Морбили?!

• 360 111
  • 6 229
  •   1
Отговори
# 6 120
  • на пистата

# 6 121
  • Куциндрел
Дано всичко да е наред при тези хора и другите, които са били контакнти с детето. И самото дете да оздравее бързо.

# 6 122
  • на пистата
Дано всичко да е наред при тези хора и другите, които са били контакнти с детето. И самото дете да оздравее бързо.
Дано.Заплеснах се и не пуснах продъжението.

# 6 123
  • Куциндрел
Прави си е човека за тези му въртешни желания, явно се е ядосал и уплашил.
Представям си какво им е на родителите на тези бебета - едното с морбили, а другото в риск. А и те не са били антивеаксери.

# 6 124
Доста объркан пост, но накрая схванах за какво се бори авторът му. Дано не се разболее бабата, че май тя е в най-рискова ситуация от неговото семейство. Дано и с бебетата всичко е наред, реално такива деца са най-застрашени и яда на всички е съвсем разбираем.

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 13:58 от Анонимен

# 6 125
  • София
https://www.bg-mamma.com/?topic=1183408

Все си мислех, че случаите намаляват.
Лошо е толкова малки бебета да се разболеят.

# 6 126
  • Варна
Да, и аз току що попаднах на тази тема. Направо е кошмарно. Нямам думи, за съд са тези, които агитират да не се ваксинира. Скоро ще стане норма бебета да се разболяват от това нещо, а по времето, когато моят син беше бебе и през ум не ми е минавало баш от морбили да се притеснявам. Трябват яки, много яки и драстични мерки, от нещото, наречено Държава.

# 6 127
E, стига де! Надявам се да не е истина! Ако не е пързалка е просто ужасно!

# 6 128
  • Варна
Ами потребителката има стара регистрация и достатъчно постове... Не прилича на трол.

# 6 129
И аз прегледах старите мнения на потребителката, определено не изглежда като човек, който би си направил майтап с подобно нещо.

# 6 130
Голяма гадост... Маските по всички аптеки свършиха иначе антиваксъри под дърво и камък... Човешката глупост край няма Sad

# 6 131
Вчера попаднах на тази схема и си мисля, колко трябва да е благодарно човечеството, включително и антиваксърите на ваксините.

# 6 132
Здравейте!
Аз съм потребителката, която пусна темата за бебето а морбили. Клиничната картина беше 3 дневна Т и след кръвни изследвания се установиха ниски левкоцити 3. Детето започна да се изрива и след като обрива изби се скри за 2 дни. Лекарите бяха категорични, че кара морбили въпреки отрицателния тест за заболяването (взеха пробата на 4 ден). Казаха, че още е било твърде рано, за да го засече. Т спадна с избиването на обрива и повече не се е покачвала. ЦрП е било винаги в норма и на 2 ден след обрива и левкоцитите се покачиха. Изписани сме и детето е добре. Незнам какво изкара, но мина през нещо и явно на мен не ми се вярва да е това. Детето не е контактувало с никой болен и няма болни покрай нас. Вариантът е само на месечната консултация и съдейки по това, което чета колко е заразно е напълно възможно. Другата, седмица ще пусна изследване, за да видя изкара но ли е и има ли имунитет. Каквото и са беше мина леко.

# 6 133
17.02.-23.02

Коклюш 6 случая срещу 1 случай за предходната седмица;

Морбили 18 случая срещу 25 случая за предходната седмица;

Скарлатина 87 случая срещу 60 случая за предходната седмица.

# 6 134
  • София
Здравейте!
Аз съм потребителката, която пусна темата за бебето а морбили.
Deteliniii, Вие ли сте тази, която иска да намира и да прибива хора?

Общи условия

Активация на акаунт