Банята - 28-ма тема

• 101 397
  • 821
  •   1
Отговори
# 690
Дали сте попадали на PVC шкаф за баня с мивка и горен шкаф в сиво или елементи на сиво?
Да е с квадратичен дизайн, чекмеджета и да е окачен /нестъпваш на пода/.

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 14:46 от Barbabelle

# 691
  • софия
Попадали сме. В Икеа.

# 692
  • София
Не е никакъв проблем ако пръска от душа върху тоалетната.
И без това тоалетната се мие, с душ е още по-удобно.
Проблем е оформяне с параван на още по-клаустрофобични обеми от и без това малкия обем.
Според мен!

Да бе, мъжът ти се къпе, а отвън го чакаш, че ти се пишка. Свършва той и ти какво? Полагаш задник на мократа дъска ли? И стъпваш в локвите? Или стискаш и бършеш докато стане сухо всичко и се надяваш да не се напишкаш? А мократа тоалетна хартия?
Неее, това ми е твърде много.
Има си баня за госпожата, има си баня и за господина! Много просто!  Mr. Green

# 693
  • София
Попадали сме. В Икеа.
В ИКЕА има ли вече ПВЦ шкафове?

# 694
Последно преди 2-3 месеца нямаше, всичко е мдф.

# 695
  • софия
Попадали сме. В Икеа.
В ИКЕА има ли вече ПВЦ шкафове?
Имах предвид сиво. Не са пвц, но аз с техен шкаф нямам проблем повече от 5 г., но не е изложен на пряко мокрене.

# 696
Благодаря на всички за отговорите, идеята беше да има тези три неща в банята - душ параван или кабина, мивка и тоалетна. Не ми е оферта да нямам суха и мокра част за това ми е драмата. Смесителя не можа да се измести на отсрещната страна там е ревизионния отвор. Иначе мивка и 50 см ме устройва в момента съм с такава и ми е достатъчно. Колко би било минималното удобно пространство ако паравана остане така, в момента е на 90см, примерно на 85 или 80? И колко би било минималното удобно разстояние за моноблок? Реално моноблока стърчи доста пред мивката, така че предполагам, че няма да е кой знае колко неудобно от страната на мивката?

# 697
Ще потърся и ъглова мивка да видя на живо. Благодаря. Вярвам, че ще се измисли нещо Simple Smile

# 698
Нашето душ пространство е 80 см, нямаме проблем!

# 699
Дали сте попадали на PVC шкаф за баня с мивка и горен шкаф в сиво или елементи на сиво?
Да е с квадратичен дизайн, чекмеджета и да е окачен /нестъпваш на пода/.
\

http://www.interceramicbg.com/interceramic/bg/catalog/category13/item1608.html

# 700
Здравейте, предстои ми да правя баня в апартамент ново строителсво. Тъй като сега трябва да кажем къде искаме изводи за вода и ток, трябва да решим как ще ни е разпределена банята. Прилагам схема на банята, както и примерен проект, който обаче се оказва че няма да е същия защото размерите се разминават. Искаше ми се и бойлер някъде да сложа, но май няма къде. За сега е в един килер, но идва малко далеч. Ще ми се да има обособена суха и мокра част. Благодаря ви предварително за предложенията.

Inessita, банята ви е 1:1 с нашата, само размерите са различни и душът ни на срещуположната страна. Според мен това, което си показала на снимките, е възможно най-правилната конфигурация на нещата. Не виждам никакъв смисъл от ъглова мивка и спокойно може да си сложиш параван. Колко е дълга най-дългата стена, че не успявам да я разчета на чертежа?

# 701
Благодаря на всички за отговорите, идеята беше да има тези три неща в банята - душ параван или кабина, мивка и тоалетна. Не ми е оферта да нямам суха и мокра част за това ми е драмата. Смесителя не можа да се измести на отсрещната страна там е ревизионния отвор. Иначе мивка и 50 см ме устройва в момента съм с такава и ми е достатъчно. Колко би било минималното удобно пространство ако паравана остане така, в момента е на 90см, примерно на 85 или 80? И колко би било минималното удобно разстояние за моноблок? Реално моноблока стърчи доста пред мивката, така че предполагам, че няма да е кой знае колко неудобно от страната на мивката?
Кажи ми къде да ти пратя снимка на нашата баня и ще видиш как сме разположили  паравана и моноблока.Банята също е малка, може да съм ти полезна.

# 702
  • София
Покажи е тука банята. Да видя как е направен паравана и пода.

# 703
  • Резерват "Северозапад"
И на мен ми е интересно Peace, при мен прага в крайна сметка е от гранитогреса на пода - добре се получи Wink.

# 704
Покажи е тука банята. Да видя как е направен паравана и пода.

Ще пратя, ама в бг мама не съм пращала и ще трябва да проуча как става.

Общи условия

Активация на акаунт