Банята - 28-ма тема

• 104 079
  • 821
  •   1
Отговори
# 270
Радвам се за отзивите Heart Eyes! Явно ще поръчам комплект от тази марка, цената е повече от приемлива на промоция.
Нашата хич не беше приемлива, душ колоната 780 лв. но имаше и пакети на примоция! Simple Smile

# 271
Жената в магазина каза, че са произведени в Германия! Simple Smile
Източникът ЕЖК е най-достоверен! Mr. Green
А "Kludi" пише за себе си:
Цитат
Производствените места: Hornstein / Австрия, Diósd / Унгария, Ополе / Полша, Рас ал-Хайм / ОАЕ
https://www.kludi.com/en/company/about-kludi/

# 272
Жената в магазина каза, че са произведени в Германия! Simple Smile
Източникът ЕЖК е най-достоверен! Mr. Green
А "Kludi" пише за себе си:
Цитат
Производствените места: Hornstein / Австрия, Diósd / Унгария, Ополе / Полша, Рас ал-Хайм / ОАЕ
https://www.kludi.com/en/company/about-kludi/

Пак по добре от Китай, ЕЖК е консултантката в Магазина Simple Smile, на кашона пишеше Germany  newsm78

# 273
  • Резерват "Северозапад"
mimi.7299, скъпичка ви е душ колоната Wink, аз затова съм я изключила като опция Mr. Green. Само смесител, с чучур и душ слушалка със стойка + смесител за мивка за около 360 -380 лв. Ще се опитам и вградената структура + конзолната тоалетна да ги вмъкна в до 500 лв. Което ме подсеща - Gural, знам, че са турски, но дали са читави newsm78?

# 274
Пак по добре от Китай, ЕЖК е консултантката в Магазина Simple Smile, на кашона пишеше Germany  newsm78
И в Китай имат завод. (Zhenjiang, China)
https://www.bloomberg.com/research/stocks/private/snapshot.asp?privcapid=5655920
"Made in Germany", идващо изделие от Китай:
https://de.wikipedia.org/wiki/Made_in_Germany

# 275
mimi.7299, скъпичка ви е душ колоната Wink, аз затова съм я изключила като опция Mr. Green. Само смесител, с чучур и душ слушалка със стойка + смесител за мивка за около 360 -380 лв. Ще се опитам и вградената структура + конзолната тоалетна да ги вмъкна в до 500 лв. Което ме подсеща - Gural, знам, че са турски, но дали са читави newsm78?
И така е добре...то за какво ли да е душ колона ама айде.... Simple Smile

# 276
Здравейте, имам нужда от вашата помощ Simple Smile тези дни ще купувам плочки за банята:) спряла съм се на Кай Simple Smile Тези които са Виола. Колебая се между лилавата гама с Орхидеи и бежово-кафявата с морски звезди и мидички. Не откривам снимки с тези модели бани в интернет и ще ви помоля, ако някои от вас вече са приключили с баните и точно  с тези модели да ми покажат снимки при завършен вид за идеи Simple Smile Предварително ви благодаря! Simple Smile

# 277
Да се похваля вече имам стъклен параван...стабилен ми се вижда, у е красив, доволна съм!

# 278
Да се похваля вече имам стъклен параван...стабилен ми се вижда, у е красив, доволна съм!
Може ли снимка? Какви размери е? И колко ви излезе като цена?

# 279

Ей, Мими, монтираха ли го вече, честито!! Ти беше споменала за понеделник, вярно! Браво, давай снимка да го видим бързо!  Hug

# 280
upload
Ето го паравана, банята е малка, нямам възможност за суха част, така поне няма да се пръска шсафа и огледалото, което още не е монтирано!

# 281
Някой ползвал ли е епоксидна фуга? Много ме блазни това, че е гланцова и ще се чисти лесно, но цената е сериозна и се колебая. Rolling Eyes

# 282
Браво, Мими, идеално е станало! Честито още веднъж!  Hug

И аз си чакам да видя огледалото, нали знаеш! Wink То не пристигна ли вече, кога ще го монтирате?

# 283
  • Резерват "Северозапад"
Мими, страхотно се е получило Heart Eyes! Точно подобни цветове съм заложилила за нашата баня. Колко е широка мивката? И колко см. е душ зоната, защото моята се очертава да бъде 70 см. на 150 и се притеснявам да не е тясно...но колкото - толкова Laughing
Ще кача проект, когато от магазина ми го направят Peace.

# 284
Мими, страхотно се е получило Heart Eyes! Точно подобни цветове съм заложилила за нашата баня. Колко е широка мивката? И колко см. е душ зоната, защото моята се очертава да бъде 70 см. на 150 и се притеснявам да не е тясно...но колкото - толкова Laughing
Ще кача проект, когато от магазина ми го направят Peace.
Благодаря момичета, банята е широка 1,60см, разделена е визуално със стъклото на две части, т.е. душ пространството е 80 см, снощи го пробвах с параван съвсем спокойно си е за къпане! Шкафа-мивка е широк 60 см и напред е 42 см., паравана е 190/60см, фактически паравана излиза 20 см пред шкафа, не се мокри изобщо! Огледалото е 60 на 70, с няколко лед квадрата за осветление, истината е че само плафонче на стената не осветява достатъчно, но като светне и огледалото 1200 лумена се надявам, че е добре!
Маделин непременно ще покажа и монтираното огледало, вече е вкъщи, но понеже иска връзване на лед осветлението и сега пък чакаме майстора да го монтира! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт