Звездни компромати - 318 част

• 103 542
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Rock & Roll feeling ...
Наоми на 46  Heart Eyes

Бар с майка си.  Силни гении.

# 601
  • София
Никол Кидман с мъжа си и двете им дъщери

Скрит текст:

# 602
Наоми за Sorbet Magazine 2017. Няма остаряване тази жена  Simple Smile
Има, има. Съвсем условно го казвам. На втората снимка си личи. Там си е жена, наближаваща 50. И аз съм на толкова и знам, защо го казвам. Simple Smile
Скрит текст:
Имах навремето един колега и приятел, когато аз бях на 30, той наближаваше 70. Чепат човек, особняк, стар ерген беше. С никой от колегите не контактуваше, а аз му казвах упорито "добро утро" всеки ден. Започна да идва сутрин и да ми носи чаша чай. Все казваше: направих доста, да не остава, ето ти един чай. Усмихваше ме, защото знаех, че не му остава, направил го беше за мен. После дойде с вестника една сутрин и две чаши чай. Да си прочета вестника при теб и да пием по чай,- каза. И така започна странното ни приятелство. Той беше много мъдър човек и научих много неща от него. Няма го вече... отиде си, но винаги си го спомням с усмивка - прегърбения Чолаков, с ужасно големия крив нос, червената барета като на Саддам Хюсеин и странния факт, че никой не го беше виждал да се усмихва, докато не започна да пие чай с мен сутрин.  Simple Smile Толкова мил спомен Heart Eyes

Та той ми казваше: възрастта е в очите, моето момиче. Може и на 70 да си, но очите ти да са на дете - слънчеви и усмихнати! Умората в тях издава възрастта на душата. Има дори деца с измъчени, стари очи...

# 603
  • Вестерос
Те нейните ли са, в смисъл раждала ли ги е, малката много прилича на нея. А какво стана с осиновените им 2 деца с Том Крус?

# 604
Те нейните ли са, в смисъл раждала ли ги е, малката много прилича на нея. А какво стана с осиновените им 2 деца с Том Крус?
Едното тя го роди, а другото е от сурогатна майка

# 605
Тя е раждала голямата, малката е от сурогатна майка.

# 606
Какви прасци има тази, иначе висока и тънка като точилка, жена - Никол Кидмън!

# 607
  • Вестерос
Ясно, мерси, много приличат на нея. А другите дечица?  Thinking

# 608
  • Rock & Roll feeling ...

Скрит текст:
Имах навремето един колега и приятел, когато аз бях на 30, той наближаваше 70. Чепат човек, особняк, стар ерген беше. С никой от колегите не контактуваше, а аз му казвах упорито "добро утро" всеки ден. Започна да идва сутрин и да ми носи чаша чай. Все казваше: направих доста, да не остава, ето ти един чай. Усмихваше ме, защото знаех, че не му остава, направил го беше за мен. После дойде с вестника една сутрин и две чаши чай. Да си прочета вестника при теб и да пием по чай,- каза. И така започна странното ни приятелство. Той беше много мъдър човек и научих много неща от него. Няма го вече... отиде си, но винаги си го спомням с усмивка - прегърбения Чолаков, с ужасно големия крив нос, червената барета като на Саддам Хюсеин и странния факт, че никой не го беше виждал да се усмихва, докато не започна да пие чай с мен сутрин.  Simple Smile Толкова мил спомен Heart Eyes

Та той ми казваше: възрастта е в очите, моето момиче. Може и на 70 да си, но очите ти да са на дете - слънчеви и усмихнати! Умората в тях издава възрастта на душата. Има дори деца с измъчени, стари очи...

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes 

Лудия Репортер,няма ли кой да му помогне, да не се мъчи повече ? Има нов проект,в който кара мъже да лапат дилдо  Sick Tired ooooh!  " А на бас "  https://www.vbox7.com/play:2db77238b0

# 609
Хайде Слави дава обяснения защо нямаше шоу снощи.

# 610

Той нали го даде по-рано през деня newsm78

# 611

Той нали го даде по-рано през деня newsm78
Е, отново. Peace

# 612
Силно се надявам да го разкарат скоро от ефир

# 613
Няма шанс има договор за още 7 години мисля.
Аз съм му фен! Почти никога не пропускам предаване. Следя и всичките му изяви.

# 614

Е, че какво ти пречи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт