Банята - 28-ма тема

• 101 597
  • 821
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Благодаря,всичко ще е по-поръчка и понеже цената от магазина е 3000,не знам на кой от тези магазини да се доверя на качество.Парите не са малко,но в следващите 10 г едва ли ще се прави баня.
Благодаря
Ще се радвам на още съвети имам 2-3 дни да реша
Благодаря за съвета за механизмите Hug

# 331
Благодаря,всичко ще е по-поръчка и понеже цената от магазина е 3000,не знам на кой от тези магазини да се доверя на качество.Парите не са малко,но в следващите 10 г едва ли ще се прави баня.
Благодаря
Ще се радвам на още съвети имам 2-3 дни да реша
Благодаря за съвета за механизмите Hug
Ако не е тайна какви мебели ще поръчвате за банята, понеже сумата ми се видя голяма newsm78 Аз имам голям висящ шкаф с чекмеджета 100 см висок 74 см и 47 дълбок с двойна мивката от полиестер/гранулиран мрамор.  Над него огледален шкаф с 3 врати 100 см на 100 см и още един висящ шкаф с вратички 78 см на 25 см дълбочина с порцеланова мивка всичко за 1200-1300 лв с огледалото над малкото шкафче.

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 12:55 от drago_2008

# 332
  • В полите на Витоша :)
drago_2008, от къде са ти мебелите? Тази цена за толкова много неща е направо ниска.

# 333
Моите сифони ще се преправят. Даже майсторите вчера са ходили в апартамента. И се радвам, и не. Тъкмо бяхме поприкличили и оставаха дребни неща, а сега удължаваме още малко мъките. От друга страна се радвам, защото се надявам този път да стане като хората  ooooh! Отделно, че ще пристесним още известно време хората в блока, защото ще трябва да се къртят 8 подови плочки и 3-4-5 стенни  Confused

# 334
drago_2008, от къде са ти мебелите? Тази цена за толкова много неща е направо ниска.
Мивките са от Икеа
http://m.ikea.bg/bathroom/Bathroom-sinks/braviken-17504/30135446/
И тази http://m.ikea.bg/bathroom/Bathroom-sinks/lillangen-41504/80206653/ Можеше и от майстора да вземем на такава цена подобни, но аз исках лично да си ги видя. Огледалото ми е пак от там
http://m.ikea.bg/bathroom/bathroom-mirrors/Bathroom-mirrors/godm … n-17732/30149132/. Около 500 лв са тези неща. Шкафчетата ми ги правиха в Русе и после ми ги пратиха за тяхна сметка по Еконт с опция преглед. С механизми Блум, без забележка съм към изработката. Ако искаш пиши на лични ще ти пратя координати.

# 335
  • София
Да много е скъпо,шкаф за мивка  90-50-50,и други два шкафа по 2,70 високи и широки по 50 см. Всичко за 3200 без монтаж от Арт баня
Притеснявам се от качеството за тези пари...
Може ли и на мен фирмата от Русе bouquet

# 336
Да много е скъпо,шкаф за мивка  90-50-50,и други два шкафа по 2,70 високи и широки по 50 см. Всичко за 3200 без монтаж от Арт баня
Притеснявам се от качеството за тези пари...
Може ли и на мен фирмата от Русе bouquet
Ще ти пратя на лични, но си мисля, че поне 25-30% по-малко ще ви вземат newsm78 Монтажът си го прави майсторът, който ще ви прави банята. Не вярвам да вземе повече от 120-150 лв за нещата, които си написала.

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 12:58 от drago_2008

# 337
drago_2008, ако ти е удобно би ли ми дала и на мен името на фирмата за шкафове. Те ПВЦ ли са и въьможно ли е да ги направят по мои размери и модел?

# 338
drago_2008, ако ти е удобно би ли ми дала и на мен името на фирмата за шкафове. Те ПВЦ ли са и въьможно ли е да ги направят по мои размери и модел?
Ще ти пусна разбира се. По твой модел ще  направят всичко. Може в цвят или с картинка - всичко правят. От ПВЦ с механизми Блум. Аз си ги начертах, така както прецених, че ще са ми удобни Simple Smile.

