Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Щастлива Тема 23

• 33 797
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Лив, много се радвам за теб!  bouquet

Боби, стига притеснява точката. Сега трябва да си спокойна!  Hug
На мен единствения бременен симптом ми беше, че пишках през 3 часа - нищо друго.

Воайорче, стискам палци да мине бързо времето до теста.
На мен първия тест ми беше отрицателен, чак втория след още 3 дни показа чертите.

Forget-me-not, ние правихме микробиология на 22-ри и ни се обадиха с резултати на 27-ми.

Стискам палчета за Поли и за всички които имат нужда в следващите дни!

# 706
Боби, спокойно... аз нямах никакви симптоми, дори и болки в гърдите, абе нищо, ама нищо, а бях бременна

# 707
  • Бургас
Аз имам чувството, че покрай тези инвитро неволи толкова прогестерон опукваме, толкова Прегнили навъртаме, че то тялото ни свиква с големите дози от тези хормони и после ходѝ търси симптоми  #Crazy

Ливче, тооооооолкова се радвам на резултатите ти ... просто с Боби такъв светъл лъч надежда вкарахте в темичката, че я озарихте за месеци напред.

Много силно стискам палчета сега за Воайорчето, Сънче и Поли .... Успех момичета!

# 708
 В крайна сметка се свързах - чиста съм Mr. Green Сега остава да допия тая гадост регулона и да видим ще ни бъде ли на следващия цикъл.
Палци и от мен за чакащите! Hug

# 709
Воайорче, Поли, Сън палчета момичета!
Боби, Лив не знам какво е чувството да си бременна но ме зарещате с хубаво бейби настроение!

# 710
Ливче, прекрасен резултат :hug
Боби , не се тревожи. Бебчо усеща тревогите ти. Пращай му само хубави мисли Hug
Воайорче, палчета .
Сън и Поли и за вас
И момичета да ви попитам колко най-рано преди ТВЛ мога да си пусна микробиология? Казаха ми 15 дни преди Ц,но аз бих си пуснала по- рано за да мога да се лекувам ако има нещо. Притеснява ме ,че след трансфера ми ноември ми се появи някакво прозрачно течение нетипично за мен. Пуснах си микробиология при местното АГ излезе чиста,но бих си пуснала и урео и Микоплазма за всеки случай. Слагам си и лактажин от няколко дни, но ми се струва ,че става по-зле. Казах на док при последния преглед,той каза да не се притеснявам

# 711
Здравейте, момичета,
Първо искам да честитя на Боби и Лив прекрасните резултати  bouquet
На всички останали много късмет скоро да видите дмете черти ❤

Моля, за малко помощ, т.к. Сузи тази сутрин набързо ме изрита от манипулационната - готвя се за ТвЛ при др. Калчев / и се боря да хвана влака в последната минута/ серологията /HIV, WAss/ за колко време стават ? Би трябвало в рамките на ден, или греша?

# 712
верчето, няколко часа Wink Ако е взимана кръв за нещо друго същия ден може да се помоли в лабораторията да се отдели кръв и за това, стига да не е късно.
_limonche_, 15 дни ми е се струва много. Обикновено се прави 7-10 дни преди цикъл. МБ трябва да е актуална за самата операция и ако тя бъде назначена по-късно и цикъла се забави може да й свърши давността. Така или иначе, ако има лечение е най-добре да се повтори изследването, което значи отлагане с месец. В клиниката няма такава практика, но все пак това си е лично решение на всеки пациент, тъй като касае здравето му.

# 713
Блинг Hug благодаря, аз имам микробиология и щом за няколко часа ще излязат и серологията, ще я пусна с пкк и хемостаза, снимка на дроб и сърце е бърза Party
остава ми само да се преборя за хламидията и да се оперираме с док   Praynig

# 714
По принцип за тези изследвания те викат в конкретен ден, когато имаш и консултация с анестезиолог и интернист. Когато ти дойде цикъла се обаждаш и ти казват кой ден да отидеш сутринта. Даваш кръв, говориш с анестезиолог, интернист, рентгенова снимка, оправяте документите с някоя акушерка и ти назначават дата на операцията.

# 715
При мен ще е на обратно - днес ми дойде и Калчев каза като ми намалее веднага да се обадя и да се уговорим за хламидията / другите не ги коментира въобще/ и дано успеем да се класираме още този Ц. Praynig

# 716
  • София
Здравейте, момичета. Благодаря на всички за страхотните пожелания и мили думи. Аз вече съм добре. Днес ни изписват. Тя е също добре. Кърмя успешно от 3 ден след секциото. Имам много кърма, тя малко мързеливичка, но я прилъгах и станаха нещата. Само на кърма е. Аз бях в несвяст 2 дни, но мина. Как да ви кажа...като ми я донасяха скачах от леглото колкото и да болеше.
Тя е 2870, 48 см и има много коса. Прилича страшно много на мен. Таткото ни не ходи, а лети.
Просто...не знам как да го опиша.
Нямах време да чета коя какво прави. Но...ви стискаме палци с поредното малиново чудо. Прегръдки на всички.

# 717
Хламидията защо не е пусната с МБ newsm78 Тя се работи в четвъртък, така че ще стане бързо само, ако се пусне в дните около четвъртък. Което значи, че ще остане за другата седмица и ще те държат в напрежение до послено дали ще има или няма операция.

# 718
  • София
Люксенчееее, много се радвам, че се включи.  Hug Малката е направо манекенка с тези прекрасни мерки! Да ти е жива и здрава още веднъж и много много да ви радва!!!  Само мога да предполагам какво чувствате в момента с таткото, но от думите ти звучи токова прекрасно и невероятно  Heart Eyes Дай Боже на всички ни такава радост.  baby_neutral

# 719
Люксен, честита принцеса  bouquet
Дай Боже на всеки много скоро такова изживяване ❤

Блинг, МБ пусках заради ужасен сърбеж, който премина,  а мб се оказа чиста  Shocked док каза да не пускам хламидия за сега, защото се съмняваше, че има Б, която се потвърди от кръвни, но не се разви И направих биофимична  Sad говорих с док сутринта и той обеща цитирам: ще ги накарам да я направят...(хламидията)
Разбира се с уговорката да се обадя когато Ц намалее и да видим как напредваме с времето. Моята О напоследък е късна, та затова се моля да успея да се вместя още този месец  Praynig да се свършва вече с неизяснените въпроси (и агония - да видим какво наследство са ми оставили след коремната операция на десин Я и двата кюретажа) ...

Общи условия

Активация на акаунт