Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Щастлива Тема 23

• 33 797
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
ЧХГ 352 днес  Heart Eyes Още веднъж благодаря на всички за палчетата, пожеланията вчера и положителната енергия! И аз изпращам моята към вас!!!  Hug Ще се включа малко по-късно пак, че съм на вливка и малко трудно се пише с една ръка. Прегръщам ви всичките и ви пожелавам слънчева и успешна седмица!!!  Peace

# 691
  • София
Боби, всичко ще бъде наред!  Не мисли за проблеми, моля те!  Ще имаш безпроблемна бременност и прекрасно здраво бебче. Само пусни тромбофилиите, щом не си. Мисля че е важно. Hug
Лив, супер!!!!!!  Party
Момичета, аз броя дните до теста и май вече ми се иска да не наближава. Докато чакам резултата сигурно ще припадна Simple Smile

# 692
Ливче, прекрасен резултат!  Hug Hug Hug
Боби, опитай се да изключваш и да си спокойна, още малко и си на преглед!
Воайорче Hug

# 693
Браво Лив Hug
Воайорче, не, че те подскокоросвам, ама, ако напрежението ти играе по нервите направи по-рано тест Wink При мен пикливия показа още на седми ден. Е, това ми изизигра лоша шега по-късно, ама...

# 694
Браво, Лив.  Hug

Воайорче, и аз бях така. Първо нямах търпение за теста, , като взе да наближава и не исках да идва.  Mr. Green

Не знам как някои момичета издържат и пускат направо кръвния. Аз не издържах на напрежението и реших, че искам преди кръвния да имам насоки какво да очаквам. И не съжалявам защото иначе щях да съм под супер стрес. Бледите втори чертички на 3 теста направиха последните дни преди кръвния по-спокойни, макар да имах едно на ум, че може всичко да се случи. На 8-ми ден направих първия, по-чувствителен. В следващите правих Шуър Чек, за които знам, че има ли бледа втора черта, значи има и бременност. Лошото е, ако няма чертичка. Тогава може човек излишно да се панира.

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 07:44 от Boby_pl

# 695
  • София
Ливче, страхотен резултат. Аз не съм и очаквала друг де  Wink
Боби, и аз мисля, че трябва да си малко по-спокойна, колкото и трудно да е това  Hug
Воайорче, още малко миличка, почти не остана и ти ще развееш двете черти!  fingerscrossed

# 696
  • София
Абе и аз си мислех за пиклив на 10ти ден, обаче досега все отрицателни са били и малко ги мразя. Имам един тест на Престо. Вие с какви впечатления сте от тях? Онези дето са по два в кутия. Единия изразходвах при предната Б. Купих си го, защото знаех, че ще видя втората черта и ми беше мерак.
Между другото, док ще го дават в Зелената линейка по БНТ тия дни, но не разбрах кой ден точно Simple Smile

# 697
Аз като четох за тестовете пишеше, че Престо са доста чувствителни и май ги водеха за много добри. Иначе аз от тях не съм правила.

Значи това са снимали в клиниката, когато някоя от вас беше споменала че е било лудница и е имало някакви камери.  Simple Smile

# 698
Нямам преки впечатление от тестовете из бг мрежата, но не бих се доверила особено на тях. За Престо съм попадала на много мнения, че редовно дават изпарителни черти. От години ползвам само чужди тестове и са безотказни. Особено след като ми хванаха БХ на предния опит при стойности 10-15 на ЧХГ.

# 699
Лив, честито! Hug Прекрасен резултат!
Момичета, имам едно въпросче - микробиологията за колко време излиза? Че забравих да питам... Embarassed

# 700
 *Forget-me-not*, в зависимост от конкретния момент на пускане. Обикновено около 5 дни. Понякога се бавят, понякога по-бързо излизат.

# 701
  • София
На 10ти ден ще го видя тоз тест дали е добър Simple Smile
Ако искате да гледате нашия док, ето един линк https://www.bnt.bg/bg/a/stpkite-pri-lechenie-na-bezplodie-09042017
Някъде от 17та минута, за съжаление, не може да се превърта...

# 702
Лив, честито и тук!
Благодаря ви момичета! Послушах ви и си отидох за часа. Освен, че с док обсъдихме някои неща и сега съм много по-спокойна, имах и преглед. Оказа се, че ще трябва да предизвикаме цикъл и в тази връзка много се радвам, че отидох. Така, че не пускайте палците.
Видях се и с Лив и вярвам, че ще ми е на късмет.
Сега обмислям да се наградя с една нова придобивка - харесала съм си една раница и май ще си я взема тези дни Simple Smile

# 703
Благодаря ви отново, момичета!!! Hug Вече съм си вкъщи - вляха ми интралипид, боцнаха ме с още ЧХГ, видях се с доки и с Полито, УЗ преглед на на 26.04, след малко повече от 2 седмици. Heart Eyes Мисля да отпусна малко душичката и да се порадвам на празниците, да видим дали ще ми се получи.  Mr. Green

Поли, много се радвам, че се видяхме и се надявам да съм ти предала поне малко позитивизъм и хубава енергия!  Hug Нашите бебчета вървят заедно (за тези, които не знаят с Поли имахме пункция на един и същи ден миналата година и Е са замразени на един и същи ден), така че са астрално свързани и от сърце ти пожелавам да видиш двете чертички съвсем скоро!  Heart Eyes

Боби, и аз нямам никакви симптоми, не се шашкай!  Hug Гърдите ми като че ли са малко по-напрегнати, но нищо друго. Много четох и се оказа, че 1. няма нищо правилно и неправилно като става дума за симптоми и 2. дори при една и съща жена две бременности и симптомите покрай тях може да са много различни. Почти не остана до твоя преглед, на който съм сигурна, че всичко ще е наред, така че се опитай да си позитивна, за да привличаш хубавата енергия. Ние ще помагаме с много палчета!!!!  Praynig

Воайорче, ти как си? И при тебе не останало до тестчето! Сигурно си много нетърпелива вече, ако съдя по себе си!  Mr. Green И аз мисля, че може да пробваш с кръвен или уринен на 9 ден. Аз тогава се престраших, защото започнах да се разболявам и исках да видя дали изобщо има нещо. Имаше бледа втора чертичка и веднага хукнах и на кръвен, да знам с точност какво става. Ако обаче мислиш, че ще ти предизвика по-скоро стрес, по-добре си изчакай датата.  Hug При всички положения вярвам силно в твоя успех!  Praynig

Сън, Рени, вие сте следващите, момичета! Пролет ли е или какво!!!! Praynig

Hug за всички!

П.С. Днес в манипулационната казах на доки и акушерките, че ги обичам!  Crazy

# 704
Благодаря, Bling! Heart Eyes Ще взема да звънна тогава, че в тази клиника ми е за първи път с изследванията.

Общи условия

Активация на акаунт