Здравословен и естетичен проблем след раждане

• 68 800
  • 476
  •   1
Отговори
# 150
Цвета, честито - най-после и ти се престраши. Сигурна съм, че ще се оправиш с лазера, в сигурни ръце си.  Wink Hug Муцуни, едно от приложенията на метода е за изпускане.

# 151
Tsveta, тези пигментации от какво се получават всъщност, като е в такава област на тялото, която не се излага на слънчеви очи?

# 152
Цвета, честито и от мене.

Муцуни, ти само при кихане и кашляне ли се изпускаш?

# 153
Здравейте, хайде и от мен малко актуални новини - вече имам две направени процедури и ми остава само още една следващия месец. Искам да благодаря на Калина Малина, че ми сподели за лечението, ако не беше ти, нямаше да науча за него. Резултатът след 2 процедури е, че неприятните усещания, които имах при секс почти изчезнаха. Има още какво да се желае, но съм сигурна, че като мине още малко време ще  се оправя напълно. С мъжа ми сме на седмото небе.  newsm10 newsm51

# 154
Е браво, че си доволна, поздравявам те.  Hug  Значи 3 процедури ще са ти достатъчни?

# 155
Лия, ще трябва да черпиш, че и ти вече се оправяш.  Mr. Green Joy . Шегувам се, няма за какво да ми благодариш, за това сме хора - да си помагаме. Hug Чудесно, че всичко е наред и процедурите дадоха ефект! Хубав уикенд със семейството ти пожелавам!  Hug

# 156
Manastasia, не мога да ти разбера въпроса...
ЛияЛ само така, а при самата  процедура има ли  неприятно усещане?

# 157
Муцуни - пигментации като тези обикновените пигментации по кожата, които си виждала. По-тъмни участъци от кожата просто. Не знам от какво се получиха, може би от годинките.. Confused

Лия, радвам се за теб.  Hug

# 158
Не съм и подозирала, че съществуват такива проблеми след раждане. Никой не говори за тези неща.. Ужас направо.. не мога да си представя някой да се изпуска. мислех, че става само при много възрастните хора.

# 159
Здравейте момичета,

А пробвали ли сте тренажори за тазово дъно Embarassed? Моя приятелка ползва този и каза, че веднага се усеща ефект Shocked

http://kegel8.bg/bg-product-details-6.html
след операция в таза
имах проблем с изпускане на урина и получих тук в Германия такъв подобен уред,
по здравна каса, за 3 месеца
ползувах го един-два пъти и ми се видя доста неудобно и изискващо време занимание.
В същото време моята съседка се беше паникьосала след диагноза ендометриоза.
Прочетох тук/там за проблема, за да я успокоя и си зададох следния въпрос
Кой може да ми гарантира, че
електрическите импулси, които ползува уредът няма да отключат ендометриоза или нещо подобно?
Реших, че няма да рискувам...
Уредът бива рекламиран по всички правила на маркетинга,
но никъде не се казва КАК ТОЧНО и на кое, коя част точно действува.
Много съм мързелива, но правих упражнения с едни топчета точно за този проблем и нещата се оправиха.

# 160
E, то не е напикаване, а изпускане по малко. Мускулите просто се отпускат след раждане, но и с годините се получава този проблем. Пак да питам, какво е усещането при лазера?
Tsveta_D, аз имам пигментни петна по лицето и трудно се преборихме, големи грижи си трябват.

# 161
Mирела, много си права за подобен вид уреди. Много често има голяма възможност да ни навредят, но ги продават в името на парите. Всички знаем как стоят нещата в бизнеса.. трябва да имаме едно на ум.  Sad Ти изпускане на малко урина ли си имала или напикаване?

Муцуни, има ли значение на колко години си родил за отпускането на мускулите. Ако родиш на 20 по-малък ли е шанса да се отпуснат, ако родиш на 40?  Rolling Eyes

# 162
имах понякога изпускане на малко урина, почти винаги на работа.
понеже пия много вода, а не мога да ходя веднага до тоалетна когато ми се прииска и като се стискам и изпускам.
имах една  операция, след която се обездвижих и напълнях над 10 кг и като че ли оттогава ми се появи проблема.
обаче упражненията с топчетата помагат, само дето ме мързи редовно да се занимавам. в момента ползувам от тънките превръзки и нямам оплаквания.

за уредите с електрически импулси може би съм прекалено мнителна, но когато ги пробвах, установих, че става дума за ефект, който не може 100% да се припише на уреда.
инструкциите, начина на ползуване е следният
1 път на ден
вкарваш един уред, подобен на дилдо с кабел и дисплей, във влагалището и контрахираш мускулите около него, като на дисплея се показва колко силно стискаш. 
редуват се фаза на контракция с фаза на отпускане по определен алгоритъм, и това 30 минути
2 път за деня
пак си вкарваш дилдото и нагласяш електрическите импулси до степен на търпимост и това пак 30 минути

Значи 60 минути на ден се занимавам с тази джаджа, трябва да си в леглото, легнал.
Мен ме хваща съклетът точно след 5 минути.

И не е ясно изобщо от коя фаза на процедурите идва подобрението???
То е ясно, че ако 3 месеца всеки ден по 30 минути стягаш и отпускаш мускулите на влагалището, ще се получи укрепване на мускула.Дали ел. импулсите изобщо имат някакво действие няма как да се разбере, освен ако не искаш на своя глава да правиш 3 месеца само втората фаза. и като не ми е ясно кое точно може да порастне чрез тези ел.импулси, предпочитам Кегеловите упражнения и нямам нужда да следя натиска, то си е въпрос на усещане и изпробване. Намирам топчетата за практични.
 може да си ги носиш докато се разхождаш из къщи сутрин да оправяш, а самите упражнения може по всяко време и навсякъде да ги правиш.

# 163
Сигурно е много неприятно да ти се случи изпускане на работното място, представям си как си се чувствала.  А този уред направо си звучи като секс играчка, не получаваш ли някакви други усещания от него.  Rolling Eyes Че и голяма занимавка изглежда освен всичко друго - два пъти по 30 минути да го използваш..Confused

# 164
Интересни неща дават в Германия по здравната каса. Grinning Е как ти го дават за 3 месеца, после връщаш ли го.  Shocked И за тези 3 месеца се счита, че трябва да си се справил с проблема ли.  Rolling Eyes Не бих се занимавала и аз с такива неща, трябва си постоянство, време и нерви. По-добре е две три процедури по 5 минути с лазера. Mirella_ винаги ли ходиш с превръзки, не е ти ли е дискомфортно?

Общи условия

Активация на акаунт