Банята - 28-ма тема

• 101 387
  • 821
  •   1
Отговори
# 645

[/quote]а може ли снимка
[/quote]

Шегувате се !

# 646
Много мразя сумрачни бани и аз и затова този път предвидих достатъчно осветление. Много мразя луни и окачени тавани обаче.
Мале, колко сме различни хората.
Аз предпочитам по- леко осветена да е лично моята баня.

# 647
Много мразя сумрачни бани и аз и затова този път предвидих достатъчно осветление. Много мразя луни и окачени тавани обаче.
Мале, колко сме различни хората.
Аз предпочитам по- леко осветена да е лично моята баня.
Между другото и аз свикнах с новата ми светлина, дори не ми се сърува сумрачно вече явно въпрос на навик...!

# 648
Откакто слушах един ортопед, който препоръча бани, коридори и стълбища да са силно осветени, за да се спестят пари от изкуствени стави и лечения на счупвания, съм сложила най-силните лампи.

# 649
Откакто слушах един ортопед, който препоръча бани, коридори и стълбища да са силно осветени, за да се спестят пари от изкуствени стави и лечения на счупвания, съм сложила най-силните лампи.
Еее не при нас всичко се вижда не е като бърлога!

# 650
Въпрос за тези, които имат паравани. Полирали ли сте стъклата с нанопрепарати против петна и капки и какъв е ефекта.Казват, че с тях стъклото си остава чисто след къпане.

# 651
  • Countryside
Въпрос за тези, които имат паравани. Полирали ли сте стъклата с нанопрепарати против петна и капки и какъв е ефекта.Казват, че с тях стъклото си остава чисто след къпане.
Какъв е този препарат? Може ли снимка моля?

# 652
Какъв е този препарат? Може ли снимка моля?
Нищо не полирам мия стъклото веднъжседмично!

# 653

Мислила съм си да потърся, но още не съм допряла до това. Ти ме провокира и намерих няколко опции, например тази:

https://www.maxmolix.com/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA … D1%81-200-ml.html

# 654
Нямам снимка на препарата.Препоръчаха ми да си намажа стъклата на паравана. Черна станция, разгледах сайта и мисля да разуча подробно и да си купя. Много капки има по стъклата и това ме нервира.

# 655
  • софия
Нашият параван е обработен с такъв препарат от фирмата, в която го поръчахме. Нямам база за сравнение, не съм ползвала необработен параван, но мога да кажа, че само в началото не се задържат капки. Знаех, че покритието пада след определено време и трябва отново да се обработва. След по-малко от година ползване се виждат капките и трябва да се бърше. Водата в София не е особено варовита.

# 656
Здравейте, предстои ми да правя баня в апартамент ново строителсво. Тъй като сега трябва да кажем къде искаме изводи за вода и ток, трябва да решим как ще ни е разпределена банята. Прилагам схема на банята, както и примерен проект, който обаче се оказва че няма да е същия защото размерите се разминават. Искаше ми се и бойлер някъде да сложа, но май няма къде. За сега е в един килер, но идва малко далеч. Ще ми се да има обособена суха и мокра част. Благодаря ви предварително за предложенията.

# 657
Искаше ми се и бойлер някъде да сложа, но май няма къде. За сега е в един килер, но идва малко далеч.

Мислила ли си за хоризонтален бойлер? Те са с диаметър под 50 см и може да се монтират и над вратата например (така най-малко ще се вижда) или в ляво до паравана.
Светльо Шишков има и хоризонтални бойлери с още по-малък диаметър (37 см) и можеш навсякъде да ги сложиш.

# 658
Искаше ми се и бойлер някъде да сложа, но май няма къде. За сега е в един килер, но идва малко далеч.

Мислила ли си за хоризонтален бойлер? Те са с диаметър под 50 см и може да се монтират и над вратата например (така най-малко ще се вижда) или в ляво до паравана.
Светльо Шишков има и хоризонтални бойлери с още по-малък диаметър (37 см) и можеш навсякъде да ги сложиш.
Да, но вече от няколко познати чувам, че не са много ефективни, понеже бързо свършвала водата, т.е тръбата където влиза студета и излизатоплата вода са прекалено близо и се смесва и охлажда бързо водата.

# 659
Не знам, родителите ми имат такъв и си го ползват. Но аз нямам опит. Ама е удобен ако нямаш място. А може да е и 80 литра, че и повече.

Общи условия

Активация на акаунт