Морбили?!

• 363 177
  • 6 229
  •   1
Отговори
# 930
Ето, отново нападки и изводи, които не мога да ги свържа със себе си... W.A.S.P, аз мога да кажа същото за теб, защото ти също агресивно и нападателно защитаваш мнението си... Аз съм за правото на избор и никога не съм била за неасистираното домашно раждане... Години по-късно влачиш неверния твърдения за опонентите си и от такива като теб излизат неверни слухове (като например пълнолетните ми напълно ваксинирани деца)...  :  
    ...

Моля дай пример за излязъл от мен слух за теб и децата ти

Агресивно защитавах правото на живот на бебето в онази тема
Докато на вас не ви пукаше за него в името на каузата
Който иска да се върне и да прочете цялата драма от май 2011, всичко си стои

# 931
Стелт88, за съжаление като те чета и особено като бягаш от конкретни отговори, за съжаление съм склонна да мисля като W.A.S.P.

А като хвърляш боб, той какво ти казва? Ако не можеш да разбереш какво съм написала, може да вярваш на каквото си искаш... Вече се начетох на какви ли не слухове за себе си и затова помолих като ще се внася тайна информация за какво и защо съм да се цитира...

Ето, отново нападки и изводи, които не мога да ги свържа със себе си... W.A.S.P, аз мога да кажа същото за теб, защото ти също агресивно и нападателно защитаваш мнението си... Аз съм за правото на избор и никога не съм била за неасистираното домашно раждане... Години по-късно влачиш неверния твърдения за опонентите си и от такива като теб излизат неверни слухове (като например пълнолетните ми напълно ваксинирани деца)...  : 
    ...

Моля дай пример за излязъл от мен слух за теб и децата ти

Скрит текст:
Стелт, няколко пъти те питах, а ти избягваш отговора. Питам те пак - каква е каузата ти? Какво искаш да постигнеш с това, което пишеш? Въпросите са достатъчно прости, ако знаеш отговора.

Анди, аз имам чувство, че е платен агитатор в някои теми
Поне като и следях изявите след мъртвото домашно раждане
Беше  твърдо ЗА неасистирано домашно раждане, води епични битки в защитата ми, пък ... роди в болница

Та и тук същото

# 932
  • София
Аз не съм чула за глобен неваксиниращ. Това е нещо ново. Има ли глобени тук? Колкото до детските градини и надбавките - пак опираме до обществото. И ако се допитате до болшинството, да кажем с подписка се организира референдум - да отпаднат ли адм.наказания за неваксиниращите, губите. Това е нереалистично искане, освен доколко е коректно.

Стелт, да не си на служба в някое НПО от рода на БХК? Няма как да го докажа, но така звучиш.

# 933
Поради увеличаването на броя на неваксинирани деца много страни, в които е било препоръчително ваксинирането, преминават на задължително.

# 934
Аз не съм чула за глобен неваксиниращ. Това е нещо ново. Има ли глобени тук? Колкото до детските градини и надбавките - пак опираме до обществото. И ако се допитате до болшинството, да кажем с подписка се организира референдум - да отпаднат ли адм.наказания за неваксиниращите, губите. Това е нереалистично искане, освен доколко е коректно.

Стелт, да не си на служба в някое НПО от рода на БХК? Няма как да го докажа, но така звучиш.

Значи ако ти не си чула, то не съществува... А аз не само съм чула, но и имам документи по поне 15 съдебни дела и техните решения... Или както казах по-рано, темата ме свърза с много родители и всякакви житейски ситуации, затова с този плам и жар, за който някои силно се интересуват...
БХК не се интересуват от неваксинирането като право на родителите или поне не съм запозната с това... И не, не съм в никое НПО...

Поради увеличаването на броя на неваксинирани деца много страни, в които е било препоръчително ваксинирането, преминават на задължително.

Ще следим колко ще са тези страни и кои ще са те... Понеже в България като е задължително ваксинирането и проблема с неваксиниращите го решиха, нека другите държави вземат светъл пример, вместо да се набутат с тъмна статистика...

# 935
  • град-държава
Maidenly, кои сме тези които губим?
Какви са тези глупости, къде е обществото, ако само аз загубя? Ваксина се слага на здрави хора, ваксината има листовка и не може да бъда глобявана и санкционипана, че я отказвам предвид написаното в тази листовка. Ти чуваш ли се? Ако ме лишават от ДГ, то тогава да ме лишат от данъци и осигуровки, а обществото да се спасява.
Поритах те ако искам ваксина единствено против морбили и полио антиваксър ли съм и къде ми е правото на избор в този случай?

