Морбили?!

• 362 995
  • 6 229
  •   1
Отговори
# 1 245
Стелт, ама на мен не отговори  Rolling Eyes Онзи цитат за вариолата показва, че вярваш че имунизациите създават имунитет, нали така?

# 1 246
Стелт, ама на мен не отговори  Rolling Eyes Онзи цитат за вариолата показва, че вярваш че имунизациите създават имунитет, нали така?

Не, онзи цитат показва, че този човек "играе" във вашия отбор... Сиреч, използвам проваксинатор за да не ми пилите на главата, че ви цитирам някакви антиваксърски небивалици... Та този човек твърди, че вариолата не е изчезнала... Въпросът беше за вариолата, къде се е дянала...

# 1 247
  • в кукувиче гнездо
Разбира се, че вариолата е изчезнала. Тези приказки са теории на конспирацията.

# 1 248
  • София

Уф, нормалните хора не се занимават с НЛО, конспиративни теории, район 51 и определено не се чешат за вариолата...  hahaha тя единствено в антиваксинаторските бъртвежи продължава да се появява - в реалният свят, благодарение на масовата ваксинация, е изкоренена вече има-няма 25 години...
Никой не е питал за нея - ама те антиваксинаторките така, все си мислят, че някой ги пита за нещо или иска да им знае мисленето...  Rolling Eyes

Пък ние, обикновените хора, единствено искаме да узнаем какво възнамеряват да направят антиваксинаторките за мъртвото дете. Поне за погребението му ще съберат ли пари? Ще отидат ли?

Щото гледам антиваксинаторките - тези, дето най-много шумят - собствените си деца са предпазили, подвеждат такива с по-ниска степен на... ами, да речем, с по-ниска степен на образование, те им се вързват и се подвеждат и... накрая техните деца умират. Или на роднините / приятелите им, ама то все тая.

Ако бях привърженик на конспиративните теории бих задалда въпроса дали това не е опит на антиваксинаторките да се оттърват от по-нискоинтелигентните, или по-нискообразовани, във всеки случай неприятни за тях, прослойки на обществото... използвайки собствената им глупост и наивност като биологично оръжие...

Не, не съм конспиратор.
Просто се заиграх си идеята. Joy

# 1 249
Не знам как не те е срам да пишеш тези глупости вече, katiABV. Какво може да се направи за някой, който не е жив - абсолютно нищо, освен да се изкажат съболезнования на близките. Спри да повтаряш, че детето е убито, защото не е вярно и е адски горзно. От грип всяка година умират хора, но не тече разследване кой точно ги е заразил, за да бъде осъден за убийство. Както и има смъртни случаи и тежки увреждания след ваксини, но никой не съди родителите или лекарите за убийство. Ти си ненормална  Sick

# 1 250
И аз това се опитах да  кажа, ама няма кой да чете.
Нямаше ли тема за и против ваксините или вече тук се дискутира тоя въпрос?

# 1 251
  • София
Няма тема за или против ваксините, а в алтернативния има тема, която е само за вредата от ваксините и там на всеки, който има различно мнение, му набиват канчето. Такива обиди прочетох, че не е нистина. Нека тази си остане така, както е - друга тема, която не е конкретно в здравния или алтернативния няма.

# 1 252
  • София

Само че това точно дете щеше да е живо, ако на другото беше направена задължителната ваксина.
По улиците стават катастрофи, да - но когато пиян шофьор прегази дете на пешеходна пътека гледаме по по-друг начин на това, не като на катастрофа, предизвикана от хлъзгав път, мъгла, тежък снеговалеж и т.н.

ПП
Нито чета, нито пиша в антиваксинаторската тема. Приемам, че не ми е мястото там. А тази тема е за хора, които се притесняват от заразата - не за антиваксинаторките, които не се страхуват от болести, а само от ваксини.

# 1 253
  • София
ох, ама и ти вече прекаляваш! Малко по-спокойно давай.

# 1 254
Колективен имунитет с ваксини няма как да стане, но и това още не ви го разбира главата...

А с какво става колективния имунитет, ако не с ваксини? Твоята глава изобщо разбира ли каквото и да е, освен мантрата, че ваксините са опасни, така по подразбиране?

А впрочем има голяма опасност от епидемия, защото в Пловдив е абсолютен хаос и докторята не се справят засега, съответно от излизането на епидемията извън границите на Пловдив. Ще видим като долети в София какви ще ги дъвчат антиваксинаторките с неваксинираните дечица?

# 1 255
  • в кукувиче гнездо
Ще пламнем. Ей тва ще стане. Защото София е пълна с неваксинирани деца. Ама нали морбилото е обикновена детска болест...

# 1 256
  • София
Стелт, само да ти кажа, че излъга. Преди десетина страници писа, че не знаеш БХК да се занимават с ваксини, а в началото на темата точно ти посочи някакъв доклад на БХК, свързан с предишната епидемия от морбили (за който се учудих, че каква им е работата на БХК да правят подобни доклади).

# 1 257
  • Italia
Колективен имунитет с ваксини няма как да стане, но и това още не ви го разбира главата...

А с какво става колективния имунитет, ако не с ваксини? Твоята глава изобщо разбира ли каквото и да е, освен мантрата, че ваксините са опасни, така по подразбиране?

Как с какво? С кърмене! Всички под строй да сучете! А от къде майките-кърмачки имат анти-тела, които да предадат с кърмата...  newsm78   Мистерия!

# 1 258
Стелт, само да ти кажа, че излъга. Преди десетина страници писа, че не знаеш БХК да се занимават с ваксини, а в началото на темата точно ти посочи някакъв доклад на БХК, свързан с предишната епидемия от морбили (за който се учудих, че каква им е работата на БХК да правят подобни доклади).

Само да ти кажа, че не съм излъгала... Ако си беше направила труда да прочетеш доклада, вместо да се чудиш за какво да се качнеш за да коментираш мен, щеше да видиш, че доклада на БХК не е за ваксини, а за правото на група хора от някаква махала да имат адекватно здравеопазване... Тази част с правата я попрескочих, защото ме интересуваха събраните данни за епидемията, а не точно къде ги е засърбяло БХК за да излизат с доклад... Можеш да си погледнеш по-конкретно какви права твърдят, че са им нарушени... БХК не се занимава с правото на гражданите да се ползват от информиран избор относно медицинската манипулация ваксинация или аз не съм запозната да се занимават с подобен въпрос...

Имаш ли някакви други въпроси или констатации, че не смятам да вися цяла нощ в темата да отговарям на глупостите ви? Говори сега или замълчи завинаги...  Laughing

# 1 259
  • София
Знаех си, че точно така ще извъртиш нещата  Laughing Нямам повече въпроси, освен всъщност да се присъединя към питането как точно се придобива колективен имунитет, ако не с имунизации  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт