Морбили?!

• 367 074
  • 6 229
  •   2
Отговори
# 1 440
Аз се притеснявам и затова ще пропусна минаване през Пловдив утре. А имаме там приятели, с които иначе бих искала много да се видя. Детето ми е на шест.
Shocked Това сериозно ли?
Може през Стара Загора чак да ни заобикаляте Simple Smile Simple Smile  Outta Joint

Аз пък днеска бях в София с двете деца  Whistling

Не те е срам, духи пухи...  Laughing  Нали знаеш, че като стигне до София ще стане страшно... В провинцията кучета ги яли, но в столицата е забранено за морбили...  Naughty  А аз утре чакам роднини, които живеят в Пловдив и се виждаме рядко... С голям кеф ги чакам и няма да ги изолирам в съседното село...  Laughing  Обаче не знам дали няма да прихванат нещо от моите деца, че нали и двете са ходещи биологични бомби и да ви занесат нещо към Пловдив...  hahaha

# 1 441
Не може да има статистика за усложнения след ваксини. Как ще се докаже, че е от ваксината? За автоимунните заболявания не е открита причина. Казват, че е вродено и толкова. В детска възраст, ако е алергична реакция, то като голям човек усложненията са сериозни, все пак децата порастват.

Варицелата я карахме с една съученичка на 18г и ни се подиграваха тогава, че една от друга сме се заразили, защото много се прегръщаме. Болни имаше от малките класове, после още няколко от нашия- всички, които стояхме на първите чинове, на метър от класната.  

Колкото до манту и БЦЖ, нека някой с мед. образование обясни доколко са ефективни и въобще лекува ли се туберколоза в България.

# 1 442
  • София
За автоимунните заболявания, които са се увеличили в пъти през последните години (а не откакто съществуват ваксините), се предполага, че се дължат в голяма степен на радиацията около нас, това от лекар мнение.

И още нещо да допълня - замисляли ли сте се доколко вредни лъчения и елементи са навлезли в живота ни. Пример - антени на мобилни оператори, самите мобилни устройства, алуминиевата дограма, която е навсякъде и т.н.

# 1 443

Колкото до манту и БЦЖ, нека някой с мед. образование обясни доколко са ефективни и въобще лекува ли се туберколоза в България.

[/quote]
Разбира се,че се лекува ,ако има с какво... Grinning но има щамове,които не са чувствителни към нищо.Тоест лечение няма.Вечната надпревара бактерии и медицина...Е ,изпреварват ни,остава Естественият имунитет-здрава храна и слънце,или вит. Д3...

# 1 444
purpletka, статията от 24 часа ли ти е важната и истинската информация, след прочитането, на която вече не си от категорията "чула-недочула" и всичко ти е ясно?
Ето ти подобна несигурна, която на мен, ми звучи по правдоподобно предвид поразиите от ваксините причинени на здравето на детето ми, предвид и случващото се в момента в световен мащаб.  
интервю с бивш създател на ваксини - http://www.yogadiwali.com/opasnostta-ot-vaksinite/44/

Как ще се докаже, че е от ваксината? За автоимунните заболявания не е открита причина. Казват, че е вродено и толкова.
Може, но нямат интерес, с изследване, името на което в момента не се сещам, ще го издиря и ще го покажа .

# 1 445
Според мен не са се увеличили, а диагностицираните са повече. В детството ми, жените които не се чувстваха  добре емоционално и здравословно, ги пращаха на врачки или да раждат деца, за да им се наместят хормоните. Последните години почнаха да страдат жени на същата възраст от същите симптоми(а и мъже), но са вече с установено заболяване.
Естествено, че факторите са много, но въпросът е, че когато не сме информирани за нещо, не значи че то не съществува. И обясненията, които ни се дават, не са винаги с цел да сме правило информирани...И това не е някаква конспирация, просто обществото ни е такова.
Другото нещо е, че през соца не е могло да се покажеш по телевизията и да обявиш, че детето ти страда от "рядка болест", примерно. Замислете се за тези неща.