# 936
Стига с тези държави, в които има право на избор. За десети път пиша, че там масово се ваксинират за много повече болести, отколкото ние.
Аз нищо не губя, ако не си ваксинирам детето. Нито детски надбавки получавам, нито ще ползвам услугите на общинска детска градина. Вероятно от страх, ако имам реално право на избор, не бих си ваксинирала детето. Липсата на информация за страничните реакции, в реални цифри и % и хора, като Стелт са причината. За мен някои от доводите й имат смисъл, други са обичайните, които се въртят в интернет пространството.

# 937
Ами в Австралия от миналата година въведаха задължителна ваксинация за достъп до детска градина.

# 938
  • град-държава
Стига с тези държави, в които има право на избор. За десети път пиша, че там масово се ваксинират за много повече болести, отколкото ние.
Защото сами го решават и е доказателство, че хората няма да спрат да се ваксинират дори и да не ги задължават.

# 939
Защото сами го решават и е доказателство, че хората няма да спрат да се ваксинират дори и да не ги задължават.
Страх ги е хората, там постоянно има епидемии, предвид чужденците откъде ли не.

# 940
Няма драма с чужденците поне при нас. По-скоро хорта пътуват доста и се ваксинират. Дори и от БГ да отидете в Африка ще ви поставят ваксини, които не са включени в задължителните.

Сега тук ваксинират децата за менингит. Мен ми е притеснено, защото е 5 валентна ваксината, макар и не жива, но ще трябва и още една за тип Б да сложим.

# 941
Аз нищо не губя, ако не си ваксинирам детето. Нито детски надбавки получавам, нито ще ползвам услугите на общинска детска градина. Вероятно от страх, ако имам реално право на избор, не бих си ваксинирала детето. Липсата на информация за страничните реакции, в реални цифри и % и хора, като Стелт са причината. За мен някои от доводите й имат смисъл, други са обичайните, които се въртят в интернет пространството.

Ама нали за правото на избор пишем, не за неваксиниране? Много неща имат в други държави... Например за да направят ваксина на детето, в някои държави искат подпис за съгласие и от двамата родители... В други държави родителите имат право да изберат индивидуален имунизационен план за детето си, съобразно разни техни изисквания... В трети държави избора на родителите не е само между платените от държавата ваксини и тези в аптеката да си ги плащат сами, а избират биопродукта и държавата им го плаща (с други думи, ако не искаш Пентаксим, който е по ЗК, можеш безплатно да получиш Инфанрикс да кажем или да слагаш ваксините поотделно, а не комбинирани)... За правото на избор иде реч...

Ами в Австралия от миналата година въведаха задължителна ваксинация за достъп до детска градина.

За там разбрах, че има дискусии, подписки, недоволство и т.н.  Да предвидя ли, че хората, свикнали да имат избор, ще намерят начин да откажат ваксини без последствия?

# 942
  • град-държава

Страх ги е хората, там постоянно има епидемии, предвид чужденците откъде ли не.
Ами страх ги е и си взимат решението. Мен не засяга, не ме прашат неито ваксинираните, нито неваксинираните. Мен ме плашат много, много неща срещу, които няма ваксини, няма и да има. Последно така ме изплаши/ха с една бенка, че не може да ми мине още и какво? Ваксини срещу бенки има ли? Знаеш ли как се изплаших след последно поставената Хексацима, като се сетя си губя разсъдъка? Какво да правя!? Плаша се, че утре заради едно падане на бордюр вината няма да е по-малка от непоставена ваксина, нито от рекция след поставена

# 943
Ами не, не предвиждай, защото им е по-важен достъпа до детски заведения. Появиха се едно-две алтернативни, ама няма да оцелеят дълго.

Наистина не разбирам пламът на антиваксърите. Липсва им едрата шарка и полиомиелита ли?

# 944
Скрит текст:
Няма драма с чужденците поне при нас. По-скоро хорта пътуват доста и се ваксинират. Дори и от БГ да отидете в Африка ще ви поставят ваксини, които не са включени в задължителните.

Сега тук ваксинират децата за менингит. Мен ми е притеснено, защото е 5 валентна ваксината, макар и не жива, но ще трябва и още една за тип Б да сложим.

Ще позволиш да се хвана за тези три думички за да кажа, че не ваксинират децата за менингит... Ваксинират ги срещу микроорганизъм, за който се твърди, че причинява и менингит... Думата менингит е сложена за да тероризират с нея хората и да ги убедят колко е нужна тази ваксина... И ние си имаме такава ваксина - "за менингит"... Ваксинираме се и "против рак на шийката на матката", ама не било баш тъй, било против човешки папилома вирус и 2-3 от емнайсетте му щама...

Ами не, не предвиждай, защото им е по-важен достъпа до детски заведения. Появиха се едно-две алтернативни, ама няма да оцелеят дълго.

Наистина не разбирам пламът на антиваксърите. Липсва им едрата шарка и полиомиелита ли?

В България достъпа до ДГ не е ли важен? Мислех, че ме разбра какво написах...

Общи условия

Активация на акаунт