# 339
Привет! Simple Smile

Не мога да повярвам, че ще го напиша вече, но ние сме готови напълно с плочките и в баня 2. Simple Smile От следващата седмица майсторът започва да фугира баня 1, слагаме санитарията, душове и т.н., и викам хората да вземат размери за преградното стъкло и за плота под мивката. Доживях!! Grinning И толкова се радвам, че успях да реализирам баня изцяло по мой си дизайн, толкова си ми е красива дори на този етап  Heart Eyes, много съм щастливаааа!!! newsm44  

Скрит текст:
Да припомня проекта, а снимки на готовата баня - скоро!  Grinning Не гледайте формата на мивката, не е тази Simple Smile и разните джувки по стените също няма да ги има.

А в баня 2 успях да постигна много интересен ефект с големите плочи. Ето снимка от миналата седмица, все още нямам на съвсем завършената баня, но тези дни ще щракна. Направих паралелна снимка на стените на топлата светлина от крушката и на естествена светлина:

Скрит текст:

Банята с тези плочки изглежда направо огромна, а пода никога не бихте познали, че е гранитогрес, ако не ставаше въпрос за баня - "дървото" е уникално, съвсем като истинско. За тук съм предвидила параван от кафяво стъкло - мисля, че много ще си подхожда. Засега я оставяме и нея една-две седмици да съхне преди фугиране. Simple Smile

# 340
  • Бургас
Madeleine, браво! Страхотно е, когато човек сбъдва дори и мънички мечтички. bouquet
Аз още не съм намерила майстор newsm78 Явно ремонтът на банята ще остане за юни, защото май ми е много ангажиран месец, а и няма да бъда вкъщи около 10 дни..
Поне успях да "изчистя" всички въпросителни относно това какво искам.

.

# 341
  • София
Здравейте!
Зимата бях прочела в темата за фирма, която изработва мебели за баня по поръчка. Чак сега сколасах да си поръчам колона по мой размер и модел, а господата ми я направиха и доставиха преди няколко дни.
Не помня кой беше споделил за тази фирма, но трябва да благодаря! Всичко беше направено идеално, поне 10 дни по-рано, качиха, монтираха, прибраха си опаковките и само дето не ми подредиха вещите! Перфектно!
Като прегледах последните постове, може да става дума за същата фирма щом се споменава Русе, но имат офис и в София.

# 342
Вече от личен опит и аз мога да похваля една фирма за мебели за баня. Правят ги по поръчка, затова можете да си поискате модификации (аз поисках чекмеджета вместо вратички например), изработват и от МДФ с естествени фурнири, за който обича вид на дърво, и от ПВЦ за тези, искащи мебели за директно мокрене. Аз поръчах през техни агенти, не директно, но фирмата е тази:

http://www.gurtsov.com/products.html

Поех риск, защото не можех да пипна мостра, а поръчах "по фантазия", но всичко свърши добре.

# 343
Хора идвам да ви се оплача.....направо не мога да повярвам....майсторът дойде да монтира прословутото огледало, стана малко накриво и като започна да го намества го счупи.....просто ми и де да скоча от балкона! Не мога да искам да го плаща.....имам разни съображения, но почвам да се чудя аз ли съм такъв карък или наистина няма свестни майстори в тая държава.....сега трябва да поръчам пак същото защто са пробити дупките и са сложени дъжачите, господииии.....!!!

# 344
  • София
Хора идвам да ви се оплача.....направо не мога да повярвам....майсторът дойде да монтира прословутото огледало, стана малко накриво и като започна да го намества го счупи.....просто ми и де да скоча от балкона! Не мога да искам да го плаща.....имам разни съображения, но почвам да се чудя аз ли съм такъв карък или наистина няма свестни майстори в тая държава.....сега трябва да поръчам пак същото защто са пробити дупките и са сложени дъжачите, господииии.....!!!
Как така той ще чупи твоето огледало и после няма да го плати Shocked? Или поне да набави същото, но с негови средства за негова сметка?

Общи условия

Активация на акаунт