Морбили?!

• 368 865
  • 6 229
  •   1
Отговори
# 255
Със сълзи на очи споделям тази история.
https://www.facebook.com/DaPomognemNaFilipDaSeSbudi/

# 256
  • Бургас
Danny Stoilova, е казала всичко, което мисля и аз.

Vrabcho_, права си. Извинявай! Недоспиване, бебе и работа водят до такива работи  bouquet

# 257
  • София

Стига провокации. Сложи го в темата против ваксините.

# 258
  • Бургас

Стига провокации. Сложи го в темата против ваксините.
Защо?

# 259
Това е реална история на реални хора. Къде е провокацията? Темата "за" ваксините ли е само?

# 260
  • София
Не е "за" ваксините, но ако наистина искате да помогнете, отворете отделна тема. Така постнато тук си изглежда точно като провокация.

# 261
  • Бургас
Говорим за потенциални усложнения 5 години след прекарано морбили с вероятност  2 на 100 000, а не можем да говорим за енцефалопатия след ваксина?

# 262
  • София
Да взема и аз със сълзи на очи да споделя отново за 24-те починали при последната вълна от морбили.

# 263
Това е реална история на реални хора. Къде е провокацията? Темата "за" ваксините ли е само?
Защото връзка с ваксината не виждам. Страничните ефекти, ако има такива, се появяват много по-рано.

# 264
Защото връзка с ваксината не виждам. Страничните ефекти, ако има такива, се появяват много по-рано.

Ваксината не действа веднага, а най- рано след седмица. Страничните ефекти са до 6 седмици след поставянето.

# 265
Детето явно е било диагностицирано и лекувано погрешно още в началото и това е довело до тежкото състояние, поне така пише. Това е проблем за всички хора, бих казала навсякъде по света. Наистина сериозен.
Дали е от ваксината или не, не се наемам да кажа. Но и от ваксината да е, явно не е предприето нужното при проявата на проблем. Мен от това ме е страх. Каква реакция ще се прояви- Божа работа. Но дали ще реагираме правилно- аз, лекарите...не знам. Но това важи за всеки по-сериозен здравословен проблем. Имам хронично заболяване, знам за какво става въпрос.

# 266

Детенцето е родено много мъничко, навсякъде предупреждават, че при такива условия се внимава с ваксинирането. Очевидно, личният лекар тук има голяма вина за мен.

# 267
Ваксината не действа веднага, а най- рано след седмица. Страничните ефекти са до 6 седмици след поставянето.
Да, има и такива. Но най-дългия период на реакция, който съм срещала за ваксина е 15-ти ден.
А деца с енцефалит колкото искаш, за съжаление. Разбирам, че е е много тежко, разбирам, че искат някой да е виновен, но истината е, че просто животът е гаден и не винаги има виновен.

# 268
Не е вярно това, че реакции се получават само веднага след ваксината.

Детето е недоносено, а е ваксинирано по календарната си възраст, не по коригираната, което според мен също е грешка на педиатъра.

# 269
Детето е недоносено, а е ваксинирано по календарната си възраст, не по коригираната, което според мен също е грешка на педиатъра.
И каква вина в този случай има ваксината?
Да пише в темата за лекарски грешки, не против ваксините Peace

Общи условия

Активация на акаунт