Сега видях последните два коментара.  Peace За съжаление съм чувала същото нещо. Ако имаш познати в чужбина- сдобиваш се с лекарства, ако ли не...

# 1 446
  • София
Според мен не са се увеличили, а диагностицираните са повече.

Ендокринологията доста е напреднала, но не е от вчера. А някои симптоми на съвременните ендокринологични болести са видни и за статистиките по безплодие например (в сравнение с миналото, например по соц.време). С което искам да кажа, че наистина съществуват нови болести, които нямат препратка към ваксините.

Прочетох и мнение, че "нямат" интерес. Искам да попитам кого визира Ивет с неопределеното "нямат"?
Да, големите корпорации нямат интерес да има алтернативни източници на енергия например, но кой няма интерес да открие причината за автоимунните заболявания? Или причината е открита, а не я оповестява някой? Не се заяждам.

# 1 447
Момичета, не се втелясвайте. Не случайно ви пуснах линка към американския календар за имунизация. Истината е, че не е открит по-добър начин за намаляване на усложненията от заболяванията причинени от вирусни инфекции освен ваксините. Също така истина е, че има такива смъртоносни зарази, които е по-добре да профилактираш, отколкото да смяташ, че може и да не те "срещне баба Меца". На страниците на американския център за контрол на инфекциозните заболявания са изброени и препоръчителни ваксинации в зависимост от страните, които смятате да посетите като турист. Така, че на фона на нашите 10-на ваксини, техният брой ще ви се стори колосален. Но всеки сам преценяа риск/полза отношението какво решение ще породи. Морбилито, Туберкулозата, дифтерията ( която все пак се лкува), варицелата - убиват. Полиомиелита може да ви остави инвалид за цял живот или да поради бавно прогресиращо дегенеративно нервно заболяване. И т.н. и т.н. Има стриктни контраиндикации кога не се поставят ваксини и лекарите ги знаят много добре. Спрете да издигате в култ мненията на натуроПАТИ, който имат интелигентен изказ, добри сугестологични умения и дълбоки бизнес интереси в зарибяването ви с полуинформация за полулъжи, не мога да ги нарека полуистини. Моля ви не се приравнявайте с нивото на гЛупата от маалата.  И в добавка само ще спомена, че Мантуто не меродавно за нивото на имунитета.: няма 2 вида морбил, нито рубеола, има 2 вида клинична изява на Варицела Зостерния вирус, а обикновения херпе може да убие човек, но пък ваксината срещу него може да отключи автоимунно заболяване. Детските ваксини са рискови само, ако апликацията им съвпадне с някакво интеркурентно заболяване, което променя реактивността на организма и дори може да доведе до развитие на абортивна форма на инфекцията, за която е предназначена ваксината.  Naughty

# 1 448
  • sofia
По-скоро ми се струва, че фармацевтичната мафия стои зад анти ваксърите. Колкото повече боледуваме, толкова по-добре. Каква им е изгодата, еднократно да ни продадат ваксина?!?

# 1 449
Нашият лекар каза, че ваксина може (не е задължително) да отключи автоимунно заболяване

# 1 450
Попаднах на нещо много интересно - германски съд е постановил, че вирусът на морбили не съществува. До решението се е стигнало след становищата на 5-ма експерти. Това е статията на английски: https://nworeport.me/2017/01/23/german-supreme-court-rules-measl … s-does-not-exist/
А тук решението на германския съд, за да не кажете, че са журналистически измислици: http://lrbw.juris.de/cgi-bin/laender_rechtsprechung/document.py? … p;pos=0&anz=1

# 1 451
  • град-държава
Нашият лекар каза, че ваксина може (не е задължително) да отключи автоимунно заболяване
Разбира се, те са си написани в листовката. Например отключнане на синдром на Уест, който всъщност е някакъв вид епилепсия в листовката на Хексацима. 

