Банята - 28-ма тема

• 101 426
  • 821
  •   1
Отговори
# 450
Напротив, не сме толкова прости и освен, че погледнахме аз и снимка сложих да попитам това ли е. Все пак твоите не съм ги виждала и няма как да кажа "Ей това са от снимката!" Решихме да се образоваме с Румен и честно съжалих, за дето те притесних... Благодаря ти за отделеното време, което си загубила да отговориш по темата, която ни заинтригува Simple Smile Peace

# 451
Момичета, идвам да се оплача, защото направо ми се реве! Ъгълът, където е ваната, не го е изправил до 90 градуса и е по-остър. Има 2см луфт! Под панелите пък остава към 3см, защото наклона е много голям. Не можело да е иначе, щото банята е малка, а мозайката си беше с голям наклон. И се питам, затова ли дадох толкова пари, за да ми каже, че не може да промени тия неща.... Имаше и други неща за довършване, но със сигурност няма да му се обадя повече.

# 452
Гадно Close Масово българският майстор при договарянето обещава всичко, всичко може и всичко прави, но после при приемане на обекта се почват едни "Ама то не може иначе", "Това е съвсем нормално", "Това не може да стане" и прочее. Ми като не могат защо не казват в началото, а?  Да не говорим колко малък процент изобщо имат око за детайлите Twisted Evil

# 453
И нашия майстор го измъчихме ,но взехме решение.Идеята в началото беше без праг с лентов сифон сме ,но той каза че не може да направи наклона без праг, защото плочките са 15 5 х62 .Сложихме праг и стана наклона

# 454
  • София
Ето една баня с два сифона.Един линеен и един най обикновен.http://rumen1972.snimka.bg/daily/lyulin-vilaz.948451.37986037

# 455
Ето една баня с два сифона.Един линеен и един най обикновен.http://rumen1972.snimka.bg/daily/lyulin-vilaz.948451.37986037

Егати наклона, това е към 3%, а и 1% стига. Жална им майка на собствениците като опитат да нивелират нещо на този под.

# 456
Аз моят го смятах - към 4,5% Cry Не знам какво ще правя с ваната...

# 457
  • Резерват "Северозапад"
Тъкмо щях да питам как се полага прага за паравана при наклон и видях наживо Wink. Изрязва ли се или се регулира с пълнежа? Или се вкопава?  При мен наклона ще един май newsm78, към стената и там ще са двата сифона.

# 458
  • София

Егати наклона, това е към 3%, а и 1% стига. Жална им майка на собствениците като опитат да нивелират нещо на този под.
  Хората така искаха и сифона на старото място.Няма мебели на пода.Всичко е качено на стените.Даже исках да вдигна душа по високо ,защото на мен ми е ниско ,но собствениците не искаха,защото са по ниски.В общи линии те ще си използват банята и както искаха така е направих.

# 459

Хората така искаха и сифона на старото място.Няма мебели на пода.Всичко е качено на стените.Даже исках да вдигна душа по високо ,защото на мен ми е ниско ,но собствениците не искаха,защото са по ниски.В общи линии те ще си използват банята и както искаха така е направих.

Не беше упрек към теб Peace Просто ми се наби в очите, то даже не е и красиво така. Но клиентът плаща и поръчва музиката, прав си Grinning

# 460
  • София
Тъкмо щях да питам как се полага прага за паравана при наклон и видях наживо Wink. Изрязва ли се или се регулира с пълнежа? Или се вкопава?  При мен наклона ще един май newsm78, към стената и там ще са двата сифона.

Аз така монтирам прага http://rumen1972.snimka.bg/daily/banya-banicharnica.934599.37638683 и посли изрязвам плочките по него.Така става стабилно,но може и да има други методи за залепване.

# 461
killpop, много гадно, ужас!  Shocked Мозайка ли е пода? Говорихте ли още в началото, че трябва да го оправи този наклон? Знам, че ще се повторя, обаче още в началото, като се договаряте с майсторите, наистина е супер належащо и задължително да изговорите всичко, до най-малкия милиметър, какво и как трябва да се направи. Даже по няколко пъти. И по време на ремонта също да се повтаря какво и как трябва да се направи до припадък. Иначе няма оправия - ако разчитате, че те на собствена добра воля и желание ще направят нещо, което вие изрично не сте им казали да направят - загубени сте просто! ooooh! Ужасно е това с ваната, ужасно.. Sad И за ъгъла, и за пода, думи нямам... #2gunfire

amanadali,  дългите плочки изобщо не би трябвало да са проблем. При нас в едната баня са 15х90 и пак станаха перфектни наклоните към линеен сифон по средата на помещението без праг. Освен, ако не е много малка банята, но и тогава при правилно позициониран сифон и подходящ начин на подреждане на плочките, не би трябвало да има проблем..  newsm78

Продължавам да се чудя защо всички си редят подовите плочки в банята по диагонал..  Confused В никакъв случай не стои по-красиво от правото нареждане, особено, ако сифонът е от дългите.

# 462

Аз така монтирам прага http://rumen1972.snimka.bg/daily/banya-banicharnica.934599.37638683 и посли изрязвам плочките по него.Така става стабилно,но може и да има други методи за залепване.

Има, моя праг го лепиха върху вече сложените плочки. Но това ще е трудно при големи наклони, като онзи от малко по-горе. При твоя метод може и вътре в прага да има друга подредба на плочките, даже и различни плочки. Нямам представа кое е по-добре, но в края на краищата от този праг нищо чак толкова не зависи, а твоят метод е по-гъвкав.

# 463
Румене, приятна изненада са за мен диагонално наредените плочки. , а 3 см падане на нивото не е толкова много даже и мебелите да не са със стенен монтаж. По-важно е в банята да е сухо, а не да се джапа в пръснати локвички.

# 464
  • София
Черна станция
В общи линии отивам и правя нещата както ги искат собствениците и както са по проект.Банята с 2 сифона имаше картинка и 2 фриза на стената с мивката,които се скриха с огледалото и мивката и накрая остана една тъмна плочка да се вижда и 2 фриза.Дадени пари на вятъра и скрити зад шкафовете.В магазините правят проекти но не се съобразяват с елементарни неща.

Общи условия

Активация на акаунт