Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Щастлива Тема 23

• 33 797
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Честито, Лив! Много се радвам за теб!

# 676
  • София
Честит празник на всички цветенца, празнуващи на този прекрасен ден!  bouquet Бъдете живи и здрави и нека всички ваши мечти се превърнат в реалност! newsm51 smile3525

# 677
Честит имен ден на Лив, Блингчето, на Креми и на акушерката Цвети! Да сте ни живи и здрави и много щастливи и най-вече да се сбъдват всичките ви желания!

Брайда и аз май се сещам коя е... голям киселяк, ама добре че е само една. С други не съм имала проблеми. И аз съм на лиотон в такива моменти.

# 678
Честито на всички празнуващи Simple Smile

# 679
Честитка и от мен за всички празнуващи момичета. Да сте здрави, щастливи и да сбъднете мечтите си.
Честит празник и на всички останали малинки. И за вас важат същите пожелания.

# 680
Благодаря, момичета Hug Честит празник и на вас и особено на останалите цветенца Kissing Heart

# 681
Честити да сте, мили момичета! Красивите ви имена да ви носят късмет и да ги чувате само за хубаво! Hug

# 682
Честит празник на всички цветенца тук. Бъдете живи и здрави и си носете с гордост прекрасните имена

# 683
Добро утро и успешна нова седмица на всички!
Дали можете да ме посъветвате,
Скрит текст:
имам записан час за док днес. Аз винаги си запазвам часовете по-рано, за да избегна ситуацията да мина без преглед, ако няма свободни часове в последния момнт. Този месец обаче цикълът ми ме предаде и все още никакъв го няма. Чуденката ми е дали да отменя часа или да отида, за да видим какво се случва и да се разберем. Ако го отменя може и да не ме вместат за преглед точно преди Великден.

# 684
Днес, много палци за Лив!

Поли, от опит - отмениш ли го, преглед няма да видиш... Та според мен иди и обсъди всичко, което искаш, пък после дано не е лудница и успеете да се видите.

# 685
Поли, не знам дали има смисъл да ходиш. Само, ако имаш сериозни подозрения, че има някакъв проблем. Ако не си засичала О с точност е много относително кога ще дойде. Може да си е съвсем в график. Ще си поговорите набързо, ще те накарат да се обадиш като ти дойде и много вероятно да те минат само с хормони поради липса на часове или пък предстоящите празници Confused Но, ако ти е по-спокойно отиди. В крйна сметка няма да ощетиш чак толкова никой за 5 мин.

# 686
  • София
Поли, ако го отмениш в последния момент, така или иначе друг няма да може да ползва часа, така че аз бих отишла. Имах същата ситуация миналия месец, док не се нацупи, тъкмо поговорихме как ще процедираме с инвитрото.

# 687
Лив, бързо да се отчетеш после за хубавия резултат.  Heart Eyes

Поли, аз не знам какво да те посъветвам. Ако има какво да обсъждате с док отиди, ако пък сте наясно как ще действате не знам дали един преглед ще даде някаква информация. както го почувстваш.  Hug

Я да питам бременните и майчетата ... ако има проблем с бебчето нали трябва да имам някакви проблеми? Ох, притеснява ме това безсимптомие /само гърдите ми са наедрели и болят/. Нямам нито зацапване, нито кървене, нито гадене или някакви специални усещания към храна и миризми. До четвъртък направо ще откача.  Tired

# 688
Боби, изобщо може и да не разбереш, ако има проблем. Може седмици и дори месец да си се разхождаш без да знаеш, ако не ходиш на прегледи. Симптомите изобщо ги подминавай, защото не са никакъв критерий. Тази Б ми е най-безсимптомна от всички. Имах своите моменти на откачане, въпреки че съм напълно наясно с всичко. Но страхът е много силен противник.
Зацапване и болки изобщо не трябва да имаш. Другите екстри като гадене, повръщане и т.н. обикновено се появяват по-късно и то при определени хора. Калявай си търпението всеки ден, защото мога да ти кажа, че този преглед не е нищо. Сама ще видиш как ще се успокоиш само за ден-два и после ще почне тресенето до следващия и следващия и така няма край. Но и ти нямаш основание да изпадаш в такива състоянояния и да се притесняваш чак толкова. Съзнанието ти не е обременено от загуби, така че максимално граби и се наслаждавай на Б Peace

# 689
Благодаря ти, Блингче.  Hug Опитвам се да си внушавам, че липсата на проблеми означава че нещата са наред. Но в четвъртък сигурно ще съм пред припадък пред кабинета. Да идва и да заминава, пък после ще я мисля до следващия преглед. То е ясно, че скоро няма да има отпускане на душата, но този първия ми се струва най-страшен. Да не вземат да ми рухнат надеждите.

Общи условия

Активация на акаунт