# 1 452
Според мен не са се увеличили, а диагностицираните са повече.

Ендокринологията доста е напреднала, но не е от вчера. А някои симптоми на съвременните ендокринологични болести са видни и за статистиките по безплодие например (в сравнение с миналото, например по соц.време). С което искам да кажа, че наистина съществуват нови болести, които нямат препратка към ваксините.
Скрит текст:
Прочетох и мнение, че "нямат" интерес. Искам да попитам кого визира Ивет с неопределеното "нямат"?
Да, големите корпорации нямат интерес да има алтернативни източници на енергия например, но кой няма интерес да открие причината за автоимунните заболявания? Или причината е открита, а не я оповестява някой? Не се заяждам.

А не е ли възможно същото да се е случило и с болестите, за които се твърди, че са рязко намалени чрез ваксиниране? Сега се диагностицират по-добре, макар и не отлично някои заболявания/състояния... От няколко години например срещам мнения на родители, че на ваксинираните им срещу коклюш деца е поставена диагноза паракоклюш... Двете се различават много трудно и съм убедена, че до един исторически момент не е имало начин да бъдат различавани... По-интересното е, че за някои лекари е достатъчно детето да е ваксинирано срещу коклюш за да отхвърлят тази диагноза и да поставят паракоклюш... Това, разбира се изкривява статистиката и ваксината става по-ефективна...

# 1 453
purpletka, статията от 24 часа ли ти е важната и истинската информация, след прочитането, на която вече не си от категорията "чула-недочула" и всичко ти е ясно?
Ето ти подобна несигурна, която на мен, ми звучи по правдоподобно предвид поразиите от ваксините причинени на здравето на детето ми, предвид и случващото се в момента в световен мащаб.  
интервю с бивш създател на ваксини - http://www.yogadiwali.com/opasnostta-ot-vaksinite/44/

Как ще се докаже, че е от ваксината? За автоимунните заболявания не е открита причина. Казват, че е вродено и толкова.
Може, но нямат интерес, с изследване, името на което в момента не се сещам, ще го издиря и ще го покажа .
"Статията" от 24 часа и нередактиран текст, написан от преподавател по инфекциозни болести с посочени всички доказващи тезата му медицински източници от изследвания. Чети, ама не по диагонал.
Ти вярваш на сайт www.yoga-ала-бала..... ?! Псевдоними, изследователи... най-точно псевдо изследователи...

# 1 454
С интерес изчетох статията за решението на Германския съд. Това е типичен пример за манипулация с полуистини, за разлика от Йога натуроПатите, които боравят с полулъжи.
Морбилен вирус съществува.  Поради спецификата, която той има при развитието си, увличайки част от клетъчнта стена на клетките на инфектирания гостоприемник, успява да се запази от директна атака и бързо унищожаване на имунната защита, но носи риск да я "обучи" така , че част от собсвените клетъчни белтъци започват да се разчитат като вражески и така се отключват автоимунни състояния. Това се случва и при заболели неваксинирани индивиди, дори ако преживечт самата болест и създадат имунитет. Разбира се всеки има право сам да реши дали дс ваксинира детето си , макар и с нисък риск от автоимунна реакция, или да изложи на риск живота му от заболяване, което има сравнително висока смъртност и носи риск за инвалидизиране и автоимунно усложнение. 
Това е страница на световната здравна организация ; http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs286/en/
Това  ви е описанието на самия вирус http://study.com/academy/lesson/measles-virus-structure-and-function.html
А това е страница на немски на съшият този германски Робърт Кох институт, думите на чиято директорка са елегантно манипулирани http://www.rki.de/DE/Content/Infekt/NRZ/MMR/mmr_node.html
Профилактиката е основа на адекватната здравна култура - тя стои в основата и на хигиенните ни навици. За Морбили няма специфично лечение и не се шегувайте със съдбата на децата си.

Общи условия

Активация на акаунт