Морбили?!

• 362 981
  • 6 229
  •   1
Отговори
# 1 230
  • в кукувиче гнездо
Да и аз ще съм благодарна да прочета за заразени с вариола деца - щото ми се струва, че ако такова нещо се случи, няма как да бъде пропуснато по новините, а аз не съм чула подобно нещо. Peace
Разбира се, че няма да се пропусне такава новина да се съобщи в света. Пък и да започнат пак с ваксинацията. Flutter
Каква е била новината в САЩ, какво е разбрал нашенския професор и казал и накрая какво е излязло в антиваксерското общество. Въобще, майка плаче - грамофон свири.
Точно. Пълен абсурд. Това като връзката на ваксината с аутизма.

# 1 231
  • София
Починалото бебе какво точно искате да му коментираме? Че е починало, че е бебе или че имало усложнение на морбили? А може би че е лекувано в болницата, където близките му твърдят, че се е заразило с морбили от вътреболнична инфекция... Или вероятно смятате, че от морбили не се умира и сега се чудите какво станало? И аз не зная какво е станало... Детето било лекувано от бронхит в болницата, когато проявило признаци на морбили... Къде е заразено не казват, защо е било с бронхит също не казват... Какво очаквате да се коментира в случая?

Да коментираме как е било убито.
Благодарение на антиваксинаторската майка на 2 годишното неваксинирано, идващо от Европейска Германия и свободно разнасящо заразата. Заразата, в последствие убила 10 месечно българско бебе.

# 1 232
За да съм коректна - в статията на Стелт пише за точно 30 деца, заразени с вариола. В търсене на оригинала обаче попаднах на други статии, в които бройката вече е 30-ина и се обяснява, че ВМА има план за такива ситуации - http://www.mediapool.bg/vma-predstavi-plan-za-reaktsiya-pri-biol … a-news245781.html .

# 1 233
  • София
Интересно ми стана и на мен това с прерийните кучета и вариолата
Предполагам е възможно, но не съм го чула
Тука пише за тероризма https://www.cdc.gov/smallpox/bioterrorism/public/threat.html
http://www.who.int/csr/disease/smallpox/en/

Какви прерийни кучета, какви 5 лв. - вариолата засяга САМО хората, няма друг резервоар - именно благодарение на това е изкоренена. Ако беше като бясът, примерно, или чумата нямаше да може да стане...

Последният регистриран случай на вариола е през 1077. А поселдният регистриран в Бг - 1927.

ПП
Ако не се лъжа от морбили се засягат и./.. не помня, тюлени ли, делфини ли, нещо такова.

# 1 234
  • в кукувиче гнездо
Починалото бебе какво точно искате да му коментираме? Че е починало, че е бебе или че имало усложнение на морбили? А може би че е лекувано в болницата, където близките му твърдят, че се е заразило с морбили от вътреболнична инфекция... Или вероятно смятате, че от морбили не се умира и сега се чудите какво станало? И аз не зная какво е станало... Детето било лекувано от бронхит в болницата, когато проявило признаци на морбили... Къде е заразено не казват, защо е било с бронхит също не казват... Какво очаквате да се коментира в случая?

Да коментираме как е било убито.
Благодарение на антиваксинаторската майка на 2 годишното неваксинирано, идващо от Европейска Германия и свободно разнасящо заразата. Заразата, в последствие убила 10 месечно българско бебе.

Това и четиресет пъти да го напишеш още, няма да може да го разбере!

# 1 235
  • София

Не, но знаеш ли, прди доста години тя не беше още антиваксинаторка, а неориентирана душа, търсеща кауза,м на която да е отдаде изцяло. яа съжаление у нас спасяването на делфините не е популярно, камо ли модерно, така че тя се присламчи към антиваксинаторите и прегърна вярата им. Вече е изгубена кауза, ясно, но може би има и други, които си търсят модерна и интересна вяра. Надявам се просто като прочетат до какво води тяхното движение - много пъти, по възможно брутален начин, да виждат истината в най-грозната й, тъжна, болезнена, разкъсваща сърцата форма - да си потърсят по-безопасна мода. Да кърмят до пълнолетие, да оставят кръвта от мензиса свободно да си тече, да мариноват плацентите - все едно, само да си намерят мода, която засяга единствено тях и техните деца, не и останалите невинни членове на обществото и техните деца.

# 1 236
Аз пък съм ваксинаторка, но това не значи че не искам ваксините да се усъвършенстват, да има повече кампании и обяснения, лекарите да се съобразяват повече на кой какво слагат и т.н.  Има поле за усъвършенстване и на самите ваксини, и на лекарите, и на медицината кат цяло

# 1 237
  • в кукувиче гнездо
А дали нейните деца са ваксинирани? Щото може да е станала антиваксърка след като чинно им е сложила всички задължителни, а защо не и някои допълнителни ваксини.

# 1 238
  • София
Ваксинирани са. Тя е станала анти по-късно.

# 1 239
  • Куциндрел
До колкото знам на Стелт децата не са ваксинирани. Мисля, че още с първото си дете се беше отказала от ваксините. newsm78

# 1 240
  • София
Аз знам, че имат първите ваксини, но после е спряла реимунизациите. Възможно е да бъркам, но така ми се върти от писанията ѝ  Peace

# 1 241
А аз не мога да разбера тази тема за мене ли е или не е за мене? Какъв ви е проблема, цитирам ви какво са казали други хора, вие пак мен дъвчете... И последно за да си запиша и да съм наясно - ваксинирала ли съм си децата или не? Щото katiABV много я интересува дали съм убивала бебета, но нещо не става ясно дали си ваксинирам децата или не ги ваксинирам или убивам деца и бебета, а защо не и възрастни... И изобщо, защо вашите писания и глупости, относно мен и децата ми се толерират, а ако ви нарека   animal085  няма да се толерира?

# 1 242
  • София
В тази тема ти избълва най-много глупости, така че спокойно можеш да си поскачаш на въжето  animal085

# 1 243
  • София
До колкото знам на Стелт децата не са ваксинирани. Мисля, че още с първото си дете се беше отказала от ваксините. newsm78

А, не, беше си доста нормална в началото - добре де, колкото всички сме били непосредствено след раждане с всичките хормони. Доста по-късно се появиха антиваксинаторски залитания. И чак още по-късно окончателно се врече в каузата. Имат си всички задължителни ваксини (добре де, бебешките, за после не знам).

# 1 244
В тази тема ти избълва най-много глупости, така че спокойно можеш да си поскачаш на въжето  animal085

Сигурно така ще е... Все пак питахте за вариолата, отговорих ви чрез специалист, не ви изнесе... И за други неща цитирах официални данни, отново не ви изнася... Има една приказка в такива случаи - на крива ракета, Космосът й крив...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт