Renora Cosmetics – изкуството да създаваш

• 13 256
  • 170
  •   1
Отговори
# 75
Нещо съм скептична. Под определена бройка е много нерентабилно да се произвежда козметика, освен ако не си наливаш бурканчетата в кухнята, без хигиенен и пр. контрол. Готино е това с теста, но от толкова уникалност ми се изправя косата. По-скоро бих се доверила, ако кажете, че има създадени различни комбинации, покриващи нуждите на различните типове кожа, но самите кремове да са произведени контролирано в лабораторно-заводски условия и след това опаковани в съгласие със санитарно-хигиенните  и здравните норми за безопасност. Да е сертифицирана козметиката.

Също мисля, че е доста тъпо нощен крем да има опция да съдържа сънцезащитен фактор или оцветяващи/озаряващи частици - ще хващаме тен под нощната лампа ли, трябва да ни е озарено лицето, ако станем през нощта до тоалетна и се погледнем в огледалото?

# 76
  • EU
Вечер и сутрин почиствам лицето си с мицеларна вода.

# 77
Почистване и хидратация с крем

# 78
Задължителната стъпка за мен е почистване и хидратация с подходящ крем за лице.
Много трудно намирам точния за моето лице крем и поради тази причина Вашата линия ме заинтригува много!

# 79
  • София
Пия много вода и ползвам лек хидратиращ крем-гел Peace

# 80
  • Бургас
По скоро ген. Почиствам лицето си и до сега не използвах никакви кремове, но с напредване на възрастта започнах да се замислям, че вече е време.

# 81
  • Пловдив
Почистване и хидратация.  Peace

# 82
Задължителната грижа за кожата, която не пропускам е почисване и нанасяне на крем около очите.

# 83
Задължително си почиствам лицето и слагам крем всяка сутрин.

# 84
  • При децата ми
Задължително почиствам лицето и слагам хидратиращ дневен крем.Simple Smile

# 85
Задължително почистване на лицето и хидратация.

# 86
Задължително почиствам и хидратирам лицето си.

# 87
Здравейте, освен че почиствам кожата си ежедневно с мицеларна вода и слагам крем, също понякога мажа кокоаово масло, измивам със гелче за измиване на лице. Веднъж в седмицата или веднъж на две седмици, почиствам и с тоник с ниско съдържание на алкохол.

# 88
  • софия
Задължително почиствам лицето си и използвам подхранващ и слънце защитен продукт.

# 89
Като закон е при мин  Mr. Green
Почиствам лицето и слагам крем  сутрин:)

Общи условия

Активация на акаунт