не го харесвам.
Малко като недоразвит ми е с тия хилави раменца  Laughing

# 635
Така ли изглежда сега Мегз, която често обсъждате в темата
Скрит текст:
По-изкуствено не могат ли да изглеждат #Crazy

# 636
  • Варна
Русото на Шакира е ужасен цвят. Не може ли да го направи по-хубаво?! Прави тена ѝ сивкав. И годините и личат вече... Учудвам се като казвате, че е като момиченце.  Rolling Eyes Може да е дребна и да има фигура, но си изглежда на 40. Радва ме това, че е естествена и не се притеснява от това.
И аз винаги съм се чудила, как е оприличавана на момиче, но аз не съм й почитателка, та мислех, че бъга е в мен.

# 637
# 638
# 639
Много е вярно това за очите, които написа Бижу. А със сегашните ботокси и филъри почват да изглеждат и страшно, лицето фиксирано като на кукла, тялото слабо и стегнато от фитнеса, очите обаче...

# 640
Ванче, Ванче какви приятели имаш ти? Никой ли не ти казва, че си голяма карикатура....

# 641
# 642
Рекламата й за мен е пълен провал. Губи ми се продуктът някъде там и изобщо не става ясно какво рекламира, освен че се повтаря едно име. Дъщеря й, ако участваше вместо Ваня, щеше да е по-добре.

# 643
Да ви имам заглавията Joy Joy Joy Joy
Ирина Флорин духа на стъклата
http://www.bgdnes.bg/Article/6141916

# 644
  • София
Съвсем нормална 40 годишна. Тези, които са се влелчили много не са били красавици и на 20.

Общи условия

Активация на акаунт