Renora Cosmetics – изкуството да създаваш

• 13 256
  • 170
  •   1
Отговори
# 60
Почиствам, подхранвам, хидратирам, слънцезащитен крем.

# 61
  • София
Цитат
Коя е вашата задължителна стъпка в грижата за кожата?
Задължително измивам лицето си с измиващ гел или пяна 2 пъти дневно - сутрин и вечер. Ако усетя изсушаване - слагам крем за лице.

Отдавна следя вашият крем в блог средите и Инстаграм. Страхотна идея за индивидуална грижа за нуждите на всяка жена!

# 62
Измивам си лицето с меки сапуни и ползвам подходящ дневен крем.

# 63
Моята задължителна грижа е почистването всяка вечер на лицето ми с измиващ гел и нанасянето на хидратиращ крем. Heart Eyes

# 64
  • София
Сутрин и вечер,задължително почиствам със лосион за проблемна кожа и нанасям подходящ крем .

# 65
  • Стара Загора
Задължително почиствам лицето си старателно вечер преди лягане и нанасяне на нощната грижа, както и сутрин преди дневната. Хидратацията също е от изключително значение и следваща задължителна стъпка за мен. Околоочния контур макар и на трето място, за мен е от особено значение.

# 66
  • оттам, откъдето започва България
Дано този път съм от избраните. Ще се радвам да ползвам ваш продукт.
Кожата ми е много суха. Почиствам я всяка вечер и след баня си правя маска със заквасена сметана.
Сутрин ползвам и хидратиращ крем Нивеа, та малко поне да й помогна с овлажняването.

# 67
Задължително почиствам и овлажнявам лицето си всеки ден.

# 68
С моята комбинирана кожа задължителното е почистването, а след това спрямо настроението и състоянието на кожата - хидратиращ или подхранващ крем.  Peace

# 69
Почистване, хидратиране, подхранване, слънцезащитен фактор. Peace

# 70
Никога не си лягам с грим, колкото и късно да е. Почистването е изключително важно, за да изглежда добре кожата ми. След това задължително хидратирам.

# 71
Държа кожата ми да е почистена, хидратирана и подхранена.

# 72
Сутрин задължително почиствам лицето с тониk, а вечер свалям грима с пяна за лице, след това нанасям тониk и наkрая kрем за лице.

# 73
Марката е непозната и за мен. С удоволствие бих пробвала вашите продукти!

Моите стъпки:->почистване->хидратация->и вече слънцезащитен крем.

# 74
Задължително почистване и хидратиране.

Общи условия

Активация на акаунт